webbranding

راهکارهای حرفه ای ساخت صفحات Landing

راهکار های ساخت صفحات لندینگ

 دستورالعمل حرفه ای ودرعین حال ساده طراحی صفحات لندینگ با رعایت اصول سئو و نرخ تبدیل بالای بازدید کننده به کسب مشتری

ساخت صفحات لندینگ
ساخت صفحات لندینگ

شما به صفحه لندینگی نیاز دارید که آمار کسب مشتری آن سر به آسمان می گذارد . همین طور شما صفحه لندینگی می خواهید که در زمان جست و جو همیشه در رتبه های بالا قرار داشته باشد.

دراین مقاله به شما نشان داده می شود چطور  صفحه لندینگی بسازید که همزمان با کسب مشتری زیاد رتبه عالی در موتور های جست و جو داشته باشد. پس از این مقاله نتیجه  طراحی صفحه لندینگی موثر با رتبه های عالی در صفحات جست و جو خواهد بود. این اصول تماما تجربی و علمی بوده و حتی طراحی وب سایت در تیم تولید خود ما به غیر از خود وب برندینگ اینگونه بوده است.

چطور به آمار کسب مشتری دست پیدا کنیم؟

مطمئنا با بعضی از رازهای ساختن صفحه لندینگ موفق آشنا شده اید.  بعد از خواندن تعدادی مقاله پی می برید که نکات بیان شده در اکثر مقالات تفاوتی با هم ندارند: متن کم، تصویرهای جذاب و گیرا،  دستورالعمل ثبت نام آسان و راحت و غیره.

این نکته ها ارزشمند هستند اما باعث تمایز یافتن شما نمی شوند.

 هر کسی می داند که عکس های گیرا نظر افراد را به خودشان جلب کرده یا اینکه متن بیش از حد ذهن افراد را خسته کرده و یا اینکه دستورالعمل ثبت نام پیچیده باعث دلزدگی بازدیدکنندگان می شود. مسئله اینجاست که حتی بعد از رعایت کردن این نکات نیز احتمال  شکست خوردن صفحه لندینگ شما وجود دارد.  شکست بدین معناست که شما به میزان کافی مشتری کسب نکرده و رتبه پایینی در موتورهای جست و جو پیدا کنید.
چرا؟
اولین قدم برای بالا بردن آمار کسب مشتری  جذب افراد به صفحه لندینگ است. اگر افراد صفحه شما را پیدا نکنند،‌ چطور می توانند به مشتری شما تبدیل شوند؟ طراحی عناصر زیبا و دستورالعمل ثبت نام  ساده تنها دلایل موفقیت صفحه لندینگ محسوب نمی شوند.  رازطراحی صفحات لندینگ واقعی صفحات لندینگ موفق، ترافیک داشتن است و بهترین راه برای کسب ترافیک قرار گرفتن در رتبه های بالای موتورهای جست و جو است.
موفقیت صفحه لندینگ رابطه ای “پیچیده” با سئو دارد.  محتوای زیاد و کیفیت بالا باعث بالا رفتن رتبه شما در موتورهای جست و جو می شود، ‌ اما متن بیش از حد برای صفحات لندینگ یک نکته منفی محسوب شده و باعث خسته شدن بازدیدکنندگان می شود.  متن بیش از حد باعث مهار رسیدن به هدف نهایی یعنی تبدیل شدن بازدید کننده به مشتری می شود.  اما چطور بدون وجود محتوای عالی افراد از سایت شما خبردار شوند؟
وقتی شما بتوانید بین بهینه سازی موتورهای جست و جو و بهینه سازی آمار کسب مشتری تعادل ایجاد کنید، ‌ همیشه صفحه لندینگی موفق خواهید داشت.   در این مقاله سه روش برای ایجاد تعادل بین این دو مسئله بیان خواهد شد.

1.    استفاده کردن از تگ های Div(بخش های قابل پنهان شدن در صفحه)

متون خود را از دید بازدید کننده پنهان کنید ولی در صفحه بگذارید. گوگل ایرادی در این نوع کد نمی گیرد.
بدین روش شما می توانید محتوای بیشتر و عالی تر در سایت خود قرار داده و در همین بین ذهن مشتریان را با نمایش دادن تمام آنها خسته نکرده و آنها را دور نکنید.  اضافه کردن محتوا باعث می شود سئوی شما قوی تر شود و همین طور شما می توانید با پنهان کردن متن از دید مشتریان آنها را به مشتری خود تبدیل کنید.  پس یکی از کلیدهای موفقیت استفاده از تگ دیو است.
تگ های دیو تکه های کوچک HTML هستند که عناصر مختلف را در یک گروه جای می دهند.  استفاده از جاوا اسکریپت در صفحه به شما این امکان را می دهد که متن را به حالت آکاردئون نمایش دهد.  این گزینه  این امکان را به کاربران می دهد که یک تکه از سایت را باز یا بسته کنند.  زمانی که شما برای یک تگ دیو یک ID تعریف می کنید  و با استفاده از کد های جاوا اسکریپت به آن دستورات CSS اعمال می کنید،  این پروسه کامل می شود.

