webbranding

ریکاوری پس از پاندای 4.1 با گرایش به وردپرس

گوگل پاندا

گوگل پاندا یکی از بحث برانگیزترین آپدیت های الگوریتمیک بود که از سوی گوگل صورت گرفت، ولی در طول زمان کمک کرد که سایت هایی که دارای محتوای بی ارزش بودند از موتور جستجو حذف شوند و کیفیت نتایج جستجو را بهتر ساخت. با آنکه برای بسیاری از وب مسترها، آپدیت های گوگل پاندا هنوز یک سردرد به شمار می رود و به صورت ندانسته بسیاری از وب سایت های خوب رنک خود را در موتور جستجو به علت پنالتی پاندا از دست داده اند. در 21 می 2014، گوگل آپدیت پاندای 4.0 را اجرا کرد که بزرگترین آپدیت پاندا در سال 2014 بوده است و باعث تغییر در رنکینگ بسیاری از وب سایت ها شد. اگر شما یکی از وب مستر هایی هستید که ترافیک وب سایتشان را بعد از اجرای پاندا 4.0 از دست دادید، قصد داریم به شما کمک کنیم تا از این گردونه خارج شوید.

 قبل از اینکه به سوی نکات مربوطه پیش برویم، من دوست دارم شما بدانید که جریمه گوگل پاندا یک پنالتی در سطح دامنه است.

قبل از اینکه به سوی نکات مربوطه پیش رویم، من دوست دارم شما بدانید که جریمه گوگل پاندا یک پنالتی در سطح دامنه است. منظورم این است که، اگر شما قبلا محتوای بی کیفیت داشتید، این محتوای شما بود که مورد پنالتی قرار می گرفت، ولی حالا اگر شما دارای محتوای بی کیفیت باشی این دامنه شما است که به طور کامل پنالتی می شود.

یکی از ساده ترین راه ها برای خلاصی یافتن از پاندا، خلاصی یافتن از محتوای بی کیفیت است. من در یک پست جداگانه روش شناسایی پست های بی کیفیت را نشان خواهم داد ولی در اینجا خلاصه ای از آن را بیان می کنم که به شما برای آغاز کردن فرآیند ریکاوری کمک می کند.
همه ما می دانیم که الگوریتم گوگل پاندا را گوگل به صورت جهانی اجرا کرد، و شما حتما باید متوجه شده باشید که بسیاری از بلاگر ها در رابطه با افزایش یا کاهش بارز ترافیک سایت هایشان با هم صحبت کرده اند. ما همیشه در رابطه با بهینه سازی پست های یک سایت صحبت کرده ایم و از زمان اجرای الگوریتم گوگل پاندا، انجام شایسته سئو در سطح سایت و سطح محتوا الزامی و اجباری شده است. با کمک این راهکار ها شما می توانید بلاگ خود را برای موتور جستجوی گوگل بهتر بهینه سازی کنید، تا در نتیجه آن بلاگ شما در برابر آپدیت های آینده گوگل پاندا ضد گلوله شود.
پاندا فقط یک الگوریتم است و همانطور که آقای کاتز (سخنگوی تیم وب اسپم ) اشاره کرد، حالا سایت ها برای بیش از حد سئو کردن (over SEO optimization و یا بلک هت) هم مورد پنالتی قرار میگیرند. بنابراین من پیشنهاد میکنم از سئوی کلاه سیاه دوری کنید ( اگر دارید آن کار را می کنید) و بیشتر بر کیفیت محتوا و افزایش حضور سایتتان در رسانه اجتماعی تمرکز کنید. بویژه، گوگل که با تاثیری که من الان از آن می بینم به نظرم گوگل در حال اثربخش تر کردن آن است.

قبل از اینکه در رابطه با نکات ریکاوری از گوگل پاندا ادامه دهم، اجازه دهید در رابطه با ترافیک X با شما کمی صحبت کنم. ترافیک این سایت تحت تاثیر الگوریتم گوگل پاندا قرار گرفته بود و حدود 60% افت داشت. من همیشه حواسم به سئو بوده است، ولی در روزهای اولیه این دوست و این بلاگ خوب، زمانی که تازه به این مقوله آشنا شده بود، بیشتر محتوایش کوتاه و با کیفیت پایین بود.

