webbranding

حساب گوگل ادوردز شما بسته شد؟ خدا نگهدار :)

حساب گوگل ادوردز شما بسته شد! خدا نگهدار :)

این محتوا را فقط کسی خوب می فهمد که تا به حال اکانت گوگل او حداقل یک بار بسته شده است. می خواهم داستان بسته شدن اکانت های گوگل را به زبان آدمی زاد برای شما تعریف کنم، داستانی که با شروع کار ما در ترکیه از سال 2013 آغاز شد و در سال 2014 به اوج خود رسید، این موضوع فقط مخصوص ایران و ایرانی ها نیست و در تمام دنیا یکی از کابوس های پارتنرهای گوگل است.

فکر می کنم همه حداقل یک بار در اکانت های تبلیغاتی ساسپند شدن را تجربه کرده اند.

آیا می دانید در سال 2014 بیش از 200 هزار کاربر گوگل ادوردز ساسپند شدند. این آماری باور نکردنی و باور کردنی است.

این یعنی تقریبا یک چهارم میلیون بازاریاب، هزینه های هنگفتی به گوگل پرداختند و گوگل ناگهان تبلیغات آن ها را متوقف کرده است و دویست هزار دلیل وجود دارد که برای تولید ترافیک سایتتان صرفا به گوگل ادوردز متکی نباشید و من برای ایرانی ها مهمترین آن را بسته شدن اکانت از طرف گوگل می دانم.

ساسپند شدن تبلیغات گوگل

متاسفانه با مسدود شدن دائمی این حساب های کاربری در سال 2014، کل کسب و کار برخی افراد از بین رفت. اگر هنوز این اتفاق برای شما پیش نیامده اصلا به این معنا نیست که برای همیشه در امان هستید. ممکن است فکر کنید که افرادی که حساب کاربری‌شان مسدود شده، حتما کارهای غیرقانونی انجام داده یا سعی به بازی دادن سیستم گوگل داشتند یا تبلیغاتشان بی کیفیت بوده و واجد شرایط نبوده اند ولی اصلا این طور نیست، به ایران نکاه نکنید، الان در استانبول یک گل فروشی محلی هم از تبلیغات ادوردز اکسپرس برای کسب و کارش استفاده می کند و به زودی ایران نیز چنین می شود.

انواع تبلیغات غیر قانونی در گوگل
انواع تبلیغات غیر قانونی در گوگل

همه هزاران بازاریاب دیجیتالی که حساب های کاربریشان مسدود شده مسلما چنین تبلیغاتی نداشته اند.
البته درست است که خیلی از حساب های کاربری که ادوردز مسدود کرده از تاکتیک های سوال برانگیزی استفاده می کردند. اما دلایل حیرت انگیز دیگری هم برای ساسپند شدن این حساب های کاربری وجود داشته است. از جمله لینک کردن نرم افزارهایی که با استانداردهای گوگل مطابقت نداشتند یا جدال بر سر پرداخت یک هزینه با حواله بانکی به جای پرداخت توسط موجودی کارت اعتباری. یا فقط ایجاد مزاحمت برای یک مدیر اکانت ساده گوگل! شاید تعجب کنید ولی می خواهیم تجربیات خود و اقعیات را برای شما بازگو نماییم.

علت اصلی بستن اکانت ها ایجاد تجربه‌ای بهتر است.

گاهی تبلیغاتی که اطلاعات مفید و مرتبطی ارائه می دهند، طوری رفتار می کنند که می تواند واقعا آزار دهنده باشد (مخفی کردن و سرپوش گذاشتن روی چیزی که کاربر می خواهد ببیند یا ارسال کاربر به سایت تبلیغ دهنده در حالی که واقعا قصد رفتن به آنجا را ندارد). در سال 2015، گوگل حساب های کاربری متخلف بسیاری را غیرفعال و یا مسدود کرد.

بله، پس دست از ایجاد مزاحمت بردارید!

