webbranding

چک لیست سئو برای وبمستر ها و طراحان وب سایت

چک لیست سئو

نمایش سایت در صفحات اول موتورهای جستجو همان چیزی است که بسیاری از مدیران وب سایت خواب آن را می بینند ، اما گاهی اوقات این خوب می تواند به واقعیت تبدیل شود ، برای تبدیل شدن این افسانه به واقعیت ، باید ساختار سایت خود را در برابر موتورهای جستجو بهینه سازی کنید !در اینصورت بازدیدکنندگان بیشتری از سایت شما بازدید خواهند کرد و این کار ممکن باعث افزایش فروش و ترویج کسب و کار شما می شود.

در این مقاله سعی شده است نکاتی اساسی برای مدیران وب سایت ها بیان شود ، این نکات اساسی برای یادگیری سئوکاران نیست ، بلکه بهینه سازی محتوا توسط مدیران سایت ها می باشد :

1) انتخاب کلمات کلیدی مناسب

یک مدیر سایت وظیفه دارد ، قبل از اینکه سایت خود را راه اندازی کند ، باید موضوع سایت را مشخص کند و بنابر موضوع محتوای سایت خود ، کلمات کلیدی سایت خود را تشخیص دهد ، فرض کنید شما می خواهید یک فروشگاه اسباب بازی فروشی را راه اندازی کنید ، برای تشخیص کلمات کلیدی بهتر است خود را جای کاربران بگذارید ، اگر شما جای کاربران بودید ، از چه کلماتی برای جستجو در موتورهای جستجو استفاده می کردید ، در درجه اول مدیر یک سایت باید بتواند کلمات کلیدی مناسبی برای سایت خود  و همچنین محتوای خود انتخاب کند .

2) حداقل استفاده از 200 کلمه در هر صفحه

نکات و ترفند های سئو
نکات و ترفند های سئو

درست است که هر چه محتوا کمتر و جمع و جور تر باشد ، کار برای کاربران و خزنده ها آسان می شود ولی این را بدانید محتوایی که دارای حجم کمی هستند ، اطلاعات زیادی را در بر نمی گیرند ، یعنی محتوایی که دارای کمتر 200 کلمه داشته باشد ، نمیتواند یک محتوای خوب و آموزنده باشد ، گوگل با محتوای کم ، برخورد خواهد کرد ، منظور از این مطلب این نیست که همیشه از محتوای بلند بالا استفاده کنید ، منظور این است همیشه از محتوایی که دارای جملات کمی هستند ، استفاده نکنید ، گاهی اوقات بد نیست که محتوایی که منتشر می کنید ، جامع و شامل باشند.

3) حداکثر سایز هر صفحه سایت شما 100 کیلوبایت باشد

سعی کنید در استفاده از تصاویر ، جاوا اسکریپت و css ، محتاط باشید ، اگر هر صفحه سایت شما بیشتر از 100 کیلوبایت باشد.

4) از css برای زیبائی ظاهری سایت استفاده کنید

اگر سایت شما از لحاظ طراحی ظاهری خوب و بهینه طراحی شده باشد ، کاربران را به سایت شما جذب می کند و علاوه بر این به دلیل زیبائی سایت شما ، کاربران سعی می کنند همواره با سایت در ارتباط باشند ، همانطور که میدانید تعامل با کاربران باعث افزایش محبوبیت در جستجوگر ها می شود.

5) از عناوین جذاب استفاده کنید

سعی کنید در انتخاب عنوان های صفحات مختلف سایت خود ، دقت لازم را داشته باشید ، سعی کنید عنوان سایت شما مختصر باشد ولی در عین کوتاهی ، لپ مطلب را نیز منتقل کند.

6) استفاده ترتیبی از تگ های h1 تا h6

در هنگام درج مطالب در استفاده از تگ های h1 تا h6 سلیقه کافی را به کار ببرید ، سعی کنید استفاده از این هد ها به ترتیب باشد ، یعنی در ابتدا از تگ h1  استفاده کنید سپس از تگ های بعدی استفاده نمائید ، گوگل این ترتیب و سلیقه را تشخیص خواهد داد!

7) محتوای خود را زیبا ایجاد کنید

سعی کنید جملاتی که در مطالب خود درج می کنید را پشت سر هم قرار ندهید که باعث خستگی بازدیدکنندگان شود ، سعی کنید جملات خود را پاراگراف بندی کنید و برای هر پاراگراف یک عنوان بیان کنید.

8) استفاده از توضیحات برای لینک ها

در صورتی که از لینک ها در مطالب خود استفاده می کنید ، سعی کنید هر لینک دارای یک توضیح مناسبی باشد ، دو نکته ای که باید در انتخاب این عنوان یعنی صفت title رعایت کنید :

  • متن درون title باید با متن درون لینک متمایز باشد
  • متن درون title ، مرتبط به محتوای لینک باشد

9) از محتوای با کیفیت استفاده کنید!

همانطورکه می دانید ما در اکثر مقالاتی که قرار داده ایم ، بر محتوای محنصر به فرد و با کیفیت تاکید کرده ایم ، بهتر است یکبار دیگر این نکته مهم را به وب مستر های ناقض کپی رایت تاکید کنیم ، که بهترین راه برای حفظ سایت شما ، تولید محتوای منحصر به فرد می باشد.
امروز ضرب المثل ها تغییر کرده اند.
مشک آن است که ببوید + عطار بگوید + گوگل هم بگوید

نتیجه گیری:

با توجه به این مقاله ، باید نتیجه گرفته باشید که  متخصصان سئو ساختار سایت شما را سئو می کنند و مدیران سایت نیز باید محتوای خود را با استفاده از آخرین الگریتم های گوگل بهینه سازی نمایند .

داغ ترین مقالات
دیدگاهها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گــذاری