webbranding

اورژانس : ریکاوری بعد از تاثیرات پاندا

ریکاوری بعد از الگوریتم پاندا

این اولین نسخه از سری نسخه های وب برندینگ در مورد سئو است که برای شما منتشر می کنیم. این یکی از بزرگترین مشکلات وب مستر های دنیاست که فقط با دانش فنی خود تیم ما منتشر شده و هر روز نیز امکان تغییر آن وجود دارد و شما می توانید ماهیانه این نسخه و تغییرات آن را چک کنید.

پاندا تا به حال بسیاری از سایت ها را پنالتی کرده است شاید شما هم پنالتی شده باشید ؛ ولی همیشه راه برگشتی وجود دارد ، مقاله ی حاضر صد درصد کاربردی است که می توانید کارت قرمز را به گوگل پس دهید و FlashBack کنید.با استفاده از توصیه های این مقاله ، می توانید خود را در برابر آپدیت های دیگر گوگل ، ضد گلوله کنید.

بازیابی از پنالتی گوگل پاندا
بازیابی از پنالتی گوگل پاندا

الگوریتم پاندا ، الگوریتمی با ظاهری سیاه و سفید و کاملا ترسناک . از سال 2011 که پاندا منتشر شده است ، یکی از پر بحث ترین مقاله ها  در زمینه سئو تبدیل شد . الگوریتم پاندا الگوریتمی از مجموعه الگوریتم های گوگل است که در کیفیت بسیار وسواس دارد و عطای همه چیز را به جز کیفیت ، به لقایش می بخشد .
پاندا حیوانی آرام است و از دور بسیار ساکت به نظر می رسد، پاندا کیفیت را دوست دارد ولی چرا ذکر کردیم کاملا ترسناک ، این الگوریتم برای بسیاری از افراد تقریبا به یک شیطان تبدیل شده است.
حتما تا به  حال اخبار آپدیت های مختلف الگوریتم پاندا را شنیده اید و حتما هم میدانید که در هر بروز رسانی که در پاندا رخ می دهد، بسیاری از وب سایت ها کارت سبز می گیرند و وارد رتبه های عالی در گوگل می شوند ( مثل ما که هر روز دعا می کنیم که باز هم  آپدیت شود ) و بعضی دیگر کارت قرمز می گیرند و پنالتی می شوند و از بهترین پنالتی زنان دنیا گل می خورند.
پنالتی های گوگل پاندا ممکن است به اندازه پنالتی های گوگل پنگوئن نباشد ولی بی تاثیر نیست و این را هم بدانید که پاندا بسیار کینه ای است و در صورتی که کارت قرمز بدهد دیگر سخت می شود کارت را به آن پس داد.

panda-angry-webmaster
panda-angry-webmaster

مقاله حاضر می تواند روش هایی کاربردی به شما یادآوری کند که می توانید از مجازات الگوریتم پاندا بیرون بیائید و دوباره به عرصه رقابت باز گردید. این مقاله ایده هایی نوین را به شما القا خواهد کرد که می توانید بسیار بهره مند شوید.
همه ی ما می دانیم که گوگل تا اواخر سال 2012 ، یعنی همین چند روز پیش ، شروع به پنالتی سایت های زیادی کرد که بسیاری از پنالتی ها توسط پاندا صورت گرفت و تاثیرات بسیاری را بر روی نتایج قرار داده که بعضی کمتر و بعضی بیشتر بوده اند.
افردای که در زمینه سئو و تجزیه و تحلیل موتورهای از دانش بیشتری برخوردار هستند ، می گویند که زمانی که مشاهده کردید ترافیک سایت شما کاهش یا افزایش پیدا کرد بدانید که بوی الگوریتم پاندا می آید . امروزه دیگر سئو بر اساس الگوریتم پاندا به یک دغدغه تبدیل شده است و گویی فرآیند بهینه سازی وب سایت  دیگر با گوگل پاندا عجین شده است و مهمترین کار پاندا نیز عملیات بر روی محتوا است.