و گوگل چطور از سال 2015 با تبلیغات بد مبارزه می کند؟

فصل اول

کابوس و داستان هایی کمی احمقانه از بستن اکانت ها در گوگل

داستان ما داستان سه نفر از صاحبان کسب و کار های کوچک است که بعد از ساسپند شدن حساب های کاربریشان ورشکست شدند.
تعداد قابل توجهی از کاربران ادوردز برای جذب مشتریان جدید عمدتا بر تبلیغات متکی هستند. بنابراین ساسپند یا مسدود شدن حساب کاربری آن ها برایشان مثل کابوسی است که در آن خودشان را در تایتانیک می بینند در حالیکه یک کشتی هوایی برای کمک به سمتشان می آید که شاید بتواند نجاتشان دهد.

تعلیق حساب کاربری گوگل

مجید بهنام یک حکم محدود کننده می گیرد

مجید حدوداً ماهی 20 هزار دلار در گوگل ادوردز هزینه می کرد اما ناگهان یک ایمیل هشدار از گوگل دریافت کرد که در آن اعلام شده بود در یکی از تبلیغاتش نقض قوانین مربوط به علائم تجاری مشاهده شده است. او درخواست کرد که گوگل در این رابطه استثنا قائل شود. روز بعد، مجید وارد حسابش شد و هیچ تاثیری مشاهده نکرد، بنابراین به گوگل ایمیل زد و دوباره درخواستش را مطرح کرد.

آیا تا به حال حساب کاربری گوگل ادوردز شما تعلیق شده است؟

وقتی از شما بخواهند که پیام ندهید چه می کنید؟

پس از یک پاسخ بسیار سریع شش روزه (!!!)، آن ها به او اطلاع دادند که حساب کاربریش به دلیل نقض قوانین و سیاست های کپی رایت گوگل، ساسپند شده است. در این ایمیل خاطرنشان شده بود که گوگل حق مسدود کردن حساب کاربری وی را دارد و به همین خاطر آن را مسدود می کند.

مجید از روش های مختلفی سعی کرد به کارکنان گوگل دسترسی پیدا کرده و از آن ها بخواهد حساب کاربریش را بر گردانند. اما همه به او گفتند هیچ کس روی کره زمین قادر به برگرداندن حساب کاربری او نیست و این ساسپند نهایی و تایید شده است. در یک ایمیل به او گفته شد که دست از تلاش و تماس با افراد مختلف بردارد زیرا اقدام انجام گرفته قابل برگشت نیست و از آن دست اقداماتی نیست که فقط با یک تغییر ساده در یک فرم بتوان آن را لغو کرد.

مجید هم دست از تلاش بیهوده برداشت و از آن به بعد سعی کرد برنامه تبلیغاتیش را از طریق راهکارهای تبلیغاتی دیگر دنبال کند.

نیما یاد می گیرد که قوانین صفحه (Page) را نقص نکند!

نیما هم از جمله افرادی بود که هزینه های تقریبا هنگفتی را صرف تبلیغات کرده بود. او ماهیانه تقریبا 20 هزار دلار برای تبلیغات، هزینه می کرد. وی در حال نوشتن یک کتاب الکترونیکی در گوگل ادوردز به نام “سه ماه اول در گوگل ادوردز” بود که یک ایمیل دلهره آور با مضمون نقض قوانین صفحه از سوی گوگل دریافت کرد.

نیما یک وب سایت تک صفحه ای راه اندازی کرده بود که در آن کمی در رابطه با کارهایش توضیح داده و یک فرم در آن قرار داده بود. گوگل به او هشدار داد که این صفحه قوانین و خط مشی های جمع آوری اطلاعات گوگل را نقض می کند. بعد از توقف حساب هایش، او سعی کرد تا علت اصلی موضوع را با توجه به نداشتن مشکل با چندین تبلیغ مشابه کشف کند.