چیز مهمی که گوگل پاندا به من یاد داد در واقع اهمیت کلید واژه ها بود، و چرا شما باید یک کلید واژه هدف در یک پست داشته باشید. فقط محض اطلاع، در فرآیندی مثل راهنمای زیر توانستم ترافیک را برگردانم ولی همانطور که اشاره کردم، برگشت ترافیک 100% نبود. داره کم کم این مقدار زیاد میشه، و بواسطه کسب رنکینگ برای کلید واژه های هدف من دارم بازدیدکنندگان هدف بیشتری دریافت می کنم. همانطور که در بالا اشاره کردم، گوگل پاندا یک پنالتی در سطح دامنه است، بنابراین حتی یک سری پست یا محتوای بد نیز می توانند روی رنکینگ نهایی سایت شما تاثیرگذار باشند.

اولین گامی که شما باید لحاظ کنید البته اگر با هم راحت باشیم شناسایی محتوای آبکی یا محتوایی ست که ارزش زیادی به سایت شما اضافه نمی کنند.

به عنوان مثال، در روزهای اولیه بلاگ داری این دوست معمولا پست هایی با  30 تا 50 کلمه می نوشت به همراه یک عکس و یک لینک و ممکن بود دو عکس.  فکر میکرد برای دیگران نیز همین قضیه صدق کند ( شروع با پست های کوتاه و…). و بعد از مدتی وب سایت را برای سئو به ما تحویل داد.
زمانی که متوجه شدم چنین محتوای بی کیفیتی طرف حسابم، یک سری گزینه پیش رو داشتم، ایندکس نکردن آن ها، پاک سازی یا آپدیت آن ها با اطلاعات کامل برای ایجاد محتوای با کیفیت، تا در نتیجه برای خوانندگان مفید باشد و نتایج را بهبود بخشم.
بهرحال، قبل از اینکه شما در رابطه با ریکاوری یافتن از تغییرات الگوریتم گوگل پاندا اطلاعات کسب کنید، ابتدا باید بدانید:

گوگل پاندا چه نوع وب سایت هایی را تحت تاثیر خود قرار می دهد

• وب سایتی با محتوای پایین ( محتوای آبکی البته از نظر من)
• وب سایتی که به عنوان مزرعه محتوا ( content farm ) عمل می کند
• وب سایتی با در اختیار داشتن صفحات بی مصرف ایندکس شده بدون ترافیک در گوگل ( همانند با مزرعه محتوا )
• وب سایتی با ساختار نادرست سئو
• محتوای داپلیکیت ( تکراری چه در خود وب سایت و چه در وب سایت های دیگر)
• تبلیغات بیش از حد در وب سایت های درجه 2
• سرعت آهسته بارگذاری سایت
• بهینه سازی بیش از حد ( سئو کلاه سیاه )
یک راه ساده برای اینکه متوجه شوید افت ترافیک سایت شما تحت تاثیر پاندا است یا چیز دیگری، آنالیز افت ترافیک و تطبیق دادن آن با تاریخ های آپدیت پاندا است.
اگر شما مطمئن نیستید که افت ترافیک سایت شما بواسطه پاندا یا چیز دیگری ست، من پیشنهاد می کنم/

یکسری فاکتور که من اعتقاد دارم باعث پنالتی شدن سایت X شد عبارتند از :
• محتوای با کیفیت پایین : بسیار خلاصه، خوب جستجو نشده
• نصف تبلیغات / محتوا ( سایت تبلیغاتی شده بود )
• تعداد زیاد لینک های خراب داخلی ( خطای 404 )
• CTR پایین از موتورهای جستجو

فاکتورهای دیگری هم می توانند دخیل باشند، ولی اینها مواردی هستند که باید فورا تحت بررسی قرار گیرند. اکثر لینک های خراب و ری دایرکت ها را می توان سریع با پلاگین Broken link checker در ووردپرس اصلاح و تعمیر کرد و یا وب سایت هایی با همین عنوان وجود دارند که می توانند اینک های شکسته شما را معرفی نمایند. قبل از اینکه ادامه دهیم،

یک سری فاکتور وجود دارد که شما در رابطه با گوگل پاندا باید بدانید :

  • پنالتی در سطح دامنه است.
  • پست های با کیفیت پایین اندک ( نیز ) می توانند باعث پایین امدن نهایی رنکینگ دامنه شوند.
  • گوگل به سایت هایی که محتوا دارند اعتماد میکند
  • گوگل پاندا رنکینگ نهایی سایت های کیفیت پایین را پایین می آورد
  • بهینه سازی سئو به صورت On-site ( داخلی ) مهم است.
  • برای رنکینگ کیفیت یک پست در درجه اول اهمیت قرار گرفته است.
  • سایت های تخصصی از سایت های عمومی بهتر هستند.

