webbranding

3 روش برای ارتقای برند بدون فیس بوک

ارتقای برند بدون فیس بوک

مدتی است که سایت شبکه اجتماعی پر طرفدار فیس بوک با فیلترینگ شدید از طرف ایران مواجه شده است و مخاطبین را نیز دچار دردسر کرده است  و به تازگی فیس بوک در حال تغییر الگوریتم های خود است و از برندها می خواهد تا برای ارتقای محتوا هزینه ای پرداخت کنند و احتمال اینکه این قضیه پیشرفت نیز نماید بسیار زیاد است.

به روز رسانی صفحات برند ها بسیار سخت شده و اگر دقت بفرمایید حتی صفحه فیس بوک خود ما نیز با افت بسیار زیاد بازدید و گفت و گو مواجه شده است و این تنها برای ما نیست و در دیگر صفحات برند هایی که ما پیمانکار شبکه های اجتماعی ایشان هستیم نیز این اتفاق به علت کندی سرعت و نیز عدم دسترسی سریع به این شبکه با تلفن های همراه رخ داده است.
جدیدا قائم مقام فیس بوک اعلام کرده است که سواری مجانی برندها به پایان رسیده است.  این مسئله برای برندهایی که نتوانسته اند پوشش مناسبی داشته باشند بحث برانگیز است. برای مثال چند روز پیش تر در یکی از مجلات برندینگ خارجی خواندم که مارک کوبان مسئول تبلیغات تیم دالاس موریکز که از غول های بسکتبال امریکا محسوب می شود در تویتر بیان کرده است که عدم پوشش مناسب  فیس بوک باعث شده است وی به دنبال راه های جایگزین برای ارتقای برند خود در اینترنت پیدا کند.

تعداد زیادی از برندهای کوچکتر دیگر نیز تصمیم گرفته اند این پلتفورم را برای مدت زمان محدود ترک کنند.  بسیاری از آنها بودجه لازم برای ارتقای جایگاه خود و  تبلیغات فیس بوک را نداشته و یا نمی خواهند  با  سرمایه گذاری کردن در چیزی که قابلیت ارزیابی دقیق ندارد، خود را به خطر بیاندازند.

پس برندهای کوچک باید چه کاری انجام دهند؟ من طی این 15 روزی که این مشکل با بازکردن شبکه اجتماعی فیس بوک بوجود آمد و نیز مطالبی که در چند روز اخیر خوانده ام جمع بندی ای به شما ارائه می کنم.
اگر فکر می کنید فیس بوک ارزش صرف هزینه و زمان ندارد، می توانید از روش های زیر برای تقویت برند استفاده کنید.

1.    روش های تبلیغات آفلاین برند خود را تقویت کنید.

اکثر برندهای کوچک تلاش می کنند نام خود را در ذهن افراد جای بیاندازند.  شرکت های کوچک تمام تلاش خود را برای انتقال پیام و تشویق افرادی بکار می برند که از قبل برند ایشان را دوست داشته اند. این کار سود بسیار بیشتری نسبت به روش های تبلیغاتی پوششی دارد.
شما باید روش های حمایتی را فرا گرفته  و آنها را در روش های بازاریابی خود اعمال کنید. تحقیقات نشان می دهند که اکثریت افراد بعد از لایک کردن هرگز از صفحه فیس بوک شما دیدن نمی کنند. این مسئله باعث می شود شما آماری حقیقی از جامعه اینترنتی خود نداشته باشید.  با توجه به این مسایل چطور می توانید تشخیص دهید که مشتریان خوب شما چه کسانی هستند و چه کسانی بیشتر محتوای شما را به اشتراک می گذارند؟ وقتی تعداد لایک های صفحه شما کم باشد و اشتراک گذاری ها به نسبت پایین ، این قضیه قابل رهگیری است ولی وقتی تعداد بالا می رود دیگر نمی شود کنترلی داشت.
چه شما در فیس بوک باشید و چه نه افراد در فیس بوک در مورد شما با دوستانشان صحبت می کنند. شما می توانید یک کلید “لایک” در وب سایت خود قرار دهید تا بتوانید به افراد اجازه دهید محتوای وبسایت شما را در صفحه فیس بوک به اشتراک بگذارند. این پروتکل ساده نیست اما قابل انجام است.  مشتریان متعهد را تشویق کنید تا مقالات مثبت در مورد تجارت شما در سایت های دیگر بنویسند.

2.    قدرت حمایت کنندگی وبسایت خود را افزایش داده و تعامل در آن را افزایش دهید.

وب سایت شما باید تصویر و احساس اجتماعی داشته باشد. اگر نتوانید چنین جوی ایجاد کنید، قادر نخواهید بود با مشتریان خود ارتباط بر قرار کنید. شما می توانید از روش های متفاوت برای ایجاد این جو استفاده کنید. مثلا می توانید یک گالری عکس از مشتریانتان داشته باشید که در حال استفاده محصولاتتان هستند. یا اینکه می توانید از نظرت مشتریان خود در سایت استفاده کنید. کاری که مثلا من به تازگی در وب سایت جدید شرکت شاندرمن دیدم. ایشان در حال تولید محیطی تعاملی برای کاربران هستند و امیدوارم که موفق باشند.
مطمئن شوید که سایت شما عناصر زیادی برای ارتقای برند دارد.  از مشتریانتان بخواهید توضیح دهند چطور محصولات شما مشکلات آنها را حل کرده است. برای ارتقای سایتتان می توانید یک نمایشگر فیلم در سایت بگذارید. شما می توانید دستورالعمل ها  و اطلاعاتی را در آن بگذارید که اطلاعاتی مفید در مورد فروش و استفاده از محصولات در اختیار مشتری قرار می دهد. شما می تواند رای گیری به راه بیاندازید  و مشتری برتر را انتخاب کنید. همین طور می توانید مسابقه برگزار کنید. این مسابقه می تواند مقاله در بلاگ، داستان نویسی یا سایر اشکال دیگر مسابقه باشد.
هرچه تعداد بیشتر بازدید کننده به سایت وارد شده و مطالب شما را با دیگران به اشتراک بگذارند، شما کمتر نگران استفاده نکردن از فیس بوک خواهید بود و کمک کم شما یک کلوپ مشتری جدا از شبکه های اجتماعی دارید.

3.    سایر کانال های رسانه های اجتماعی را بررسی کرده و در آنها بیشتر فعالیت داشته باشید.

شما باید از تمامی رسانه های اجتماعی ممکن استفاده کرده و در هر کدام پروفایل خود را داشته باشید. برای مثال بهتر است وب سایت شما یک بلاگ داشته باشد. شما می توانید از رسانه های متفاوت استفاده کرده و صفحه ای جذاب برای خود مهیا کنید . برندینگ به فیس بوک محدود نمی شود. شما می توانید برندی باشکوه بدون فیس بوک ایجاد کنید که مشتریان زیادی دارد. همین امروز اگر دیگر تمایل به استفاده از این شبکه را ندارید محل خود را عوض کنید یا بلاگ خود را بزرگتر نمایید.

داغ ترین مقالات
دیدگاهها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گــذاری