شنبه شب او یک ایمیل ارسال کرد و بعد از پاک کردن تمام موارد ذکر شده از طرف گوگل به عنوان خطا، سعی کرد دوشنبه صبح با پشتیبانی گوگل تماس بگیرد. اما به او اطلاع دادند که از آن جا که ایمیل فرستاده است، هیچ کس با تلفن نمی تواند کمکی به او کند، بنابراین مجبور شد تا هفت روز منتظر پاسخ ایمیلش باشد. در مدتی که منتظر پاسخ بود، تبلیغات دیگری برای کتابش تولید کرد که در گوگل بالا نرفت.

در نهایت وی ایمیلی دریافت کرد که در آن ذکر شده بود حساب کاربریش به دلیل نقض مکرر قوانین گوگل مسدود شده است. مشخص شد که به دلیل ایجاد تبلیغات جدید در حساب کاربریش، حسابش مسدود شده؛ هر چند که این تبلیغات متوقف شده و تقاضای او در حال بررسی بود، اما این مورد بر علیه او مورد استفاده قرار گرفت.

اما نکته مثبتی که در ماجرای نیما وجود داشت این بود که او توانست هم دلیل موضوع را کشف کند و هم حساب کاربریش را برگرداند. مشکل ایجاد شده واقعا دیوانه وار بود، چرا که گوگل می گفت چرا بعد از پر کردن فرم به صفحه دیگری نمی روی؟ یا در اصل خود او فرمی ساخته بود که تا پر نمی شد به مردم اجازه رفتن به بقیه سایت را نمی داد. اما یک حقیقت وجود داشت که فراموش کردیم، سایت او فقط یک صفحه داشت و در نتیجه بقیه سایتی وجود نداشت که بازدید کننده به آن سر بزند، ولی برای برای گوگل مهم نبود. فکری به نظرش رسید و تغییراتی صورت داد تا بتوان دکمه تایید فرم را بدون ارسال داده ای فشار داد. حالا گوگل کمی آرام شد.

او متوجه شد که بازگرداندن حساب کاربری ساسپند شده نیاز به صبر و بردباری زیادی دارد مثل فردی که در اقیانوسی عظیم در یک جزیره گم شده باشد و در انتظار نجات باشد. پنج ماه طول کشید که او بتواند با انواع صحبت و رایزنی در نهایت حساب کاربریش را برگرداند.

احتمالا نیما حسی شبیه به این تصویر داشته است!

ساسپند شدن یعنی در جزیره ای گیر کردن
ساسپند شدن یعنی در جزیره ای گیر کردن

سیاست نرم افزاری ریاکارانه گوگل

یکی از تولید کنندگان بزرگ نرم افزار که نرم افزارهای اتوماسیون اداری مخصوص سازمان های متوسط و بزرگ را تولید می کند برای 6 سال یک حساب گوگل ادوردز داشت. تمرکز و کار اصلی این شرکت تولید سیستم های مدیریت سازمان بود و نرم افزارهای این شرکت در بزرگترین شرکت های ایران استفاده می شد. یک روز صبح به این شرکت ایمیلی ارسال شد که در آن به شرکت اطلاع داده شد تبلیغاتش به دلیل نقض قوانین Unwanted Software (نرم افزارهای ناخواسته) غیرفعال شده است.

این سیاست مواردی مثل بدافزارها یا نرم افزارهایی را در بر می گیرد که بدون رضایت کاربر نصب می شوند بنابراین شرکت کاملا گیج شد. طی مکالمه با گوگل مشخص شد که در وب سایت کمپانی باید اطلاعات مربوط به پاک کردن (uninstall) نرم افزار درج شود!!!!! فکر کنید!!!!

این نکته برای اعتراض واقعا احمقانه به نظر می رسید، بنابراین شرکت تغییرات مورد نظر را انجام داد.

اما گوگل به جای برگرداندن حساب کاربری این شرکت یک ایمیل دیگر ارسال و در آن ذکر کرد که کمپانی قوانین Unsupported Content – Free Desktop Software (محتوای بدون پشتیبانی – نرم افزارهای دسکتاپ رایگان) را نقض کرده است. باز هم شرکت گیج شد زیرا تجارت‌های مختلف پول زیادی برای خرید نرم افزارهای شرکت پرداخته بودند. بنابراین امکان نداشت که قوانین مربوط به نرم افزارهای رایگان نقض شده باشد.