کد CSS چنین شکلی خواهد داشت:

<div id=”MyDiv” class=”divVisible”>
<p> Div text</p>
</div>
<input id=”Button1″ type=”button” value=”Collapse/Expand” onclick=”return CollapseExpand()” />

<style type=”text/css”>
.divVisible {display:block;}
.divHidden {display:none;}
</style>
<script language=”javascript” type=”text/javascript”>
var divID = “MyDiv”;
function CollapseExpand() {
var divObject = document.getElementById(divID);
var currentCssClass = divObject.className;
if (divObject.className == “divVisible”)
divObject.className = “divHidden”;
else
divObject.className = “divVisible”;
}
</script>

حال سوال بعدی پیش می آید: چه محتوایی باید در تگ های دیو قرار داده شوند؟
شما می توانید از محتواهای زیر استفاده کنید:

  •  FAQ (سوالهای متداول)
  • نشان ها
  • محتوای آموزشی مرتبط با موضوع سایت
  • اطلاعات خاص یا محتوایی که به کسب مشتری کمک می کند.
  • اینفوگرافیک

2.    افراد را طوری کنترل کنید که  به لینک کردن صفحه شما تمایل پیدا کنند

نمونه صفحه لندینگ
نمونه صفحه لندینگ

تمام سایت های رتبه بالا با تعداد زیادی سایت لینک رد و بدل کرده و افراد زیادی خواهان لینک کردن آنها هستند.  اگر لینک های زیادی در سایت خود داشته باشید،  احتمال موفقیت شما افزایش پیدا می کند.  البته لازم نیست که شما حتما از کمپین های لینک بیلدینگ استفاده کنید،  اما چنین کاری فواید زیادی برای شما به همراه خواهد داشت.

 کلید این کار تبدیل کردن صفحه فرود به منبعی ارزشمند است .

طراحی landing page
طراحی landing page

اول اینکه مخاطب خاص خود را درک کنید.  مشخص کنید مخاطب هدف شما دقیقا چه کسی است و چه چیزی می خواهد.  این هسته فعالیت های بازاریابی موفق محسوب می شود اما اهمیت ویژه ای نیز در محیط بازاریابی الکترونیکی دارد زیرا کسب مشتری و رد و بدل کردن در این محیط از الزامات محسوب می شود.
دوم اینکه باید دقیقا چیزی را به مخاطبین خاص خود ارائه کنید که به آن نیاز دارند.  این مسئله می تواند اطلاعات ارزشمند یا دانلود مجانی باشد.  اگر مسئله اطلاعات در میان باشد،   بهتر است اطلاعات خود را به دقت بررسی کرده و اطلاعاتی که در همه جای اینترنت پیدا می شوند را کپی نکنید.  اگر مسئله دانلود مجانی است،  کاری نکنید که کاربران برای رسیدن به آن سختی زیادی بکشند.  بهتر است از روش های کسب مشتری راحت استفاده کنید.  ا زهمه مهم تر چیزی را به آنها پیشنهاد کنید که برای آنها ارزشمند بوده و بسیار به آن نیاز دارند.
این فرآیند دو مرحله ای آنقدر ساده و قابل اجراست که هر وبسایتی توانایی اجرای آن را داشته و می تواند بدین ترتیب صفحه لندینگ خود را به یک تله بزرگ برای لینک ها تبدیل کنید.
بخشی از فرآیند ارائه خدمات و محصولات مورد نیاز مخاطبین به آنها  دانستن این موضوع است که کسب مشتری و تبدیل کردن بازدید کننده به مشتری دقیقا چه نتیجه ای دارد.  کسب مشتری یا کانورژن  ( از این به بعد در وب برندینگ این لغت را زیاد خواهید شنید) رابطه رد و بدل کردن اطلاعات بین شما و مشتری احتمالی شماست. هدف شما تبدیل کردن مشتری احتمالی(مثلا بازدید کننده) به مشتری واقعی است.
شما باید چیزی را به کاربران خود بدهید که برای آنها ارزشمند است – مثلا کتاب الکترونیک، ‌ محصول یا اطلاعات ارزشمند و غیره. همین طور شما باید چیزی را در پاسخ از آنها دریافت کنید –  مانند آدرس ایمیل،   اطلاعات از طریق پر کردن فرم،   پول،  و غیره.
برای اینکه مشخص کنید چه چیزی باید به آنها ارائه کنید باید اول آنها را بشناسید. مشخص کنید که فرآیند کانورژن شما دقیقا چه مراحلی دارد.  آیا باید پر کردن فرم انجام می شود؟ آیا کاربر ثبت نام می کند؟  آیا کاربر به صورت موقتی عضو می شوند؟  بعد از انجام این کار،  شما می توانید  ارزشی که خدمات و محصولات شما برای دیگران دارد را درک کنید.  اگر شما ارزش خود را به درستی انتخاب کرده باشید،  صفحه شما به راحتی به یک صفحه با قابلیت لینک پذیری تبدیل می شود.
اگر افراد بر این باور باشند که شما ارزشمند هستید حتما شما را لینک می کنند.  صفحه لندینگ شما باید دارای ارزش باشد.  وقتی شما مکان خود را پیدا کردید،  میتوانید انتظار داشته باشید که لینک های شما روز به روز افزایش پیدا کنند.

