webbranding

نکات بازنویسی سایت برای سئو و بهینه سازی

بهینه سازی وب سایت و طراحی مجدد آن

با استفاده از کمی تغییرات و یا به عبارتی دیگر با کمی خلاقیت می توانید یک چیز دوست نداشتنی را ، دوست داشتنی و جذاب کنید، که اینکار شما ممکن است باعث افزایش بازدید و افزایش ترافیک سایت شما شود.البته بخش اعظمی از انجام اینکار به آشنایی با موتورهای جستجو بستگی دارد ، خصوصا گوگل و الگوریتم های جدید آن.

 

این مقاله کمی طولانی است ، اما پیشنهاد میکنیم که این مقاله را حتما بخوانید ، شما هم ممکن است سایتی داشته باشید که از ابتدا به سئوی آن اهمیتی نمیدادید ، با مطالعه این مقاله می توانید به خوبی سایت خود را بازنویسی کنید ، نیازی هم نیست که هزینه ای هم برای سئو خود بدهید

در این چک لیست آخرین چک لیست سئو را برای شما قرار داده ایم ، تمام موارد نام برده شما در این مقاله 100 درصد کاربردی هستند.

اولین گام : کار گروهی

هر کاری بدون در نظر گرفتن کار گروهی به احتمال زیاد میسر نخواهد شد ، سئو  و بهینه سازی هم دقیقا همینگونه باشد ، یادتان باشد که سئوی یک سایت باید گام به گم طراحی و برنامه نویسی یک سایت پیش برود ، یعنی باید طراحان ، برنامه نویسان و سئو کاران در طول فراید ایجاد یک سایت باید با یکدیگر کار کنند.

کار گروهی در طراحی سایت و سئو
کار گروهی در طراحی سایت و سئو

در بسیاری از موارد شرکت ها و کمپانی های مختلف که دارای سایت های اینترنتی هستند ، پس از مدتی قصد تعویض سایت خود را دارند (به دلیل اینکه در زمان طراحی هیچ هماهنگی بین طراحان ؛ برنامه نویسان و سئو کاران نبوده است) ، در این شرایط شرکت ها اصلا سایت خود را در گوگل از وضع خوبی مشاهده نمی کنند ، که بالاخره تصمیم می گیرند که دوباره سایت خود را بازنویسی کنند ، این عدم هماهنگی می تواند :محتوای تکراری ، url های بدون بازنویسی و ریدایرکت و معماری ضعیف طراحی سایت و …  باشد) . در این چک لیست به بررسی این موارد خواهیم پرداخت.

برای بازنویس سایت خود سعی کنید دوباره اشتباه قبلی را تکرار نکنید ، یعنی تماس خود را با طراحان و سئوکاران از دست ندهید .

زمان بارگذاری سایت (Page Load Time)

بازنویس یک سایت از لحاظ ساختار به شما این فرصت را میدهد که بتوانید کدهای خود را بازنویس کنید تا به سرعت بارگذاری بیشتری دست پیدا کنید

زمان بارگذاری سایت
زمان بارگذاری سایت

به طراح سایت خود اجازه ندهید در طول فرآیند طراحی از فلش استفاده کند ، ، تلاش برای ایجاد وب سایتی که تکیه بسیار زیادی برای استفاده از چند رسانه ها دارد ، می تواند اثر بسیار بدی را بر روی سرعت سایت شما داشته باشد ، گوگل در سال سال گذشته به قولی حجت را تمام کرد و اعلام کرد که یکی از المان های مهم برای رتبه بندی گوگل ، میزان سرعت بارگذاری سایت است ، هرچه سرعت سایت پائین تر باشد ، رتبه خوبی نخواهید گرفت ، در ضمن این را هم فراموش نکنید که کاربران از سرعت پائین سایت شما خسته می شوند .