برای شروع مقاله این را بدانید که از سال 2013 به بعد ، شبکه اجتماعی Google + به یک جام مقدس برای بلاگر ها تبدیل خواهد شد. در این جمله نکات بسیار ظریفی مشاهده شده است ، پس فعلا این را بدانید که حضور در گوگل پلاس می تواند در رتبه بندی وب سایت شما بسیار موثر باشد.

قبل از اینکه محتوای “بهبود الگوریتم پاندا و افزایش اثر بخشی آن را” شروع کنیم ، بهتر است بدانید که وب برندینگ در زمان شروع بروزرسانی گوگل (یعنی در ماه آخر سال 2012) خوشبتانه دچار افزایش ترافیک بیشتر نسبت به گذشته شد ، پس از اینکه ما دلیل این افزایش ترافیک را به صورت تخصصی و کلی تحقیق و بررسی ، جستجو کردیم ، یافتیم که یکی از دلایل عمده این افزایش ترافیک ، “الگوریتم پاندا و کیفیت محتوا “می باشد.به خاطر اینکه پاندای گوگل به محتوا بسیار اهمیت می دهد . وب برندینگ برای انتشار هر مقاله ای که در سایت قرار می دهد ،  شادی اصلا باور نکنید ولی حداقل 2 ساعت (بدون احتساب زمان تایپ و یا ترجمه و ویرایش) زمان می گذارد تا یک محتوای خوب و باب میل کاربران و موتورهای جستجو منتشر کند.فقط این را بدانید که اگر کاری را خوب انجام دهید مطمئن باشید که در آن موفق خواهید شد.

این یک  قضیه بسیار جدی است یک محتوا برابر با 2 ساعت زمان مفید !

در ضمن این را هم بدانید که پنالتی های الگوریتم پاندا کمی متفاوت تر از دیگر پنالتی های دیگر الگوریتم ها می باشد ، پنالتی الگوریتم پاندا از نوع Domain Penalty است ، یعنی اینکه اگر شما بر اثر یک خطای کوچک پنالتی شوید ، پاندا تمام دامنه سایت شما را پنالتی خواهد کرد. این یک واقعیت است . و حالا اصل مطلب :

ریکاوری الگوریتم پاندای گوگل
ریکاوری الگوریتم پاندای گوگل

الگوریتم پاندا چرا پنالتی می کند؟

الگوریتم پاندا بر اثر اشتباهاتی که در قسمت پائین ذکر کرده ایم وب سایت ها را پنالتی  و یا مجازات می کند:

1) محتوای بدون کیفیت :

اصولا محتوای بدون کیفیت ، محتوایی است که از لحاظ بار علمی ، چیزی در چنته نداشته باشد و در اینصورت مردم نیز آن را مشاهده نخواهند کرد و گوگل بر اساس این خواهد فهمید که محتوای شما بی کیفیت است. از لحاظ دیگر محتوای بدون کیفیت این است که تند و تند یک کلمه را تکرار کنید ، مثلا اینکه اگر شما میخواهید در مورد کلمه SEO مقاله بنویسید ، حداقل 30 بار این کلمه را ذکر نمائید فقط دقت کنید ،  این 30 بار به نسبت کل مقاله حساب می شود یعنی اگر مقاله شما کلا 200 کاراکتر باشد و حداقل 40 کاراکتر آن تشکیل شده از کلمه SEO باشد ، گوگل پاندا به شما مشکوک خواهد شد. یکی دیگر از گزینه های محتوای بی کیفیت ، مقاله های کوتاه هستند ، گوگل مقاله های کوتاه تر  از 150 کاراکتر را ، مقاله های بی کیفیت می شمارد هر چند که کاربردی باشد.  پس در محتوا دقت کنید و اگر لازم شد پرگویی نمایید !

2) سایتی که حاوی محتوای وب سایت های دیگر است.