3.    از رسانه های اجتماعی استفاده کنید

صفحات لندینگ و شبکه های اجتماعی
صفحات لندینگ و شبکه های اجتماعی

 

یکی دیگر از جنبه های صفحه لندینگ شما ارزش اجتماعی آن است.   همان طور که قبلا گفته شد برای موفقیت سایت شما باید دارای قابلیت لینک آسان باشد. یکی دیگر از رازهای موفقیت قابلیت اشتراک گذاری آسان است.
استفاده کردن از رسانه های اجتماعی فواید زیادی به همراه دارد. دو نکته زیر از بارزترین فواید شبکه های اجتماعی هستند.

1.    سیگنال های اجتماعی رتبه شما در موتورهای جست و جو را افزایش می دهد.

از هزاران عاملی که در رتبه سایت شما در جست و جو تأثیر گذارند،  سیگنال های اجتماعی یکی از مهم ترین عامل ها محسوب شده و با گذشت زمان نیز به مهم ترین عامل تبدیل شده اند. با گذشت زمان وب هر چه بیشتر به مکانی اجتماعی تبدیل می شود. برای مثال گوگل + یکی از عوامل اصلی  جست و جو است که که نتایج  جست و جوی شخصی را نیز نشان می دهد. تحقیقات دیگر نیز تأیید کرده اند که   هر چه بیشتر در مورد سایت تویت شود،   رنک آن بالاتر می رود. به زبان ساده هر چه سایت بیشتر اجتماعی باشد رتبه آن در موتورهای جست و جو بالاتر می رود.

2.    اشتراک گذاری در رسانه های اجتماعی حضور شما در بین مخاطبین را متمایز تر می کند.

صفحات landing page
صفحات landing page

هر فردی که سایت شما را به اشتراک می گذارد شبکه دوستان و ارتباطات خاص خود را دارد. با توجه به قوانین علوم اجتماعی این افراد از نظر سن،  وضعیت اقتصادی اجتماعی، ‌ وضعیت آموزشی،   و سایر خصوصیات دموگرافیک با هم اشتراک دارند. به عبارت دیگر  دوستان و ارتباطات آنها نیز از مخاطبین شما محسوب می شوند.  هر چه بیشتر شما به اشتراک گذاشته شوید،   مخاطبین هدف شما بیشتر وسعت پیدا خواهد کرد.اشتراک گذاشته شدن هر چه بیشتر در شبکه های اجتماعی باعث بهبود سئو و کسب مشتری بیشتر می شود. برای افزایش تعاملات و قدرت اجتماعی شما باید از عوامل اساسی در فعالیت های خود بهره برید:

•    در تمام شبکه های اجتماعی اصلی حضور داشته باشید. مطمئن شوید که در تمامی شبکه های اجتماعی معروف اکانت فعال دارید. برای مثال شما باید در گوگل +،  تویتر،   فیس بوک، ‌ لینکداین،  پین ترست، ‌ یوتیوب، ‌ و ویمئو عضو باشید.
•    مشخص کنید مخاطبین خاص شما چه شبکه های اجتماعی را ترجیح داده و از کدام آنها بیشتر استفاده می کنند.   تمام شبکه های اجتماعی ارزش یکسانی برای تمام افراد ندارند.  گوگل +، ‌ تویتر، ‌  و فیس بوک سه شبکه اجتماعی هستند که بیشترین کاربر را دارند.  تقریبا هرکسی که از اینترنت استفاده می کند در این سایت ها عضو شده است.  اگر خدمات عکاسی ارائه می کنید،   احتمالا بهتر است در سایت تامبلر فعالیتتان را گسترش دهید.  اگر شما تجارت محلی هستید که به دنبال ترافیک و بهینه سازی محلی است، ‌، ‌ باید به سایت هایی توجه داشته باشید که  افراد را به حضور پیدا کردن در محل  و حضور فیزیکی تشویق می کنند و اگر مخاطبین شما در فیس بوک هستند آنجا بیشتر حضور پیدا کنید.

    در آخر – و شاید مهم ترین –   همیشه کلیدهایی در صفحه لندینگ قرار دهید که به بازدیدکنندگان اجازه می دهد سایت شما را به صورت اجتماعی اشتراک بگذارند.

به اشتراک گذاشتن معمولا خودبخود انجام نمی شود و شما باید برای آن کاری انجام دهید.  این کار تنها زمانی رخ می دهد که شما به افراد ارزش ارائه کرده و به آنها کمک کنید.  برای این کار باید به نکات زیر توجه کنید:

× تعداد کلیدهای اشتراک گذاری خود را محدود کنید.  سایت های اجتماعی زیادی وجود دارند که می توانید کلیدهای اشتراک گذاری آنها را در سایت خود قرار دهید. نیازی به استفاده از تمام سایت ها نیست. بهتر است شبکه های اجتماعی را انتخاب کنید که مخاطبین شما بیشتر در آن فعالیت درند.
× کلیدها را به صورت هدفمند قرار دهید.  محل قرار دادن کلیدهای اشتراک گذاری عاملی مهم برای کلیک خوردن آنهاست.  بعضی از سایت ها همیشه کلیدهای اشتراک را در کنار صفحه قرار می دهند.  بعضی دیگر ترجیح می دهند لینک ها را در پایین صفحه قرار داده تا کاربر بتواند  بعد از خواندن محتوا و درک ارزشمندی آن بر روی کلید کلیک کند.
×  اشتراک گذاشتن را از الزامات عضو شدن و مشتری شدن تعیین نکنید.   در اکثر سایت ها دستورالعمل عضویتی وجود دارد که کاملا از اشتراک گذاشتن فاصله دارد. سعی نکنید افراد را مجبور به تبلیغ کردن شما بکنید.  بگذارید کلیدهای اشتراک خودشان افراد را جلب کند.  اگر افراد خودشان بخواهند سایت شما را به اشتراک بگذارند،   این کار را داوطلبانه انجام می دهد. به جای آن شما باید بر فضا، ‌ طراحی، ‌ کپی و عناصر تصویری اصلی تمرکز کنید تا آمار کسب مشتری شما افزایش پیدا کند تا میزان اشتراک گذاشتن شما.

همین امروز شروع کنید و فکری برای صفحات خود بکنید تا مثل وب برندینگ پتانسیل های عظیم را از دست ندهید.

 

شما به صفحه لندینگی نیاز دارید که آمار کسب مشتری آن سر به آسمان می گذارد . همین طور شما صفحه لندینگی می خواهید که در زمان جست و جو همیشه در رتبه های بالا قرار داشته باشد.
دراین مقاله به شما نشان داده می شود چطور  صفحه لندینگی بسازید که همزمان با کسب مشتری زیاد رتبه عالی در موتور های جست و جو داشته باشد. پس از این مقاله نتیجه  طراحی صفحه لندینگی موثر با رتبه های عالی در صفحات جست و جو خواهد بود. این اصول تماما تجربی و علمی بوده و حتی طراحی وب سایت در تیم تولید خود ما به غیر از خود وب برندینگ اینگونه بوده است.