حالا بگذارید صادق باشم. با حفظ همان محتوا هیچ راهی برای برگرداندن 100% ترافیک تان وجود ندارد، ولی با یک استراتژی خوب شما می توانید از پنالتی پاندا رهایی یابید و ترافیک بیشتری به نسبت آنچه داشته اید کسب کنید.
چطور متوجه شوید که الگوریتم گوگل پاندا وب سایت شما را تحت تاثیر خود قرار داده است ؟

 

هشدار پاندا

اولین کاری که به عنوان وب مستر باید بکنید همین آگاه شدن است. آپدیت اخیر پاندا در 21 می 2014 اجرا شده است، به ابزار آنالیز کننده سایت خود بروید و نمودارها را برای تاریخ هایی که در بالا اشاره شد ببینید و آن را با 10 روز آخر مقایسه کنید. اگر شما کاهش چشم گیری را در ترافیک می بینید، به این معنی ست که وب سایت شما تحت تاثیر گوگل پاندا به سکتهافتاده است.
خوب اگر شما یکی از آن دسته افرادی هستید که افزایش در ترافیک را می بینید، الان وقت شادی شماست! یک چای بخورید و اوقات خوبی با دوستانتان داشته باشید. ولی اگر شما از آن دسته افرادی هستید که تحت تاثیر پاندا قرار گرفته اید، من پیشنهاد می کنم که این پست را با جدیت تمام بخوانید، چون باید سخت کار کنید تا از تاثیر پاندا رهایی پیدا کنید.

مراحل ریکاوری از گوگل پاندا :

محتوای با کیفیت بنویسید :

من مطمئن هستم همه شما از شنیدن این جمله که ” محتوای با کیفیت بنویسید و ترافیک به دنبال شما می آید  یا محتوا پادشاه وب است” خسته شده اید. زمانی که من می گویم محتوای با کیفیت بنویسید، به معنی نوشتن یک پست کامل همراه با کلید واژه های هدف دار شده است. پست شما باید برای کلیدواژه های خاصی بهینه شود و نباید فقط یک پست تصادفی باشد. یک پست با کیفیت بدون کلمه کلیدی هدف دار یک پست بی مصرف و بدرد نخور است. شما ممکن است مورد تحسین خیلی ها قرار گیرید، ولی بعد از گذشت زمانی مردم نمی توانند آن ها را در موتور های جستجو پیدا کنند.

گوگل کیفیت و حجم متن را بسیار جدی در نظر میگیرد و بعضی عناصر وجود دارد که باید در زمان لحاظ کردن تعداد کلمه در پست خود در نظر داشته باشید. به عنوان مثال، پستی نظیر ” چطور می توان از گوگل پاندا رهایی پیدا کرد ” را می توان در قالب 5 مرحله ساده، یا اینکه نظیر کاری من به صورت یک راهنمای کامل نوشت. حالا، ما می دانیم که خواننده کدام یکی را ترجیح می دهد، ولی موتور جستجو چطور؟
زمانی که شما یک مقاله کامل می نویسید، شما کلید واژه های بیشتری را تحت پوشش قرار می دهید و بویژه اطلاعات بیشتری در پست خود قرار می دهید. طی تجربه من، مقالاتی که دارای طول بیشتری باشند رتبه بهتری پیدا می کنند. من این امر را بعد از بهینه سازی بسیاری از پست های قدیمی بلاگ خودم تست و تایید می کنم.