کپی برداری و استفاده از علم دیگران امر بدی نیست ولی استفاده افراطی از آن بسیار خسته کننده است . سایتی نباشید که تمام محتوای آن تشکیل شده است محتوای دیگران باشد ، اصطلاحا به این نوع سایت ها ، Content Farm گفته می شود. حتی تغییرات ساده محتوا نیز کپی به حساب میآید. ( چطور کپی کنیم که پنالتی نشویم ؟ )

3) صفحاتی که الکی در گوگل ایندکس شده اند (همان مزرعه محتوا)

شما وقتی که محتوایی  را از سایتی دیگر در سایت خود کپی کرده اید چه فایده ای دارد که شما آن را ایندکس کنید ، در این صورت ، گوگل در سایت شما Duplicated Content یا محتوای تکراری پیدا خواهد کرد و شما را پنالتی می کند ما به زودی مقاله جامعی در این رابطه و روش ایندکس سریع محتوا برای شما منتشر می کنیم.

4) وب سایتی که هیچ سنخیتی با سئو ندارد.

بازیابی و ریکاوری الگوریتم پاندا
بازیابی و ریکاوری الگوریتم پاندا

منظور از وب سایتی که هیچ سنخیتی با سئو ندارد این است که اصلا هیچدام از قوانین بهینه سازی یک سایت را رعایت نکرده باشد.

5) محتوای تکراری

برای مطالعه مقاله محتوای تکراری کلیک کنید.

6) تبلیغات زیاد در وب سایت

درست است که برخورد با تبلیغات  ، کار الگوریتم Page Layout است ولی گوگل پاندا نیز در این کار به این الگوریتم کمک می کند ، تبلیغات را می توان گفت که تنها راه برای کسب درآمد برای بلاگر هاست و گوگل هم واقعا نمیخواهد که بلاگر ها را از کسب درآمد بیندازد،  چون خود گوگل نیز دارای سیتسم تبلیغاتی AdWords است ، گوگل می خواهد که با تبلیغات مردم را خسته نکنید ، در حقیقت افراط و تفریط در تبلیغات نداشته باشید.

7) ساختار گرامری و املائی بسیار ضعیف در محتوا

سایت های بسیار زیادی هستند که جلوه کاملا رسمی دارند و پروژه های بسیار عظیمی را انجام داده اند ولی هر وقت که می خواهند محتوایی را منتشر کنند ،ساختار گرامری و املائی مقاله را به صورت خودمونی یا کوچه بازاری می نویسند ، درست است که باید با کاربران ارتباط برقرار کرد و با آنها صمیمی شد ولی استفاده از کلمات کوچه بازاری اصلا کار خوبی نیست ، مردم کمتر به شما اعتماد می کنند و اگر هم اعتماد کنند ، هیچوقت شما را رسمی  به حساب نخواهند آورد و به شما کارهای بزرگ را نخواهند داد . البته ممکن است که گوگل زبان کوچه بازاری فارسی را تشخصی ندهد و پاندا بر اساس این گزینه شما را پنالتی نکند ولی بهتر است که گرامر محتوای خود را با زبان رسمی تایپ کنید. ( البته من خودم طرفدار خودمانی بودن هستم )

8) سرعت بارگذاری سایت

یکی دیگر از مواردی که گوگل ، پاندا و تمامی الگوریتم ها و موتورهای جستجو به آن حساس هستند ، سرعت بارگذاری یک سایت است. سرعت Load یک سایت می تواند تاثیر خارق العاده ای در رتبه بندی  یک سایت داشته باشد. متاسفانه وب برندینگ نیز از این مشکل برخورد دار است ولی ان شاالله تا روزهای آینده ، سرور قدرمتندی را جایگزین خواهیم کرد.( البته تا امروز هم فقط به علت کمبود وقت بوده چون یک سرور داخل ایران حاضر داریم ولی وقت جابجا کردن نداریم ( این هم یک درد دل از ما )!)