وقتی این شرکت سعی کرد بفهمد چه اتفاقی افتاده، گوگل تمام تقاضاهای چت و مکالمه شرکت را رد کرد. در یک تماس تلفنی با گوگل مشخص شد که حساب کاربری شرکت تحت بازبینی دفتر هندوستان است. فردای آن روز یک تماس تلفنی با شرکت برقرار شد و یکی از نمایندگان گوگل به کمپانی اطلاع داد که باید یک فرم تقاضای نرم افزار رایگان پر کند هر چند خود نماینده دلیل این کار را نمی دانست. پس از پر کردن فرم قرار شد یک نفر طی 24 الی 48 ساعت آینده با شرکت تماس بگیرد.

تو رو خدا حساب من رو باز کنید
بدون شرح

 

این شرکت یک فرم پر کرد و ذکر کرد که تاکنون هیچ نرم افزار رایگانی ارائه نکرده است. چند تماس تلفنی با گوگل برقرار شد و پس از نقض وعده های مکرر در بازگرداندن حساب کاربری شرکت بالاخره بعد از تقریبا یک ماه این حساب کاربری برگردانده شد.

آن ها هنوزم از اینکه چه چیزی باعث بازگرداندن حسابشان شده اطلاع ندارند، اما من به شخصه حدس میزنم که احتمالاً فردی با کمی عقل سلیم متوجه شده که گوگل رفتار دیوانه واری داشته است و حساب را بازگردانده است. آن فرد احتمالا به علت پیروی نکردن از سیاست‌های کارمندی گوگل اخراج شده است! خدا این کارمند رو برای همه ایرانی ها نگه داره.

دلایل رفتار غیر منطقی گوگل چیست؟

آیا کارمندان گوگل بیش از حد سخت‌گیر هستند؟

از آنجا که گوگل بیشتر درآمدش را از طریق تبلیغات به دست می آورد شاید شما هم تعجب کنید که دلیل ساسپند شدن حساب های کاربری آن هم بعد از یک اخطار لحظه‌ای چیست. بخصوص در مواردی که شرکت ها هزاران دلار در ماه به گوگل می پردازند.

هر چند من خودم به شخصه فکر می کردم پاسخ این پرسش این باشد که “چون گوگل دمدمی و ظالم” است اما واقعیت اینجاست که گوگل در مقابل دولت‌های مختلف سراسر جهان مسئولیت‌هایی در برابر تبلیغاتش دارد. آیا می دانید در همین ایران خودمان تبلیغات مسائل مربوط به سلامتی جنسی برای زیر 18 سال پخش نمی شود و در ترکیه این ممنوعیت وجود ندارد !!!!!!

آیا دلیل کارهای گوگل ترس از دولت هاست؟

علیرغم این واقعیت که گوگل نه تبلیغات را تولید می کند و نه هیچ رابطه ای با محصولات یا خدمات بفروش رفته دارد، اما این شرکت بارها به دلیل نمایش برخی تبلیغات جریمه شده است. چند سال پیش شرکت گوگل در قبال شکایتی از سوی دولت امریکا مجبور به پرداخت غرامتی 500 میلیون دلاری شد؛ آن هم صرفا به خاطر نمایش تبلیغات مربوط به داروخانه های متقلب کانادایی.

مسلما برای جبران هزینه های 500 میلیون دلاری نیاز به پرداخت های 20 هزار دلاری زیادی در ماه است که البته باید هزینه های وکیل و دادگاه را هم به آن اضافه کنیم. هر چند من به شخصه در رابطه با برخی از کارهای گوگل در زمینه ساسپند شدن حساب های کاربری انتقاد دارم اما می توان درک کرد که چرا این شرکت حساسیت زیادی را در زمینه تبلیغات به خرج می دهد.

