استراتژی سرمایه گذاری اپل در ۴ سال آینده؛ ۵۰۰ میلیارد دلار در مسیر نوآوری

برند اپل و متن استراتژی سرمایه گذاری اپل

استراتژی سرمایه گذاری اپل در 4 سال آینده

بررسی استراتژی‌ سرمایه گذاری اپل در 4 سال آینده از این جهت مهم است که طبق گزارش اینتربرند در سال 2024 که ارزشمندترین شرکت‌های جهان را رتبه بندی می‌کند، اپل با ارزشی نزدیک به 500 میلیارد دلار در رتبه نخست ارزشمندترین برندهای جهان قرار دارد. این جایگاه نه‌تنها از قدرت اقتصادی اپل خبر می‌دهد، بلکه توجه به تصمیمات سرمایه‌گذاری این شرکت را برای فعالان اقتصادی، رهبران فناوری و مدیران کسب‌وکار حیاتی می‌سازد.

با ما همراه باشید تا در این مقاله از وب برندینگ به بررسی استراتژی‌های سرمایه گذاری اپل در 4 سال آینده بپردازیم. به طور خلاصه و مفید هسته اصلی و تمرکز سرمایه گذاری‌ 500 میلیارد دلاری اپل بر توسعه زیرساخت هوش مصنوعی، توسعه خدمات و همچنین سرمایه‌گذاری در داخل آمریکا در راستای سیاست‌های کلان اقتصادی این کشور است.

آنچه در این مقاله خواهید خواند:

  1. تولید سرورهای مورد نیاز اپل در کارخانه جدید هیوستون
  2. افزایش قابل توجه سرمایه صندوق تولید پیشرفته آمریکا
  3. سرمایه گذاری در جهت تولید و توسعه تراشه‌های اپل
  4. به کارگیری حدود 20000 نفر در جهت توسعه صنعت سیلیکون، هوش مصنوعی و …
  5. آموزش و کمک به رشد نسل جدید کارآفرینان آمریکا
  6. پیشنهادات مدیریتی برای الهام‌گیری از مدل سرمایه‌گذاری اپل

سرمایه گذاری 500 میلیارد دلاری اپل در آمریکا

اپل در چهار سال آینده بیش از 500 میلیارد دلار در ایالات متحده هزینه خواهد کرد. این سرمایه گذاری شامل افتتاح یک کارخانه جدید در هیوستون ایالت تگزاس، دوبرابر کردن صندوق تولید پیشرفته ایالات متحده، راه اندازی یک آکادمی تولید و سرعت بخشیدن به سرمایه گذاری در هوش مصنوعی و مهندسی سیلیکون خواهد بود.

استراتژی سرمایه گذاری اپل در 4 سال آینده؛ کارخانه جدید در هیوستون

یکی از ارکان کلیدی استراتژی سرمایه گذاری اپل در 4 سال آینده، بازگشت زنجیره تولید به خاک ایالات متحده و سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌های فناوری پیشرفته است.

اپل قصد دارد با احداث یک کارخانه جدید در شهر هیوستون ایالت تگزاس، تولید سرورهای اختصاصی خود را از خارج به داخل آمریکا منتقل کند.

این کارخانه ۲۵۰٬۰۰۰ فوت مربعی، از اواخر سال جاری عملیات خود را آغاز می‌کند و تا سال ۲۰۲۶ به بهره‌برداری کامل می‌رسد. انتظار می‌رود هزاران فرصت شغلی مستقیم و غیرمستقیم در این پروژه ایجاد شود.

گوشی اپل در دست راست یک فرد که صفحه اول آن هم روشن است.
بخشی از سرمایه‌گداری 500 میلیارد دلاری اپل در تولید سرورهای جدید برای بهبود خدمات است.

سرورهای جدید اپل، مجهز به فناوری‌های پیشرفته پردازشی و ایمنی بالا، نقش حیاتی در توسعه خدمات ابری و پروژه‌های هوش مصنوعی این شرکت ایفا می‌کنند.