LSI

بنظرتان چطور یک موتور جستجو به یک محتوا رتبه می دهد؟ موتورهای جستجو الگوریتم هایی را برای تصمیم گیری در رابطه با رتبه بندی یک پست استفاده می کنند. فکر میکنید که یک موتور جستجو چطور به دنبال وارد کردن اصطلاحات نتایج مورد نظر را پیش روی شما قرار می دهد؟ اینجاست که کلمات LSI وارد می شوند، و به موتورهای جستجو کمک می کنند که دسته هایی مختص به مقاله شما را درک کنند. به همراه آن، شما از امکاناتی نظیر برجسته سازی، ایتالیک کردن، تگ های H1 تا H3 برای هدف دار کردن بیشتر محتوای خود در موتور جستجو استفاده می کنید. شما باید همیشه برای چگالی کلید واژه ها نسبت خاصی را در نظر بگیرید. من می دانم تمامی این مسائل سخت به نظر می رسد ولی نگاهی به عکس زیر داشته باشید.

LSI Content
LSI Content

پلاگین های سئو مشابه دیگری نیز وجود دارد. همیشه از پلاگین هایی استفاده کنید که به شما امتیاز سئو داخلی ( on-page ) و امتیاز چگالی کلید واژه را نشان می دهد. این امر در دراز مدت واقعا مفید خواهد بود.

پست ها یا صفحات غیرضروری را از نتایج جستجوی گوگل حذف کنید :

اولین گام بررسی این است که گوگل چه صفحات یا پست هایی از سایت شما را در نتایج خود نشان می دهد. در گذشته، تعداد صفحات زیاد ایندکس شده خوب بود،

 ولی حالا تنها داشتن پست ها و صفحات مهم است که اهمیت دارد.

 

پست ها یا صفحات بی ارزش فقط به بخشی از نتایج موتور جستجو تبدیل می شوند و ارزشی برای وب سایت به همراه نمی آورند. بویژه اگر تگ های شما در گوگل ایندکس شده باشد، بویژه توصیه می کنم آن تگ ها و دسته هایی که به موتور جستجو کمک زیادی نمی کنند از ایندکس خارج کنید. تصور کنید که شما 6 تگ در پست ها استفاده کرده اید و 100 پست نوشته اید. 100*6 = 600 تگ ( در حالت فرضی ) و حالا تگ های شما در گوگل ایندکس شده است، حالا 600 صفحه با محتوای بی ارزش یا کم ارزش داریم که باعث می شود بلاگ یا وب سایت شما شبیه یک مزرعه محتوا یا حداقل وب سایتی با محتوای بی ارزش از نظر گوگل فرض شود!

همین امر در رابطه با صفحات تماس، سیاست حریم خصوصی، صفحه خبرنامه صدق می کند، که ارزش زیادی به موتور جستجو اضافه نمی کنند. شما می توانید از تگ No index برای چنین لینک هایی استفاده کنید. شما می توانید تمامی صفحات ایندکس شده برای دامنه خود را با تایپ کردن

site:domainname.com

در گوگل مشاهده کنید.
فراموش نکنید که به صفحه آخر روید و بر روی نشان دادن نتایج حذف شده کلیک کنید.
در ورد پرس می توانید از پلاگینی نظیر Meta robots WordPress SEO Plugin برای اینکه صفحات آرشیو، تاریخ، تگ ها و دسته های سایت شما ایندکس نشوند استفاده کنید. توصیه دیگر که باید به یاد داشته باشید این است که : همیشه لینک های داخلی خود را Dofollow کنید. گوگل پیشنهاد می کند که از تگ noindex زمانی که نمی خواهید روبوت ها پست یا صفحاتی را ایندکس کنندة؛ استفاده کنید یا اینکه جلوی خزش را در فایل  Robotos.txt بگیرید مخصوصا در بخش ادمین.

google index

اگر لینک های wp-content و wp-admin بلاگ شما در گوگل ایندکس می شوند، از ابزار حذف URL گوگل وب مستر برای پاک کردن کل دایرکتوری استفاده کنید. متوجه شوید که این دایرکتوری ها را در فایل Robots.txt خود وارد کنید.