آیا دلیل نگرانی گوگل حفظ کیفیت نتایج جستجو است؟

کاملا مشخص است که گوگل به کیفیت جستجوهایش افتخار می کند و کل دنیا نیز به همین دلیل به گوگل علاقمند هستند.

اما این شرکت سابقه زیاده‌روی هم دارد.

مثلا در گذشته برخی از نزدیکان گوگل از سیستم جستجو، سوء استفاده کرده و تبلیغات مختلف را طوری تنظیم می کردند که همه‌شان مردم را به یک صفحه مشخص هدایت کنند. مثلا ممکن بود فردی که “عروسک گربه ای” را جستجو می کرد تا سه تبلیغ مختلف ببیند اما تمام این تبلیغات او را به یک صفحه یکسان هدایت می کردند. گوگل اصلا تمایلی نداشت که با چنین رفتاری شناخته شود، بنابراین سیاست های مربوط به برتری ناعادلانه (Unfair Advantage) را به عنوان یکی از دلایل مسدود کردن حساب های کاربری در نظر گرفت.

خط مشی گوگل

ممکن است از نظر تئوری این کار بدون مشکل به نظر برسد اما مسئله اینجاست که گوگل زیاده روی کرده و وابستگان تجاری (Affiliates) را با کوچک ترین کپی محتوا مسدود می کند. اگر گوگل فکر کند که یک صفحه به عنوان گذرگاهی به یک وب سایت پدر (Parent Website) استفاده می شود و یا اگر وب سایتی بسیار (و یا کاملا) شبیه وب سایت پدر باشد، تبلیغات نمایش داده نمی شوند و حتی ممکن است مسدود شدن کمترین جریمه‌ی در نظر گرفته شده باشد.

جنبه مثبت ماجرا

پایان شب سیه، سفید است

نقش سرمایه گذاران طمع‌کار گوگل

همان طور که گفتیم ممکن است کارمندان گوگل، حساب های گوگل ادوردز را صرفا به خاطر هیجان های فیزیکی که به آن ها می دهد مسدود نکنند! با وجود تهدید جریمه های دولتی برای گوگل، شاید حتی گوگل باید سخت گیری های بیشتری را لحاظ کند.

اما همانطور که دولت‌ها می توانند ترسناک باشند، گوگل از سرمایه گذاران خودش هم واهمه دارد.

هنوز هم پول همه چیز است!

سهامداران گوگل
پول منو می دی یا خودتو ساسپند کنم؟

در آوریل 2014، ساعاتی پس از گزارش فروش سه ماهه اول که درآمد پیش بینی شده را نداشت، گوگل شاهد سقوط 3 درصدی سهام خود و همچنین سقوط 9 درصدی در پرداخت‌های بازاریابان برای تبلیغات بود.

گوگل ناگهان متوجه شد که افرادش اشتباه کرده و شاید در مسدود کردن حساب های افراد بدون هشدار، منبع، انسانیت و تا حدی شتاب زده رفتار کرده اند. البته این به این معنا نیست که اگر شما مسدود شدید، تبرئه می شوید، بلکه فقط به این معناست که نوری که در انتهای تونل می بینید ممکن است یک راه خروج باشد.

تغییر نگرش گوگل تفاوت قابل توجهی در تعداد حساب های کاربری ساسپند شده بوجود آورد.

در سال 2012 گوگل حساب کاربری حدودا 889 هزار نفر را ساسپند کرد، اما این میزان در سال 2013 به 270 هزار و در سال 2014 به 217 هزار حساب کاربری کاهش یافت و در سال گذشته به نصف این عدد کاهش پیدا کرده است.

حساب گوگل ادوردز شما بسته شد! خدا نگهدار :)

می توانید از مسدود شدن پیشگیری کنید

هرگز و تحت هیچ شرایطی برای تعیین این که چیزی مطابق با استانداردهای مربوط به تبلیغات، صفحات فرود یا سایر قوانین گوگل است صرفا به عقل سلیم تکیه نکنید. هر چند این کار ممکن است پر زحمت به نظر برسد اما لازم است حتما بخش‌هایی از سیاست های تبلیغاتی گوگل که مربوط به حوزه کاری شماست و تمام سیاست های مربوط به تولید تبلیغات را مطالعه کنید.