با اینکه در حال حاضر مراکز داده اپل به‌طور ۱۰۰٪ از انرژی‌های تجدیدپذیر استفاده می‌کنند اما این سرورها به‌گونه‌ای طراحی شده‌اند که کارایی بالایی داشته باشند و مصرف انرژی این مراکز را کاهش دهند

 استراتژی سرمایه گذاری اپل در 4 سال آینده؛ دو برابر کردن سرمایه صندوق تولید پیشرفته آمریکا

 اپل در بخش دیگری از سرمایه‌گذاری‌ 500 میلیارد دلاری خود، در حال دو برابر کردن صندوق تولید پیشرفته ایالات متحده است که در سال 2017 برای حمایت از نوآوری در سطح جهانی و مشاغل تولیدی با مهارت بالا در سراسر آمریکا ایجاد شد. این تعهد رو به رشد، سرمایه صندوق را از 5 میلیارد دلار به 10 میلیارد دلار افزایش می‌دهد و اپل با دو برابر کردن سرمایه این صندوق، قصد دارد موقعیت خود را به‌عنوان محرک اصلی تولید پیشرفته در خاک آمریکا تثبیت کند.

از جمله سرمایه‌گذاری‌های کلان این صندوق، می‌توان به پروژه تولید سیلیکون در تأسیسات TSMC آریزونا اشاره کرد که اپل بزرگ‌ترین مشتری این مرکز است و تاکنون بیش از ۲۰۰۰ نیروی انسانی برای تولید تراشه‌های اختصاصی اپل جذب کرده است.

صفحه سلیکون در دستان یک فردی با لباس های سفید و ایمن
تولید سیلیکون پیشرفته بخشی از استراتژی سرمایه‌گذاری اپل در ۴ سال آینده است.

سیلیکون مورد استفاده اپل برای ارائه ویژگی‌ها، عملکرد و بهره‌وری انرژی باورنکردنی در دستگاه‌هایشان  طراحی شده است. تامین کنندگان اپل در حال حاضر سیلیکون را در 24 کارخانه در 12 ایالت از جمله آریزونا، کلرادو، اورگان و یوتا تولید می کنند. سرمایه‌گذاری‌های این شرکت در این بخش به ایجاد هزاران شغل پردرآمد در سراسر کشور در شرکت‌های آمریکایی مانند Broadcom، Texas Instruments، Skyworks و Qorvo کمک می‌کند.

همچنین تا به امروز، صندوق تولید پیشرفته ایالات متحده اپل از پروژه‌هایی در 13 ایالت  از جمله کنتاکی، پنسیلوانیا، تگزاس و ایندیانا – حمایت کرده است که به ایجاد مشاغل محلی، آموزش کارگران، و ایجاد طیف گسترده ای از فرآیندهای تولید نوآورانه و مواد برای محصولات اپل کمک کرده است.

امروزه، اپل بیش از 2.9 میلیون شغل را در سراسر آمریکا از طریق اشتغال مستقیم، همکاری با تامین کنندگان و تولیدکنندگان مستقر در ایالات متحده و مشاغل توسعه دهنده در برنامه iOS ایجاد کرده است.

رشد سرمایه گذاری تحقیق و توسعه در سراسر ایالات متحده

در راستای استراتژی سرمایه گذاری اپل در 4 سال آینده ، این شرکت به گسترش تحقیق و توسعه خود در سراسر ایالات متحده ادامه می دهد.در پنج سال گذشته اپل هزینه تحقیق و توسعه پیشرفته مستقر در ایالات متحده را تقریباً دو برابر کرده است و به رشد خود ادامه خواهد داد.

تصویری از یکی از دستگاه‌های پیشرفته در کارخانه تولسدی اپل در تگزاس است که 3 نفر با لیاس سفید نظاره گر دستگاه هستند.
بخش سوم بسته سرمایه گذاری 500 میلیارد دلاری اپل، رشد تحقیق و توسعه در سراسر آمریکاست.