حذف محتوای کیفیت پایین

امروزه گوگل محتوای بی کیفیت را بسیار جدی می گیرد پس اگر در گذشته ممکن است پست هایی نوشته باشید که نگارش خوبی دارند ولی بسیار کوتاهند یا هدف دار نیستند، باید روی پست های قدیمی خود کار کرده و آن ها را به مقالات با کیفیت تبدیل کنید. حداقل بر روی جزییات سئو و طول یک مقاله کار کنید. این امر همچنین به شما کمک می کند با استفاده از لینک های داخلی بین پست های قدیمی و پست های جدیدتان ارتباط برقرار کنید. حتی اگر شما تحت تاثیر اثر پاندا قرار نگرفته اید، باید این کار را برای بهتر کردن وضعیت وب سایت خود انجام دهید تا محتوای باکیفیت تری در اختیار خوانندگان خود قرار دهید.
حالا چنین سوالی مطرح می باشد که محتوای بی کیفیت چه نوع محتوایی است؟

راهنمای قطعی برای تمییز دادن محتوای بی کیفیت وجود ندارد، ولی یک سری اصول وجود دارد :

  • آیا برای خوانندگان مفید هستند ؟
  • به خوبی جستجو می شوند ؟
  • منبع قابل اعتمادی برای این محتوا وجود دارد ؟
  •  اگر با یک فروشگاه اینترنتی طرف حساب هستید، چقدر احتمال این وجود دارد که یک مشتری جزییات کارت اعتباری خودش را برای خرید در وب سایت شما وارد کند ؟ و فاکتورهای متعدد دیگر.

ولی فعلا یک راهنمای خلاصه برای پیدا کردن محتوای بی کیفیت در وب سایت شما معرفی می کنم:

  • در برنامه گوگل آنالیزور، تمامی پست هایی که در دو ماه گذشته کمتر از 10 بازدید داشته اند را مشخص کنید. سپس محتوای پست را آنالیز کنید و ببینید آیا مفید و مرتبط با موضوع وب سایت بوده است؟ بسته به نوع پست، شما می توانید آن را آپدیت، پاک و یا از ایندکس خارج کنید.
  • پلاگین Search term tagging 2  را نصب و مقالاتی که اصلا ترافیکی از سمت گوگل نیاورده اند را شناسایی کنید.
  • تمامی پست هایی که به آن ها bounce rate بیشتر از 85% داده شده است را پیدا کنید. روی آن ها برای پایین اوردن این مقدار کار کنید.
  • پلاگین Admin word count ووردپرس را نصب کنید و ترافیک پست های زیر 250 را آنالیز کنید.

محتوای تکراری

گوگل به محتوای تکراری شدیدا فحش می دهد، حتی اگر در مقاله مربوطه، به سایت مرجع لینک داده باشید. وجود محتوای تکراریِ بیش از حد، باعث کم رنگ شدن حضور شما در گوگل می شود. روی هرگونه جزییات ساختار سایت خود و سئو آن کار کنید تا مطمئن شوید که محتوای تکراری در اختیار ندارید. همانطور که در بالا اشاره کردم، گوگل کپی از محتویات دیگران را جدی می گیرد و شما باید به صورت دستی با این امر مقابله کنید. همچنین مطمئن شوید که از استاندارد های URL استفاده می کنید. شما می توانید از فایل Robots.txt برای توقف ایندکس شدن قسمت های غیرضروری و ناخواسته سایت خود استفاده کنید.
گرچه گوگل ادعا میکند که الگوریتم جدید آن ها برای مقابله با ایجاد محتوای خودکار از طریق RSS است ولی راستش را بخواهید شک دارم اینطوری باشد. بویژه در رابطه با سایت X، من سایت های خودکار زیادی دیدم که محتوا را کپی می کنند و عجیب که بهتر از خود مقاله اصلی رتبه در موتور جستجو کسب می کنند. به علاوه بخاطر این امر ایندکس پست های زیادی از موتور جستجو خارج می شوند. تنها راه حل برای این امر مبارزه با کپی شدن محتوا است. شما باید این امر را جدی بگیرید و به محض اینکه دیدید سایتی محتوای شما را کپی می کند،آن را به تیم گوگل گزارش دهید. در ابتدا من چنین بلاگ هایی که از محتوای کپی استفاده می کردند را نادیده گرفتم، ولی این روزها به صورت فعال آن ها را به گوگل گزارش می دهم و تا بحال در 15 روز اخیر، من درخواست حذف بیش از 50 صفحه از چنین مواردی را از ایندکس گوگل داده ام. تاکنون 75% درخواست های من با موفقیت مورد بررسی قرار گرفته است و URL های کپی شده از گوگل حذف شده اند. شما باید از یک وب مستر فورا بخواهید محتوای کپی را حذف کند. در نظر نگرفتن این امر باعث مساله ایجاد پست تکراری می شود و شما سایت های بیشتری می بینید که نتیجه تلاش سخت و ترافیک سایت شما را می دزدند.