چطور به آمار کسب مشتری دست پیدا کنیم؟
مطمئنا با بعضی از رازهای ساختن صفحه لندینگ موفق آشنا شده اید.  بعد از خواندن تعدادی مقاله پی می برید که نکات بیان شده در اکثر مقالات تفاوتی با هم ندارند: متن کم، تصویرهای جذاب و گیرا،  دستورالعمل ثبت نام آسان و راحت و غیره.
این نکته ها ارزشمند هستند اما باعث تمایز یافتن شما نمی شوند.
هر کسی می داند که عکس های گیرا نظر افراد را به خودشان جلب کرده یا اینکه متن بیش از حد ذهن افراد را خسته کرده و یا اینکه دستورالعمل ثبت نام پیچیده باعث دلزدگی بازدیدکنندگان می شود. مسئله اینجاست که حتی بعد از رعایت کردن این نکات نیز احتمال  شکست خوردن صفحه لندینگ شما وجود دارد.  شکست بدین معناست که شما به میزان کافی مشتری کسب نکرده و رتبه پایینی در موتورهای جست و جو پیدا کنید.
چرا؟
اولین قدم برای بالا بردن آمار کسب مشتری  جذب افراد به صفحه لندینگ است. اگر افراد صفحه شما را پیدا نکنند،‌ چطور می توانند به مشتری شما تبدیل شوند؟ طراحی عناصر زیبا و دستورالعمل ثبت نام  ساده تنها دلایل موفقیت صفحه لندینگ محسوب نمی شوند.  راز واقعی صفحات لندینگ موفق، ترافیک داشتن است و بهترین راه برای کسب ترافیک قرار گرفتن در رتبه های بالای موتورهای جست و جو است.
موفقیت صفحه لندینگ رابطه ای “پیچیده” با سئو دارد.  محتوای زیاد و کیفیت بالا باعث بالا رفتن رتبه شما در موتورهای جست و جو می شود، ‌ اما متن بیش از حد برای صفحات لندینگ یک نکته منفی محسوب شده و باعث خسته شدن بازدیدکنندگان می شود.  متن بیش از حد باعث مهار رسیدن به هدف نهایی یعنی تبدیل شدن بازدید کننده به مشتری می شود.  اما چطور بدون وجود محتوای عالی افراد از سایت شما خبردار شوند؟
وقتی شما بتوانید بین بهینه سازی موتورهای جست و جو و بهینه سازی آمار کسب مشتری تعادل ایجاد کنید، ‌ همیشه صفحه لندینگی موفق خواهید داشت.   در این مقاله سه روش برای ایجاد تعادل بین این دو مسئله بیان خواهد شد.
1.    استفاده کردن از تگ های Div(بخش های قابل پنهان شدن در صفحه)
متون خود را از دید بازدید کننده پنهان کنید ولی در صفحه بگذارید. گوگل ایرادی در این نوع کد نمی گیرد.
بدین روش شما می توانید محتوای بیشتر و عالی تر در سایت خود قرار داده و در همین بین ذهن مشتریان را با نمایش دادن تمام آنها خسته نکرده و آنها را دور نکنید.  اضافه کردن محتوا باعث می شود سئوی شما قوی تر شود و همین طور شما می توانید با پنهان کردن متن از دید مشتریان آنها را به مشتری خود تبدیل کنید.  پس یکی از کلیدهای موفقیت استفاده از تگ دیو است.
تگ های دیو تکه های کوچک HTML هستند که عناصر مختلف را در یک گروه جای می دهند.  استفاده از جاوا اسکریپت در صفحه به شما این امکان را می دهد که متن را به حالت آکاردئون نمایش دهد.  این گزینه  این امکان را به کاربران می دهد که یک تکه از سایت را باز یا بسته کنند.  زمانی که شما برای یک تگ دیو یک ID تعریف می کنید  و با استفاده از کد های جاوا اسکریپت به آن دستورات CSS اعمال می کنید،  این پروسه کامل می شود.
کد CSS چنین شکلی خواهد داشت:

<div id=”MyDiv” class=”divVisible”>
<p> Div text</p>
</div>
<input id=”Button1″ type=”button” value=”Collapse/Expand” onclick=”return CollapseExpand()” />

<style type=”text/css”>
.divVisible {display:block;}
.divHidden {display:none;}
</style>
<script language=”javascript” type=”text/javascript”>
var divID = “MyDiv”;
function CollapseExpand() {
var divObject = document.getElementById(divID);
var currentCssClass = divObject.className;
if (divObject.className == “divVisible”)
divObject.className = “divHidden”;
else
divObject.className = “divVisible”;
}
</script>
حال سوال بعدی پیش می آید: چه محتوایی باید در تگ های دیو قرار داده شوند؟
شما می توانید از محتواهای زیر استفاده کنید:
× FAQ (سوالهای متداول)
× نشان ها
× محتوای آموزشی مرتبط با موضوع سایت
× اطلاعات خاص یا محتوایی که به کسب مشتری کمک می کند.
× اینفوگرافیک