اخیراً اپل جدیدترین مدل آیفون ، یعنی iPhone 16e را معرفی کرد. این گوشی با بهره‌گیری از تراشه پیشرفته A18 و Apple C1 جدید، عملکرد سریع و بی‌نظیری را ارائه می‌دهد. Apple C1 همچنین اولین مودم سلولی طراحی‌شده توسط اپل است که علاوه بر کم‌مصرف بودن، سرعت بالا و عمر باتری طولانی‌تری را برای کاربران فراهم می‌کند. این مودم نتیجه سال‌ها تحقیق و توسعه است که توسط تیم‌های مختلف مهندسان اپل انجام شده و به یک فصل جدید در تولید سیلیکون اپل اضافه می‌کند. با معرفی Apple C1، اپل وارد مرحله‌ای جدید می‌شود که به آن امکان می‌دهد تا سیستم‌های مودم خود را برای محصولات آینده‌اش بهینه‌سازی و نوآوری کند.

در چهار سال آینده، اپل قصد دارد حدود 20000 نفر را استخدام کند که اکثریت قریب به اتفاق آنها بر روی تحقیق و توسعه، مهندسی سیلیکون، توسعه نرم‌افزار و هوش مصنوعی و یادگیری ماشین متمرکز خواهند بود. تعهد گسترش یافته شامل سرمایه گذاری قابل توجه در مراکز تحقیق و توسعه اپل در سراسر کشور است. این شامل استارتاپ‌های رو به رشد در سراسر ایالات متحده می‌شود که بر حوزه‌هایی از جمله سیلیکون سفارشی، مهندسی سخت‌افزار، توسعه نرم‌افزار، هوش مصنوعی و یادگیری ماشین تمرکز دارند.

مهندسی سیلیکون

 شاید برای شما هم جالب باشد که بدانید مهندسی سیلیکون چیست که اپل به طرز شگفت‌آوری به دنبال رشد و توسعه خود در این زمینه است.

مهندسی سیلیکون به شاخه‌ای از مهندسی الکترونیک و نیمه‌هادی‌ها گفته می‌شود که برتراشه‌های سیلیکونی و فناوری‌های مرتبط با نیمه‌هادی‌ها تمرکز دارد.

زمینه‌های اصلی مهندسی سیلیکون:

  1. طراحی تراشه‌ها شامل طراحی مدارهای آنالوگ و دیجیتال، پردازنده‌ها، و سیستم‌های روی تراشه (SoC).
  2. ساخت نیمه‌هادی‌ها فرآیندهای تولید و فناوری‌های لیتوگرافی برای ساخت تراشه‌ها.
  3. مدارهای مجتمع (ICs)طراحی و بهینه‌سازی ICها برای کاربردهای مختلف مانند موبایل، کامپیوتر، خودرو و هوش مصنوعی.
  4. بهینه‌سازی مصرف انرژی کاهش مصرف برق و افزایش کارایی پردازنده‌ها و مدارهای دیجیتال.
  5. تحلیل و شبیه‌سازی استفاده از نرم‌افزارهایی مانند Cadence, Synopsys, Mentor Graphics برای طراحی و ارزیابی تراشه‌

کاربردهای مهندسی سیلیکون:

  • طراحی پردازنده‌های کامپیوتر و موبایل (مثل پردازنده‌های Intel, AMD, Apple M1/M2)
  • ساخت تراشه‌های گرافیکی (NVIDIA, AMD Radeon)
  • فناوری‌های مرتبط با حافظه‌های فلش، DRAM، و SSD
  • طراحی تراشه‌های اختصاصی برای یادگیری ماشین و هوش مصنوعی 
  • کاربرد در صنایع خودروسازی (تراشه‌های کنترل‌کننده خودروهای خودران)

بنابراین مهندسی سیلیکون یکی از کلیدی‌ترین حوزه‌های فناوری محسوب می‌شود که در قلب بسیاری از دستگاه‌های الکترونیکی امروزی قرار دارد.