من تمام موارد مربوط به تمام صنایع را مطالعه کردم و می توان گفت همه جای آن نکات بسیار مهمی وجود دارد. در ادامه چند مورد را که ممکن است باعث اشتباه افراد شود ذکر می کنم.

  • گوگل تبلیغ نوشیدنی های الکلی را ممنوع کرده که این ممنوعیت شامل نوشیدنی هایی که شبیه نوشیدنی های الکلی هستند اما حاوی الکل نیستند هم می شود مثل آبجو و مشروب بدون الکل یعنی بهنوش نمی تواند در گوگل تبلیغ کند یا اگر شما بطری محصولاتی شبیه به مشروبات الکلی داشته باشید هم ساسپند می شوید.
  • همچنین تبلیغات مربوط به قمار نیز محدود و ممنوع شده است حتی بازی هایی که در آن ها مبادله پولی صورت نمی گیرد. مثلا یک بازی کازینوی رایگان نیز از این جمله محسوب می شود.
  • برای برخی تبلیغات لازم است که از قبل تایید گوگل را دریافت کنید مثل تبلیغات مربوط به تجویز بعضی داروها.
  • در صفحات لندینگ یا فرود نباید پاپ-آپ وجود داشته باشد یا دکمه برگشت به عقب غیر فعال شده باشد.
  • هر نوع ادعایی که در تبلیغات می شود باید پشتوانه معتبری داشته باشد. مثلا مطرح کردن این ادعا که یک نوشیدنی خاص محبوب ترین قهوه در سیاتل است باید به صفحه مربوط به تحلیل صنعتی این موضوع توسط یک شخص ثالث لینک شده باشد که بر این ادعا صحه بگذارد.
  • شما گمان نکنید که در گوگل فارسی بلد نیستند! از منو و شما هم بهتر بلدند!

به علاوه سیاست های گوگل مدام در حال تغییر هستند. اغلب اوقات این تغییرات به دلیل تغییر در قوانین و مقررات دولت ها طبیعی است اما گاهی اوقات این تغییرات بیش از حد به نظر می رسد. دلیل این تغییرات هر چه باشد لازم است مرتبا و سریعا از این تغییرات باخبر شوید و آن ها را رعایت کنید.

وظیفه شما این است که از تمام قوانینی که به شما مربوط هستند اطلاع کسب کنید.

این که آیا برای تخلفات کوچک هشدار دریافت کنید یا نه و یا حساب کاربری تان ساسپند شود تا حدی تصادفی است و تا جایی که ما می دانیم این کارها دلیل چندان خاصی ندارند و شاید به این بستگی دارد که ماه کامل است یا خیر یا یکی از کارمندان گوگل برای صبحانه دونات خورده یا نه!!!

حساب گوگل ادوردز شما بسته شد! خدا نگهدار :)

منظور این نیست که باید طوری رفتار کنید که انگار گوگل به دنبال شماست، اما نباید غیر آن هم رفتار کنید!

ممکن است از ساسپندی بیرون بیاید (در برخی موارد)

این امر به طور خاص به حساب کاربری و شرایط‌تان بستگی دارد اما اولین کاری که باید انجام دهید این است که تا وقتی که متوجه نشدید مشکل اولیه کجا بوده در حساب کاربری تان فعالیت نکنید. اگر گروه خاصی از تبلیغاتتان تایید نشدند پیش از ایجاد تبلیغات جدید آن ها را بررسی و اصلاح کنید. ممکن است این کار هدر دادن زمان به نظر برسد اما واقعا مشخص شده که گوگل گاهی اوقات برخی دامنه ها را به دلیل تبلیغات تایید نشده ای که در یک حساب کاربری مانده‌اند و پاک نشدند، ساسپند کرده است.