9) سئوی فراتر از حد (SEO over optimization)

به طور کاملا خلاصه ، افراط وتفریط ممنوع! ، البته این اصلاح را معمولا برای Black hat SEO استفاده می کنند.

10) لینک های شکسته بیش از حد معقول

صفحات یافته نشده (404) بسیار خسته کننده هستند . بی معنی و مانند یک بن بست عمل می کنند. کسی انتظار ندارد که در 100 صفحه 4 لینک خراب وجود نداشته باشد ولی بیشتر از این بسیار بد است و بهتر این سات که حتی یک لینک شکسته نیز نداشته باشید.

ریکاوری پاندا
ریکاوری پاندا

نکات مهم و تجربی ارائه شده توسط تیم سئوی وب برندینگ:

1) همانطور که در ابتدای این مقاله ذکر نمودیم ، پنالتی های الگوریتم پاندا از نوع Domain Penalty است ، یعنی در صورت وجود یک اشتباه ساده کل سایت شما را مورد لطف خود قرار داده  و شما را پنالتی می کند.    محتوایی که چیزی در چنته ندارد بهتر است منتشر نشود تا اینکه منتشر بشود و پاندا از آن خوشش نیاید.

نکته اخلاقی : چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی؟

پس محتوایی که خوب نیست را منتشر نکنید چون پاندا کل Domain شما را پنالتی می کند.

2) برای پاندا سئو بسیار مهم است.

تمامی عناصر سئو رایج و غیر رایج را دقت کنید و آن ها را مو به مو در سایت خود اعمال نمائید ، پاندا از سئو بسیار خوشش می آید.

3) سایت Niche بهتر از یک سایت عمومی است.

در مقاله های گذشته در مورد Niche بخث کردیم ولی دوباره مروری بر آن می کنیم :
Niche یعنی این که در موضوعی اول باشید ، مقاله و خبری را منتشر کنید که وبلاگ های دیگر آن را منتشر نکرده باشند ، اینگونه خیلی راحت کاربران به سمت شما سوق پیدا خواهند کرد. و این در سابقه شما به عنوان خط شکن درج می شود.

4) شبکه اجتماعی مداری ، بسیار مهم است مخصوصا گوگل پلاس

با شبکه های اجتماعی همراه باشید و در آن ها با کاربران و همکاران خود ارتباط برقرار کنید ، استفاده از اینکار می تواند بسیار مسمر ثمر باشد.

چگونه بفهیم که گوگل پاندا ما را مورد لطف خود قرار داده است (پنالتی!!!)

برای اینکه بفهید آیا مورد اصابت پاندا قرار گرفته اید یا خیر ، کافیست وارد Google Webmaster  و یا Google Analytics خود شوید و آمار سایت خود را مشاهده نمائید در صورتی که با نموداری همانند نمودار زیر رو به رو شدید بدانید که پنالتی شده اید فقط این را هم بدانید که زمانی که گوگل سرورهای خود را بروزرسانی می کند تمامی سایت ها دچار افت ترافیک می شوند ولی اگر ملاحظه نمودید که مدت 15 روز بیشتر این افت ترافیک ادامه داشت شما پنالتی شده اید.

کاهش ترافیک با پنالتی پاندا
کاهش ترافیک با پنالتی پاندا

اما چگونه می توانید خود را در برابر پنالتی گوگل بازیابی کنید.

راه های خارج شدن از پنالتی گوگل و پاندا

نکته مهم : ترتیب گزینه ها بسیار مهم است.