حمایت از مشاغل آمریکایی با یک آکادمی تولیدی جدید در دیترویت

به عنوان بخش دیگری از استراتژی سرمایه گذاری اپل در 4 سال آینده، این شرکت برای کمک به شرکت‌ها در راستای انتقال به عرصه تولید محصولات پیشرفته و هایتک، یک آکادمی تولید را در دیترویت افتتاح می‌کند.</span> مهندسان اپل به همراه کارشناسانی از دانشگاه‌های برتر مانند ایالت میشیگان با کسب‌وکارهای کوچک و متوسط ​​در مورد پیاده‌سازی تکنیک‌های هوش مصنوعی و تولید هوشمند مشورت خواهند کرد

این آکادمی همچنین دوره‌های حضوری و آنلاین رایگان برای توسعه مهارت ارائه می دهد که به کارگران مهارت‌های حیاتی مانند مدیریت پروژه و بهینه سازی فرآیند تولید را آموزش می دهد. این دوره ها به افزایش بهره وری، کارایی و کیفیت در زنجیره تامین شرکت ها کمک می کند.

کلاس آموزشی که چندین دانشجو در حال تمرین و کار هستند.
استراتژی سرمایه گداری اپل شامل توسعه مهارتی و حمایت از کارکنان و کارآفرینان آمریکایی است.

اپل مدت‌ها متعهد به سرمایه‌گذاری در آموزش و توسعه مهارت‌های کارگران و دانشجویان آمریکایی بوده است. این شامل برنامه‌های کمک هزینه در حال توسعه و در حال گسترش برای سازمان‌هایی مانند 4-H، باشگاه‌های پسران و دختران آمریکا، و FIRST است که با اپل در جوامع سراسر کشور همکاری نزدیک دارند تا برنامه‌نویسی رایگان ایجاد کنند که به جوانان کمک می‌کند مهارت‌های حیاتی مانند کدنویسی را بیاموزند.

حمایت اپل از نسل بعدی نوآوران همچنین شامل تلاش هایی مانند ابتکار سیلیکون جدید این شرکت است که دانشجویان را برای مشاغل مهندسی سخت افزار و طراحی تراشه های سیلیکونی آماده می کند. سال گذشته، این برنامه به دانش‌آموزان جورجیا تک گسترش یافت و اکنون به دانش‌آموزان هشت مدرسه در سراسر کشور می‌رسد. اپل به گسترش این ابتکار ادامه می دهد، از جمله همکاری جدیدی با مرکز آموزش طراحان ریزتراشه (CEMiD) UCLA که از امسال آغاز می شود.

جمع بندی و پیشنهادات مهم برای مدیران عامل و بازاریابان

بررسی استراتژی  اپل در ۴ سال آینده  نشان می‌دهد که این برند نه‌تنها به دنبال رشد در بازارهای فعلی است، بلکه تلاش می‌کند زیربنای فناوری آینده را در آمریکا پایه‌گذاری کند.
پیشنهادهای کلیدی برای مدیران عامل و بازاریابان:

  • از اپل الگوبرداری کنید: تمرکز بلندمدت بر تحقیق و توسعه و درون‌زایی فناوری، راهی برای پایداری در بازار جهانی است.

  • فناوری‌های نوظهور را زودتر از رقبا جذب کنید: حوزه‌هایی مثل یادگیری ماشین، تراشه‌سازی و انرژی‌های پاک، زمینه‌ساز موج بعدی رشد خواهند بود.
  • زنجیره تأمین داخلی‌سازی شود: سرمایه‌گذاری در تولید داخل، علاوه‌بر کاهش ریسک‌های ژئوپلتیک، مزایای برندینگ نیز به همراه دارد.

  • مهارت‌سازی داخلی را تبدیل به یک مزیت رقابتی کنید: با ایجاد آکادمی‌های داخلی یا شراکت با دانشگاه‌ها، نسل آینده نیروی انسانی خود را بسازید.

در پایان مقاله تیم محتوای وب برندینگ پذیرای نظرات و دیدگاه‌های شما در خصوص این مقاله می‌باشد.

 

داغ ترین مقالات
دیدگاهها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه + 3 =

اشتراک گــذاری