اگر نمی دانید که مشکل کار از کجاست حتما تلاش کنید تا متوجه شوید. باز هم از انجام هر کاری در حساب کاربری تان خودداری کنید تا مشخص شود که مشکل از کجاست. حتما سعی کنید هر جایی که احتمالا کار اشتباهی در آن انجام شده از جمله تبلیغات، حساب کاربری و صفحات فرود را قبل از تماس با گوگل برای برگرداندن حساب‌تان اصلاح کنید.

در صورت امکان سعی نکنید در رابطه با مشکل به گوگل ایمیل بفرستید زیرا در صورتیکه از یک کانال ارتباطی دیگر با گوگل ارتباط برقرار کرده باشید، از پاسخ دهی به تماس تلفنی تان امتناع می کند.

بسیار مهم است که هنگام برخورد با این مسائل مودب و صبور باشید. ممکن است در چنین شرایطی بشدت عصبانی شوید اما باید خودتان را کنترل کنید و اجازه ندهید طرف مقابل متوجه عصبانیت شما شود. زیرا این افراد تنها امید شما برای برگرداندن حساب کاربری تان هستند و نمی توانید از این افراد شکایت یا آن ها را سرزنش کنید. البته حرف سر عادلانه بودن این سیستم نیست سر این است که چه رفتاری بهتر جواب می دهد.

سه نکته آخری که باید در رابطه با ساسپند حساب کاربری متذکر شوم:

  1. در وب سایت های مختلف سرویس هایی پیشنهاد شده اند که ادعا می شود حساب کاربری گوگل ادوردز شما را بر می گردانند. مطمئن باشید این وب سایت ها کار خارق العاده ای برای برگرداندن حساب کاربری انجام نمی دهند جز این که موارد مشکوک را رفع و از گوگل تقاضای بازبینی می کنند.
  2. همچنین روش های به اصطلاح black hat (کلاه سیاه) وجود دارند که شامل ایجاد یک هویت و وب سایت جدید است. اما گوگل در رابطه با چنین حساب های کاربری بسیار بسیار حساس است و مکررا تاکید می کند وقتی یک حساب کاربری ساسپند می شود تمام بازماندگان این حساب را تحت نظر دارد. هر حساب کاربری، دامنه یا هر چیز دیگری که گوگل فکر کند به حساب ساسپند شده مربوط باشد، ساسپند می شود. اگر این روش را در پیش می گیرید به خاطر بسپارید که ممکن است در نهایت بشدت پشیمان شوید.
  3. سعی کنید به جای کار مستقیم در این مواقع از پارتنر های گوگل کمک بگیرید و خود ما بدون چشم داشت مالی در صورت امکان باز شدن، کمک می کنیم. راهکار های ما و روابط ما با گوگل متفاوت با روش های شما و این روش ها است.

نتیجه اخلاقی این مطلب…

همیشه تمام تخم مرغ هایتان را در یک سبد قرار ندهید.

آیا تا به حال حساب کاربری گوگل ادوردز شما تعلیق شده است؟

همیشه برای هر کاری یک نقشه و برنامه دومی هم داشته باشید که اگر اولی با شکست رو به رو شد از بعدی استفاده کنید و دیگر مطالب ما در مورد تبلیغات گوگل را مطالعه بفرمایید.

منابع: وب سایت Tenscores و support.google.com + ساسپندهای هر روزه اکانت های ما در گوگل

داغ ترین مقالات
دیدگاهها

29 پاسخ

  1. سلام
    به به عجب مقاله متفاوت و پر محتوایی…
    واقعا از نوع نگارش و طنز پردازی لذت بردم و برای اولین بار تونستم یه مقاله رو تا تهش بخاطر چذابیت محتوایی بخونم…
    بسیار سپاس گزارم و منتظر مقالات بعدی شما هم هستم.