1) محتوای با کیفیت تولید کنید

عصبانی نشوید ، از اینکه دوباره و دوباره حرف از محتوای با کیفیت زدیم از شما عذرخواهی میکنیم ولی واقعیت همیشه کمی تلخ و تند است ، کاری نمی شود کرد. وب سایت ما خود نمونه بارز افت و خیز و تست این الگوریتم است.
تا مدتی نه کپی کاری کنید ، نه خلاصه نویسی کنید ؛ از خود بنویسید و یا خوب ترجمه کنید . منتظر خبر های جدید باشید و برای اولین بار منتشر کنید.
تمام تیم وب برندینگ مطمئن هستند که شما دوست عزیز ، بله شما دوست عزیز ، دیگر از شنیدن جمله “محتوای با کیفیت” خسته شده اید و حتما تا به حال می گوئید که برو بابا دیگه خسته شدم !!!
منظور ما وقتی میگوئیم محتوای با کیفیت و مرتبط تولید کنید دقیقا مرتبط بودن مقاله با کلمات کلیدی وب سایت هدف است. اگر وب سایت شما یک سایت شرکت طراحی سایت است  و در گذشته مقاله های غیر از موضوع طراحی سایت هم منتشر می کردید ، از هم اکنون مقاله هایی را فقط منتشر کنید که مختص این نوع وب سایت ها است  و دیگر هیچ !
گوگل چیزهایی را جدی می گیرد که خیلی ها آن را سر سری میگیرند و به راحتی از کنار آن می گذرند یا به عبارتی دیکر گوگل چیزهایی را جدی می گیرد که شاید باورتان نشود!!! به عنوان مثال ، گوگل تعداد حروف محتوای شما را شمارش می کند ، تعداد لینک های محتوای شما را شمارش می کند ، تعداد Like های محتوای شما را شمارش می کند ، پس در کوچک ترین مسائل هم در زمینه محتوا نویسی مورد توجه داشته باشید. بسیار ریز بین باشید.

اما گوگل و پاندا چگونه به یک محتوا رتبه می دهند؟

فرض کنید در مورد   “کیبورد چیست ؟ ”  سایت های بسیار زیادی مقاله نویسی کرده اند ، زمانی که شما یک مقاله به عنوان
” کیبورد چیست؟ ” منتشر می کنید چرا به صفحه اول رتبه بندی گوگل یا صفحه آخر رتبه بندی گوگل می روید؟
در هنگام محتوا نویسی برای اینکه به گوگل بفهمانید که محتوای من در چه زمینه ای است و چه ارتباط با عنوان (Title) مقاله دارد این موارد را رعایت کنید :

الف ) استفاده درست و به جا از تگ های H1 و H2 و H3 و…
ب ) استفاده درست و به جا از تگ های Bold و Itallic
ج) وجود کلمات کلیدی در محتوا که مرتبط با Title و کلمات کلیدی باشد.
د) سیگنال های شبکه های اجتماعی
ه ) لینک های طبیعی مردم

نمایش جذاب در گوگل
نمایش جذاب در گوگل

2) صفحات غیر ضروری را از ایندکس گوگل خارج کنید

 

صفحاتی که بهتر است ایندکس نشوند
صفحاتی که بهتر است ایندکس نشوند

3) صفحات و پست های مهم را نگه دارید و بقیه را راهی سطل زباله کنید.

فرض کنید شما 6 تگ در سایت خود دارید و دارای 100 محتوا هم می باشید . 100 * 6 برابر با 600 می شود ، حالا شما دارای 600 صفحه غیر ضروری هستید ، به نظر شما گوگل از صفحات شما خسته نمی شود ؟ جواب این پاسخ را بر عهده خود شما می گذاریم ! و دیگر در مورد این موضوع بحث نمیکنیم؟

مشارکت عمومی : در مورد گزینه شماره سه نظرات و پیسنهادات خود را با ما در میان بگدارید و بفرمائید که آیا با سیستم tagging موافق هستید یا خیر؟فقط در نظرات خود به موارد زیر توجه کنید:

الف ) محتوای تکراری یا  Duplicated Content
ب ) محتوای بی کیفیت

جواب ما کاملا شخصی و تحره درست یا غلط خود ماست.

ما فعلا تگ نمی گذاریم و تمام تگ ها را نیز حذف کرده ایم … نتیجه : بسیار مثبت !