محتوای تکراری

در زمان بازنویس سایت خود ، اطمینان حاصل کنید ، بخش هایی که در حال ویرایش و یا توسعه آن می باشد ، از دیدگاه گوگل پنهان شده باشند  ممکن است در زمان تغییرات ، گوگل از شما و سایت شما سرد شود و محتوای تکراری را پیدا نمائید.
یکی از شکل های محتوای تکراری در بخش url می باشد ، حتما سعی کنید آدرس هایی که در سایت خود را تغییر داده اید ، ریدایرکت شوند ، در صورتی که این کار انجام ندهید ، موتورهای جستجو رتبه ای را به صفحات شما نخواهند داد.

جلوگیری از محتوای تکراری
جلوگیری از محتوای تکراری

سعی کنید در اینگونه موارد حتما از ریدایرکت 301 استفاده کنید و به هیچ عنوان از 302 استفاده نکنید. در ضمن فراموشتان نشود که از نظر گوگل و کلا سئو و بهینه سازی ، صفحات و محتوایی نباید پاک شوند ، اگر هم چنین اتفاقی افتاد ، خواهشا ریدایرکت فراموشتان نشود.

ایجاد محدودیت برای صفحات خود

اطمینان حاصل کنید قبل از اینکه سایت خود را بر روی سرور آپلود کنید ، صفحاتی که قصد ندارد گوگل انها را پیمایش و یا اسکن کند ، اعلام کنید . برای انجام این کار از یک فایل متنی به نام Robots.txt استفاده می کنند ، در ضمن در استفاده از متاتگ robots هر صفحه نیز دقت لازم را داشته باشید ، یا به عبارتی دیگر ممکن است که شما صفحه را نخواهید که گوگل آن را پیمایش کند ، در این صورت با متا تگ robots  آن صفحه را noindex,nofollw کنید.

گوگل را محدود کنید
گوگل را محدود کنید

معماری سایت

طراحی مجدد ساختار سایت یکی از بهترین روش ها برای ثایت کردن خود به گوگل می باشد ، در صورتی که سایت فعلی شما دارای مشکلات زیادی از قبیل نام تصاویر شما ، ساختار پوشه بندی فایل ها و … است ، سعی کند حتما معماری یا ساختار سایت خود را بازنویس کنید. ساختار پوشه بندی مناسب در سئو و همچنین برای گوگل و کاربران بسیار موثر و مفید واقع خواهد شد.

بازنویس آدرس سایت (URL Rewrite) :

آدرس سایت بخشی دیگر از ساختار یک سایت را تشکیل می دهد ، در آدرس سایت خود سعی کنید ، از نوع آدرس پیوند یکتا استفاده نمائید ، یعنی هر صفحه شما نباید دارای چنین آدرسی باشد :

Example.com/post/304

در این صروت ، آدرس صفحات شما به هیچ عنوان مناسب نیست ، پس همواره سعی کنید از نما های مناسبی در url سایت خود استفاده نمائید.

در ضمن یادتان باشد که url سایت خود را بدون پسوند نمایش بدهید :

Example.com/post/304.html – FALSE
Example.com/post/304 – TRUE

در صورتی هم که در آینده آدرس بعضی از صفاحت خود را تغییر دادید ، سعی کنید از ریدایرکت 301 استفاده نمائید

سایت خود را محک بزنید :

در آخر باید سایت خود را با تغییراتی که انجام دادید ، ارزیابی کنید ، برای ارزیابی سایت خود پس از ویرایش باید عملیات های زیر را انجام دهید :

  • رتبه خود را در گوگل آنالیز کنید
  • صفحات ایندکس شده سایت خود را در گوگل و بینگ بررسی کنید
  • زمان بارگذاری سایت خود را چک کنید
  • زمان باقی ماندن کاربران ، تعداد بازدیدهای  مخاطبان از هر صفحه سایت شما و موارد این چنینی را از Google Analytic بررسی کنید
  • سعی کنید از قابلیت Fetch As a Googlebot در گوگل وبمستر تولز حتما استفاده کنید

نتیجه گیری :

در زمان طراحی یک سایت ، تمام عناصر و عوامل کاری باید با یکدیگر هماهنگ باشند ، اینطور نباشد که اول سایت طراحی شود و بعد کارهای مربوط به سئو و بهینه سازی صورت گیرد ، هماهنگی بین عوامل می تواند قدرت شما را پایدار کند.

داغ ترین مقالات
دیدگاهها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گــذاری