  2. سلام. خدا خیرتون بده. حرف دل ما رو زدید. متاسفانه بعضی از آژانس ها هستند که با بی تجربگی باعث بسته شدن اکانت میشن.
    اونا باید بیان این مقاله رو بخونن.

    1. نظر لطف شماست. بله متاسفانه برخی به دلیل نداشتن آشنایی و ارتباط با گوگل و تجربه کافی این مشکلات را برای مشتریان بوجود می آورند.

  3. سلام . این مطلب واقعا خیلی خوب بود . علاوه بر این که نسبت به موضوع ساسپند کردن گوگل خیلی به آدم آگاهی میده جنبه طنزش باعث میشه ادم تا اخرشو بخونه . موفق باشید

  4. مقاله بسيار خوب و رووني بود
    بيشتر از محتواي خوبش تيپ توليد محتوا عاليييي بود

  5. از اینکه شب میخوابی صبح بیدار میشی همش باید نگران بسته شدن اکانتت باشی بخاطر کشوری که توش زندگی میکنی خیلی تلخه.

  6. سلام خیلی از نوع نوشتاری و عکس های اختصاصی که استفاده کردید لذت بردم متن روان و دل چسبی بود کاربر رو خسته نمی کرد از زیاد نوشتن و خوندن مطلب پر از نکات و تجارب عالی نویسنده بود که انقدر خوب بیان اش کرد. من با اجازتون میخوام این مطلب را داخل سایت oxteam.ir بذارم

  7. توضیحات خیلی خوبی دادین که من نمیدونستم.چقدرخودمونی وواضح نوشتین.خیلی خوشم اومد.امیدوارم تاابدبه نوشتن ادامه بدین .خودبنده اولین خریدارکتابها ومقالاتتون میشم.

  8. ممنون از این مقاله بسیار مفیدی که تو سایت برامون گذاشتین – یکی از بهترین مقالات در این زمینه بود 🙂

  9. سلام اقا یه ایمیل از گوگل اومده که اکانت شما به خاطر پرداخت های مشکوک ساسبن شده البته ما این اکانت رو دست یه اژآنس تبلیغاتی دادیم که کارشون تخصصی ادورز هست حالا چیکار میتونیم بکنیم ؟ اگر اطلاعات حساب بانکی به گوگل ارسال بشه درست میشه ؟
    واگر درست نشه چی ؟ میشه دوباره با یه اکانت دیگه ادورز زد ؟

    1. صوفی عزیز اگر با من تماس بگیرید کمکتون می کنم. باید اکانت و پیام های گوگل رو ببینم.

  10. مقاله خیلی خوبی بود. به قول دوستان از معدود مقالاتی بود که تا انتها خوندم. یه سوال، من حساب جیمیلی که باهاش ادوردز رو ساختم، شماره تلفن ایران توش ثبت شده. آیا لازمه که این شماره رو به غیر ایران عوض کنم؟ تا حالا موردی شنیدید که از طریق این شماره تلفن جیمیل، ساسپند شده باشه؟

    1. سلام آقای اشکان. نیازی نیست شماره را تغییر بدید. تقریبا مطمئن باشید که گوگل میدونه شما ایرانی هستید ولی کاری نداره به این مورد.

  11. سلام. خوب بود در مقاله راجع به بسته شدن اکانت بدلیل پرداخت توسط ایرانی ها هم به تفصیل صحبت می کردید. یکی از مهمترین مشکلات برای ایرانی ها همین هست.

  12. ضمن تشکر از شما نمی دانم راهنمایی هم می‌‌کنید یا نه. جی میل اصلی من توسط کامپیوتر باز نمی شود و فقط توسط گوشی قابل رویت است. یک اکانت دیگر برای خودم ساختم باز هم همان ارور را داشت. (اروری که هیچ شماره‌ای ندارد) اکانتهایی قبلی هم که آنها هم جی میل بودند نیز با همان ارور مواجه شدند و کلا توسط هیچ مرورگری باز نمیشوند. ممنون می‌شوم اگر راهنمایی بفرمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گــذاری