آموزش سئو ببینید

اگر شما قصد دارید به عنوان یک حرفه وب سایتی داشته باشید یا به صورت جدی می خواهید این امر را دنبال کنید اول باید به دنبال یادگیری سئو باشید. بدون سئو، آینده شما غیرقابل پیش بینی باقی می ماند، به طوری که یک تغییر جدی در الگوریتم ها می تواند همه چیز را از شما بگیرد. زمانی که شما اصول سئو را بدانید، می توانید برای هرگونه تغییری آماده باشید و وب سایت خود را با تغییرات جدید سازش دهید. یک سری از چیزهایی که می توانید با آن شروع کنید عبارت است از :

تبلیغ و فعالیت در رسانه های اجتماعی

خیلی خوب، این امری ست که من مطمئن هستم بسیاری از شما تا به حال به آن توجه ای نکرده اید و باور کنید تبلیغات و فعالیت در رسانه اجتماعی واقعا مفید است. بویژه رای های گوگل پلاس، لایک های فیسبوک و توییت ها همگی در افزایش رنکینگ وب سایت من موثر بوده اند. لایک در فیسبوک و همچنین توییتر برای من تاثیر زیادی نداشته اند. ولی توییتر می تواند باعث افزایش سرعت ایندکس شود وب سایت می گردد.
شما همیشه می توانید با تبلیغات در شبکه های اجتماعی با استفاده از ایجاد گروه مخصوص به خود در فیسبوک یا در گوگل پلاس شروع کنید یا اینکه می توانید از فروم هایی که در ایران نیز کم نیستند استفاده نمایید. من پست های قدیمی خودم را برای کلید واژه های خاصی بهینه سازی کرده ام و سپس آن ها را در این فروم ها تبلیغ کرده ام و به دنبال آن شاهد افزایش در نتایج جستجو بوده ام و شما هم همین کار را می توانید برای پست های بلاگ خود انجام دهید.

لینک های داخلی

اگر شما از آن دسته افرادی هستید که بک لینک می فروشید یا اینکه در ازای دریافت هزینه مقالات سایت های بی ارزش  را در سایت خود قرار می دهید باید این کار را متوقف کنید. لینک دادن به یک سایت بی ارزش می تواند در رنکینگ وب سایت شما به شکل بارزی اثرگذار باشد. اگر تحت هر شرایطی شما باید به یک سایت بی ارزش لینک دهید، از تگ nofollow استفاده کنید. در رابطه با لینک های تبلیغاتی ( affiliate URL ) هم همین موضوع صدق می کند. با آنکه گوگل به nofollow ها اعتبار زیادی نمی دهد ولی وجود آن ها تفاوت زیادی ایجاد می کند بنابراین شما باید زمانی که به دیگر سایت ها لینک می دهید کاملا محتاط باشید، بویژه اگر دارای بلاگی هستید که دارای چند نویسنده است، باید حواستان باشد و مطمئن باشید که لینک یا پست مهمان بلاگرها به سمت محتوای مرتبط و مشابه می رود.

MFA یا بلاگ تبلیغاتی ( Affiliate Blog )

اگر شما دارای یک بلاگ فروشگاهی هستید، احتمالا باید از لینک های تبلیغاتی و  تبلیغات زیادی استفاده کنید. همچنین اگر شما بلاگی در اختیار دارید که مرتبط با بازاریابی کالا و با محتوای کمتر است، به احتمال خیلی زیاد تحت تاثیر این الگوریتم قرار می گیرید. باید از تبلیغات کمتری در یک صفحه استفاده کنید، و بویژه بین یک پست بنرهای تبلیغاتی نداشته باشید. برای لینک های تبلیغاتی حتما از لینک های nofollow استفاده کنید.