 

4) محتوای بی کیفیت را حذف کنید

گوگل پاندا در حضور جلسه مت کاتز
گوگل پاندا در حضور جلسه مت کاتز

اگر می بینید که محتوایی را منتشر کردید که به درد کاربران نمی خورد ، بهتر است که آن را حذف نمائید. محتوایی که دارای کمتر از 150 کاراکتر است یا اینکه اصلا هیچ سنخیتی با حوزه کاری شما ندارد ، بهتر است که اصلا وجود خارجی نداشته باشد ، همین حالا آن را حذف کنید ، اما در صورتی که حوصله و زمان کافی برای حذف محتوا و یا انجام عمل ریدایرکت ندارید  می توانید کاری دیگر را نیز انجام دهید ، می توانید محتواهای بی کیفیت گذشته خور را هم از لحاظ بار علمی و هم از لحاظ سئو و بهینه سازی ویرایش نمایید. فقط دیر نکنید . کار امروز برای امروز است نه فردا و همه این موارد با هم جواب می دهند نه به تنهایی.
اگر می خواهید خود را در برابر پنالتی الگوریتم پاندا بازسازی کنید ، بر روی محتوای خود حساسیت بسیار زیادی داشته باشید ، محتوای که خوب نیست ، بهتر است که اصلا نباشد!!!
یکی از بهترین راه هایی که می توانید یک محتوای بی کیفیت را پیدا نمائید این است که در google analytic سایت خود ،  بررسی کنید و مقاله هایی که کمتر از 10 بار در 2 ماه مشاهده شده اند را پیدا کرده و حذف نمائید و یا ایشان را بهتر کنید و با به روز رسانی ایشان جذاب تر نمایید. با اولین تغییر در صفحه و مراجعت روبات های گوگل به این صفحه بر اثر پینگ سیستم مدیریت محتوای شما تغییرات مثبتی خواهید دید. پاندا برای امنحان مقاله یا وب سایت شما به سرعت رتبه وب سایت و یا این صفحه را افزایش می دهد و اگر مردم علاقه ای به آن نشان ندادند و کار های شما دقیق و خوب نبود از بد هم بدتر می شود و به رتبه بندی بسیار پایینتری انتقال پیدا می کنید. ! بله تعجب نکنید پاندا به شما فرصت، جایزه و تنبیه می دهد هر سه را با هم . یک الگوریتم بسیار هوشمند !

5) محتوای تکراری

پاندا به محتوای تکراری بسیار حساس است و دقیقا همانند یک سگ شکاری بو می کند و اگر محتوای تکراری پیدا کند ، پنالتی می کند. اگر و در صورتی که شک دارید سایت شما دارای نوعی از محتوای تکراری است ، هرچه سریعتر اقدام کنید و محتوای تکراری را از سایت خود پاک نمائید. گوگل در زمینه محتوای تکراری با هیچکس شوخی ندارد. محتوای تکراری انواع مختلفی دارد ، می تواند ناشی از ساختار بد سایت و … باشد که می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید….
اگر هم خدایی نکرده سرقت ادبی کرده اید یعنی کپی بردارب نموده اید بهتر است که یا آنها را پاک نمائید و یا اینکه لینک منبع را در آخر و یا اول مقاله خود را درج نمائید. ( که این خود نکات بسیاری به همراه دارد )

هر چند که بسیاری از سایت ها و اشخاص بر این باورند که گوگل هیچ اقدامی برای کپی برداری سایت و مجارات آنها نمی کند ، تیم وب برندینگ به جرات می تواند بگوید که گوگل تمام تلاش خود را بر این اساس گذاشته است تا با سارقان ادبی برخورد کند ولی این را هم قبول کنید که مبارزه با این سارقان کار بسیار سختی است و نیاز به جزئیات بسیار بالائی دارد ، مگر این که گوگل بخواهد تر و خشک را با هم بسوزاند.

