webbranding

5 اشتباه بزرگ در سئو

با توجه به تعداد بروز رسانی های الگوریتم های گوگل  و دیگر موتورهای جستجوگر ، حفظ کردن سایت در  صفحات اول موتورهای جستجو ، تبدیل به یک مشکل اساسی برای مدیران سایت ها شده است ، در این مقاله شما را با الگوریتم پنگوئن گوگل بیشتر آشنا خواهیم ساخت و خواهیم گفت که چگونه از کاهش ترافیک سایت خود جلوگیری نمائید.
همیشه مهم نیست که چقدر موتورهای جستجو ، الگوریتم های خود را تغییر می دهند ، در این مقاله صحبت از 5 اشتباره رایجی شده است که امروزه خیلی از مدیران این اشتباهات را انجام می دهند ، این اشتباهات ، هیچ ارتباطی به تغییرات الگوریتم های موتورهای جستجو ندارد ، بلکه خطاهایی هستند که اکثر مدیران آن ها را مرتکب می شوند و باعث نابودی رتبه آنها در فهرست SERP می شود.

اشتباه اول : عدم انجام تحقیق در مورد کلیدواژه های سایت

اینترنت بر اساس کلمات کلیدی ساخته می شود ، وب سایت شما زمانی در گوگل رتبه خوبی کسب می کند که در انتخاب کلمات کلیدی مرتبط با محتوای سایت خود ، دقت کرده باشید ، محتوایی را که ایجاد می کنید ، باید دارای کلمات کلیدی مرتبط باشند ، این یک بخشی از روش گوگل برای پیدا کردن مطالب شماست

اشتباه دوم : استفاده از لینک های کم ارزش

اگر چه لینک ها ، نقش بسزایی در بازاریابی های آنلاین را بازی می کنند ، همین لینک ها می توانند باعث نابودی شما در رتبه بندی موتورهای جستجو شوند ،  همواره یادتان باشد که کیفیت باید هدف کار شما قرار گرفته باشد نه بک لینک های زیاد !

در انتخاب لینک ها به موارد زیر توجه نمائید:

  • از سایت های غیر مرتبط با محتوای خود ، لینک دریافت نکنید!اشتباهات در سئو و بهینه سازی
  • از وب سایت ها ی اسپم به هیچ عنوان لینک دریافت نکنید

 عدم توجه به نکات فوق ، باعث می شود که الگوریتم پنگوئن گوگل ، به شما مشکوک شود ، یکی از مهمترین دلایلی که گوگل الگوریتم پنگوئن را ، پیشرو کار خود قرار داد ، مبارزه با سایت های هرزنامه بود ، انتخاب لینک های معتبر یکی از عوامل موثر در شیوه رتبه بندی شماست ! بنابراین فقط به دنبال دریافت لینک از سایت هایی که مرتبط با محتوای سایت شما هستند ، باشید.

اشتباه سوم : استفاده بیش از حد از عناصری که Index نمی شوند!

به نظر شما موتورهای جستجو چگونه محتوای سایت شما را پیدا می کنند؟
برای اینکه موتورهای جستجو بتوانند محتوای شما را پیدا و سپس index کنند ، شما باید از متون متنی استفاده کنید ، در غیر اینصورت موتورهای جستجو نمی توانند مطالب شما را شناسائی کنند ،  منظور ما از این قسمت این نیست که شما مثلا از ویدئو ها ، یا اینفوگرافیک ها استفاده نکنید ، اتفاقا این تنوع مطلب ، شما را در جایگاهی درست و در شان شما قرار خواهد داد ، منظور ما استفاده بیش از حد از برخی عناصر می باشد که در قسمت پائین بیان خواهیم کرد:
استفاده از عناصری که مانع از INDEX شدن صفحات شما می شوند ، امروزه به دلیل زیبائی ، بسیار شایع شده اند ،  این کار یک نقطه ضعف اساسی در برابر موتورهای جستجو می باشد.

در قسمت پائین 3 مورد از شایع ترین این روش ها را بیان کرده ایم:

استفاده بیش از حد از تصاویر :

 همانطور که میدانید ، خزنده ها نمی توانند تصاویر را پیمایش کنند ، پس سعی کنید استفاده افراطی از تصاویر نداشته باشید.

استفاده بیش از حد از فلش :

خزنده ها ، فایل های فلش را نیز نمیتوانند پیمایش کنند ، پس سعی کنید حتی المقدور از فایل فلش درون سایت خود استفاده نکنید .

استفاده بیش از اندازه از جاوا اسکریپت:

اغلب خزنده های موتورهای جستجو ، نمی توانند فایل های جاوا اسکریپت را تفسیر کنند ، بنابر این در استفاده از جاوا اسکریپت محتاط باشید. البته این از موضوعات بسیار شک بر انگیز است و بدون جاوا اسکریپت هم نمی شود زندگی کرد.

اشتباه چهارم : عدم بروز رسانی منظم سایت

سعی کنید همواره  وب سایت خود را به طور منظم آپدیت کنید ، ، فرض کنید شما در یک روز 10 بار سایت خود را آپدیت می نمائید ، و دوباره دو روز سایت خود را اصلا آپدیت نمی کنید و و مثلا هفته بعد دوباره ۱۰ مطلب به سایت اضافه می کنید ، این حرکت برای موتورهای جستجو چندان خوشایند نیست.

اشتباه پنجم : تمرکز بر روی موتورهای جستجو به جای تمرکز بر روی بازدید کنندگان

درست است که موتورهای جستجو از اهمیتی زیادی برخوردار هستند ، ولی بازدیدکنندگان سایت شما از آنها مهم ترند ، شما وقتی محتوایی را منتشر می کنید ، باید برای کاربران منتشر کنید (البته با کمی رفتار هوشمندانه می توانید این محتوا را برای موتورهای جستجو ، جذاب کنید ) همواره باید تمرکز خود را بر روی کاربران حفظ کنید ، رضایت کاربران و تعامل با آن ها ، باعث افزایش رتبه بندی سایت شما و درآمد شما می شود.

داغ ترین مقالات
دیدگاهها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گــذاری