webbranding

اگر ایراد گیر هستید اینجا را ببینید

خلااقیت و ایراد گیری

همه ما در درونمان حسی داریم که مرتب به ما ایراد می گیرد تا بهتر باشیم، از آرمان هایمان دست نکشیم یا کار هایمان را با کارهای دیگران مقایسه کنیم در حالی که این مقایسه منصفانه نیست. من یک لیست کوچک آماده کرده ام  تا با استفاده از آن این حستان را خاموش کنید تا ایده های بیشتری تولید کنید، اعتماد به نفس بیشتری داشته باشید و فعال تر باشید.

خلاقیتاگر سالهاست که با آن درگیرید راه را اشتباه رفته اید. بی توجهی به ایرادگیری های درونی هیچ فایده ای ندارد. این کار فقط آن را مستمر تر و جدی تر می کند. اگر تلاش کنید که آن را با قدرت منطق آرام کنید باز هم فایده ای ندارد. شما نیاز دارید تا با ترکیبی از توجه و آزمایش و خطا آن را آرام کنید.( البته فکر می کنم هیچ کس ایراد گیر تر از من نباشد! )
فعال باشید. به هر آنچه که حستان می گوید گوش ندهید. درستی این انتقاد ها را به چالش بکشید. به این فکر کنید که اگر این انتقادها از طرف کسی دیگر و نه حس درونیتان باشد چقدر برایتان سخت خواهد بود. قبول کنید، به پیک نیک نیامده اید اما شما همیشه دوام می آورید و از آن جان سالم به در می برید.

وظایف را جا به جا کنید. عجیب است ولی این واقعیت دارد که این حس نقش بزرگی در فر ایند خلاقیت دارد . پس بهتر است یاد بگیرید زمانی که به آن احتیاج ندارید بتوانید آن را به دنبال نخود سیاه بفرستید و زمانی که برای تقویت کار و ارتقا طرح بدان نیاز دارید آن را فرا بخوانید.

به صورت غیر مستقیم آن را گول بزنید با قرار دادن طعمه او را فریب دهید . هر وقت که مانع کارتان شد، زمان را از بین برد و باعث شد تا در فرآیند خلاقیتتان مانع ایجاد کند،  به خودتان القا کنید که این فقط یک دست گرمی است نه یک پروژه نهایی و همین گونه او را فریب دهید .

حس درونی شما می تواند مسئول احساساتی مانند خستگی مفرد، عدم تمایل برای رفتن به سر کار و یا مبارزه به هدف برای پیروزی در نبردی که می دانید در آن بازنده اید باشد. زمانی که شما به این حس اجازه می دهید تا شما را احاطه کند بدان معنی است که شما امکان و شانس رشد و ارتقا را از خودتان گرفته اید. کمتر مولد هستید و نمی توانید آن چیزهای هیجان انگیزی که قرار بود خلق کنید را بسازید.

بیش از حد به خودتان گیر ندهید !!!!

داغ ترین مقالات
دیدگاهها

یک پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گــذاری