webbranding

ارزش برند مایکروسافت

microsoft-logo

مایکروسافت | ارزش برند: ۹۲,۷۱۵ میلیون دلار | رشد سالانه: +۱۶٪

مایکروسافت سازنده ویندوز و بزرگترین شرکت نرم افزاری جهان است. این شرکت آمریکایی و چند ملیتی در شهر ردموند قرار دارد. مایکروسافت علاوه بر نرم افزارهای پرفروش ویندوز و آفیس، به انتشار کتاب، تولید محصولات مالتی مدیا و ارائه خدمات ایمیلی هم مشغول است.

تاریخچه مایکروسافت

مایکروسافت توسط دو دوست، بیل گیتس و پل جی آلن شروع به کار کرد و در دهه ۸۰ میلادی با معرفی سیستم عامل داس، به شهرت رسید. در سال ۱۹۹۴ نخستین دانشنامه قابل اجرا روی کامپیوتر با نام نرم افزار انکارتا را تولید و منتشر کرد. در سال ۱۹۹۵ هم دولت چین از مایکروسافت تقاضای نسخه چینی ویندوز را کرد. اواسط دهه ۹۰ میلادی مایکروسافت با MSN وارد عرصه اینترنت هم شد.

مایکروسافت در سال مالی ۲۰۱۸، حدود ۱۱۰/۳۶۰ میلیون دلار درآمد کسب کرد که سود ناخالص آن ۷۲/۰۰۷ دلار بود.

دارایی های برند مایکروسافت

مایکروسافت علاوه بر ویندوز و آفیس که درآمد بسیاری برایش رقم می زنند، شبکه تلویزیونی MSNBC و وبسایت MSN را هم جزو دارایی هایش دارد. همچنین دستی هم در تولید سخت افزار دارد و ماوس و کیبورد و… تولید می کندو علاوه بر این با تولید کنسول های بازی XBOX هم توانسته سهم بازار خوبی در این حوزه به دست آورد. در آوریل ۲۰۱۴ مایکروسافت شرکت موبایل نوکیا را به قیمت ۷/۵ میلیارد دلار خرید. بدین ترتیب تولید گوشی‌های تلفن همراه توسط نوکیا برای ده سال به مایکروسافت واگذار شد. که البته موبایل های نوکیا پس از ورود گوشی‌ های هوشمند به ویژه سامسونگ و آیفون، به سرعت از رده خارج شدند و مایکروسافت متضرر شد.

سری محصولات سرفیس مایکروسافت که به نوعی رقیب لپ تاپ های اپل محسوب می شوند نیز طرفداران زیادی در بازار دارد.

همچنین لینکدین، اسکایپ، Hololenz که در حوزه واقعیت افزوده فعال است، شرکت Azure در حوزه رایانش ابری و نرم افزارهای برنامه نویسی Net. نیز متعلق به مایکروسافت هستند.

این روزها وب سایت مایکروسافت با بیش از ۱۰۰ میلیون بازدید روزانه یکی از پربازدیدترین وب سایت های جهان است

ارزش های برند مایکروسافت

شعار اصلی شرکت مایکروسافت، «یک رایانه روی هر میز و در هر خانه، که نرم‌افزارهای مایکروسافت را اجرا کند» بود که تقریبا به این هدف هم رسید. ماموریت این شرکت «قدرت بخشی به هر انسان و سازمانی برای بیشتر به دست آوردن است».

قدرت برند

هر یک از شاخص های برند نمایانگر یکی از پتانسیل های رشد آن است. ارزیابی قدرت برند، بزرگترین فرصت ها و ریسک های برند در فضای کسب و کار شما را آشکار می کند.

آشنایی با معیارها و شاخص های ارزش گذاری برند

در زیر ۳ شاخص برتر و تاثیرگذار این برند را به رنگ قرمز مشاهده می کنید:

شاخص های درونی برند

نقاط قوت درونی برند

شاخص های بیرونی برند

نقاط قوت بیرونی برند

نمودار رشد سالانه ارزش برند مایکروسافت

منابع:
ویکی پدیای فارسی
اینتربرند

داغ ترین مقالات
دیدگاهها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گــذاری