بعد از تغییر در سئوی سایت خود چطور درخواست تجدید نظر را ارائه دهید ؟

manual actions
manual actions

خوب شما تحت تاثیر گوگل پاندا قرار گرفته اید و شاهد کاهش ترافیک هستید. امیدوارم که تا الان تغییراتی در بلاگ خود ایجاد کرده باشید که باعث شود موتور جستجو با آن رفتار دوستانه ای داشته باشد و از صفحات بی محتوا هم یقینا خلاصی یافته باشید. زمانی که شما تمامی تغییرات لازم را انجام دادید، زمان این است که وارد ابزار گوگل وب مستر شوید و درخواست تجدید نظر را ثبت کنید. با آنکه زمان می برد ولی بهترین کاری که می توانید الان بکنید همین است. این لینک صفحه تجدید نظیر گوگل است :

https://www.google.com/webmasters/tools/reconsideration
اگرچه در اکثر موارد شما از گوگل جوابی دریافت می کنید که در آن می گوید سایت شما پنالتی نشده است و این تنها تصور شما بوده است. پاندا فقط رنکینگ شما را به طرز وحشتناکی کاهش داده بوده است.
چند توصیه :

اگر در نتایج جستجوی شما، تاریخ نشان داده می شود، احتمال اینکه CTR بسیار کمتری دریافت کنید؛ بسیار بالا می رود. من تاریخ پست را از دوتا از وب سایت هایم حذف کردم و توانستم این وضعیت را اصلاح و آمار مربوط به آن را بیشتر کنم. به علاوه، یکی از بلاگ های تکنولوژی که شدیدا تحت تاثیر الگوریتم پاندا قرار گرفته بود بعد از حذف تاریخ از اسنیپت های جستجو سریعا ریکاوری شد. همچنین اگر شما یک سایت نظیر بررسی ویجت، در اختیار دارید مطمئن شوید که از پلاگین رتبه دهی GD star rating استفاده می کنید این پلاگین کمک به افزایش CTR از جستجوی گوگل می کند.
خلاصه امر که اینطور نتیجه می گیرید :

  • حذف تمامی لینک های خراب
  • حذف تاریخ از اسنیپت های موتور جستجو
  • حذف صفحات غیرضروری از جستجو ( عدم ایندکس یا 404 )
  • بهینه سازی کلمات کلیدی در تمامی پست های قدیمی ( بهبود و به روزرسانی با اطلاعات روز )
  • تبلیغ در رسانه اجتماعی بعد از بهینه سازی کلمه کلیدی ( گوگل پلاس، Delicious، Digg )
  • حذف محتوای تکراری
  • استفاده از URL ها استاندارد

بجز تمامی کارهای بالا من همچنین از بهینه سازی به شیوه on-site و  لینک سازی هم استفاده کردم. لینک سازی من بیشتر با هدف قرار دادن صفحات داخلی به جای صفحه اصلی ( homepage ) بود. من مطمئن نیستم اگر واقعا تبلیغات در پایین آوردن اثر پاندا موثر بودند یا خیر چون بسیاری از سایت ها را دیده ام که به نسبت محتوا، تبلیغات بیشتری دارند ولی از نظر رتبه و رنک هم در وضعیت خوبی هستند و این خود محل بحث دارد.

جمع بندی در رابطه با پاندا

چیزی که همگان باید به یاد داشته باشند این است که گوگل آمار سایت ها را دستی آپدیت نمی کند، تنها یک سری الگوریتم است که قوانین خاصی را دنبال می کنند. اگر شما از این راهنماها پیروی می کنید، امکان ندارد که وب سایت شما تحت تاثیر تغییر هرگونه الگوریتم این شرکت عظیم قرار گیرد. دیگر امروزه آگاهی از اصول سئو برای هر وب مستری ضروری شده است.
اگر شما تحت تاثیر الگوریتم پاندا قرار گرفته اید و سعی در ریکاوری دارید، مراحل بالا را دنبال کنید. ممکن است کمی زمان ببرد تا دوباره روبوت های گوگل در سایت شما بخزند و صفحات سایت شما را دوباره ایندکس کنند، ولی زمانی که این کار صورت گیرد شما می توانید شانس این را داشته باشید که ترافیک از دست رفته خود را به دست آورید.

داغ ترین مقالات
دیدگاهها

4 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گــذاری