ریکاری از آپدیت پاندا
ریکاری از آپدیت پاندا

6) بهینه سازی یاد بگیرید

یکی دیگر از راه هایی که می توانید سایت خود را در برابر پنالتی پاندا ، بازیابی کنید ، این است که دانش سئوی خود را در زمینه ایی افزایش دهید ، این زمینه ها می تواند مباحث زیر باشد:

  • کلمات کلیدی ( گوگل می گوید استفاده نمی کند ولی بی تاثیر نیست . دقت کنید و این ویدئو را ببینید )
  • لینک بیلدینگ
  • شبکه های اجتماعی
  • مبانی سئو

7) با شبکه های اجتماعی همراه باشید

زمانی که شما در دوران پنالتی به سر می برید ، یکی دیگر از راهکار ها برای خارج شدن از این وضعیت ، استفاده از شبکه های اجتماعی است ، سیگنال های شبکه های اجتماعی برای موتورهای جستجو و امر سئو را فراموش نکنید ، با استفاده از شبکه های اجتماعی می توانید نمی از  راه را برای بازیابی وب سایت خود طی کنید. ولی مواظب باشید که کارهای اسپم وار نکنید که دوباره پنالتی شوید.

هر کدام از شبکه های اجتماعی برای خود مزیت هایی را در سئو برای شما دارند که ما برخی از آن ها را نام برده ایم:

فیس بوک در سئو : شرکت در فیس بوک باعث جذب کاربر و افزایش ترافیک سایت شما خواهد شد.
تویئتر برای سئو : توئیتر باعث سرعت بخشیدن ایندکس شدن صفحات سایت شما می شود.
گوگل پلاس در خدمت سئو : گوگل دارنده گوگل پلاس است و گوگل پلاس در بر گیرنده سئو بیشتر از این خیلی مفصل خواهد شد و جای دیگری در این مورد توضیح می دهیم.

8) لینک های خارجی (External links)

به لینک های خارجی سایت خود (یعنی لینک هایی که به سایت های دیگر داده اید توجه کنید ، لینک هایی که هیچ سنخیتی با محتوای سایت شما ندارند را حذف کنید ، با استفاده از این کار خود را برای بازیابی  آماده کرده اید.

چکیده مقاله :

برای بازیابی سایت خود از پنالتی گوگل این کار ها را انجام دهید:

  • محتوای با کیفیت تولید کنید

    الگوریتم پاندای گوگل
    الگوریتم پاندای گوگل
  • محتوای بی کیفیت را حذف کنید
  • به سایت هایی که مرتبط با حوزه کاری شما نیستند ، لینک ندهید و اگر هم لینک داده اید ، آنها را حذف کنید.
  • صفحات 404 زیادی ندشته باشید و سعی کنید آن ها را ریدایرکت کنید و یا لینک ها را ترمیم نمایید.
  • محتوای تکراری را حذف کنید ویا ترمیم نمایید.
  • از شبکه های اجتماعی و به خصوص گوگل پلاس استفاده نمائید.

مت کاتز در یکی از کنفرانس های بین الملی که داشت ، رسما علام کرد که اگر سایت خود را بر اساس الگوریتم پاندا سئو کنید ، دیگر نیازی نیست که برای رتبه سایت خود نگرانی داشته باشید.
پس واقعا اگر می خواهید سایت خود را از پنالتی گوگل خارج کنید ، موارد فوق را انجام دهید  و متظر بمانید که گوگل به سایت شما سر بزند و پس از اینکه سرورهای خود را اپدیت کرد ، حاصل زحمات خود را خواهید چشید و لذت برنده بودن را تجربه خواهید کرد.

جدا منتظر موفقیت شما هستیم .  بعد از ریکاوری شدن دنیایی از حس موفقیت و زندگی به من داد. امیدوارم برای شما نیز چنین باشد. همین امروز از پاندا ریکاوری کنید.
جدی عرض می کنیم.

مقابله با الگوریتم پاندای گوگل
مقابله با الگوریتم پاندای گوگل

 موفق باشید

داغ ترین مقالات
دیدگاهها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گــذاری