2.    افراد را طوری کنترل کنید که  به لینک کردن صفحه شما تمایل پیدا کنند
تمام سایت های رتبه بالا با تعداد زیادی سایت لینک رد و بدل کرده و افراد زیادی خواهان لینک کردن آنها هستند.  اگر لینک های زیادی در سایت خود داشته باشید،  احتمال موفقیت شما افزایش پیدا می کند.  البته لازم نیست که شما حتما از کمپین های لینک بیلدینگ استفاده کنید،  اما چنین کاری فواید زیادی برای شما به همراه خواهد داشت.
کلید این کار تبدیل کردن صفحه فرود به منبعی ارزشمند است .
اول اینکه مخاطب خاص خود را درک کنید.  مشخص کنید مخاطب هدف شما دقیقا چه کسی است و چه چیزی می خواهد.  این هسته فعالیت های بازاریابی موفق محسوب می شود اما اهمیت ویژه ای نیز در محیط بازاریابی الکترونیکی دارد زیرا کسب مشتری و رد و بدل کردن در این محیط از الزامات محسوب می شود.
دوم اینکه باید دقیقا چیزی را به مخاطبین خاص خود ارائه کنید که به آن نیاز دارند.  این مسئله می تواند اطلاعات ارزشمند یا دانلود مجانی باشد.  اگر مسئله اطلاعات در میان باشد،   بهتر است اطلاعات خود را به دقت بررسی کرده و اطلاعاتی که در همه جای اینترنت پیدا می شوند را کپی نکنید.  اگر مسئله دانلود مجانی است،  کاری نکنید که کاربران برای رسیدن به آن سختی زیادی بکشند.  بهتر است از روش های کسب مشتری راحت استفاده کنید.  ا زهمه مهم تر چیزی را به آنها پیشنهاد کنید که برای آنها ارزشمند بوده و بسیار به آن نیاز دارند.
این فرآیند دو مرحله ای آنقدر ساده و قابل اجراست که هر وبسایتی توانایی اجرای آن را داشته و می تواند بدین ترتیب صفحه لندینگ خود را به یک تله بزرگ برای لینک ها تبدیل کنید.
بخشی از فرآیند ارائه خدمات و محصولات مورد نیاز مخاطبین به آنها  دانستن این موضوع است که کسب مشتری و تبدیل کردن بازدید کننده به مشتری دقیقا چه نتیجه ای دارد.  کسب مشتری یا کانورژن  ( از این به بعد در وب برندینگ این لغت را زیاد خواهید شنید) رابطه رد و بدل کردن اطلاعات بین شما و مشتری احتمالی شماست. هدف شما تبدیل کردن مشتری احتمالی(مثلا بازدید کننده) به مشتری واقعی است.
شما باید چیزی را به کاربران خود بدهید که برای آنها ارزشمند است – مثلا کتاب الکترونیک، ‌ محصول یا اطلاعات ارزشمند و غیره. همین طور شما باید چیزی را در پاسخ از آنها دریافت کنید –  مانند آدرس ایمیل،   اطلاعات از طریق پر کردن فرم،   پول،  و غیره.
برای اینکه مشخص کنید چه چیزی باید به آنها ارائه کنید باید اول آنها را بشناسید. مشخص کنید که فرآیند کانورژن شما دقیقا چه مراحلی دارد.  آیا باید پر کردن فرم انجام می شود؟ آیا کاربر ثبت نام می کند؟  آیا کاربر به صورت موقتی عضو می شوند؟  بعد از انجام این کار،  شما می توانید  ارزشی که خدمات و محصولات شما برای دیگران دارد را درک کنید.  اگر شما ارزش خود را به درستی انتخاب کرده باشید،  صفحه شما به راحتی به یک صفحه با قابلیت لینک پذیری تبدیل می شود.
اگر افراد بر این باور باشند که شما ارزشمند هستید حتما شما را لینک می کنند.  صفحه لندینگ شما باید دارای ارزش باشد.  وقتی شما مکان خود را پیدا کردید،  میتوانید انتظار داشته باشید که لینک های شما روز به روز افزایش پیدا کنند.
3.    از رسانه های اجتماعی استفاده کنید

یکی دیگر از جنبه های صفحه لندینگ شما ارزش اجتماعی آن است.   همان طور که قبلا گفته شد برای موفقیت سایت شما باید دارای قابلیت لینک آسان باشد. یکی دیگر از رازهای موفقیت قابلیت اشتراک گذاری آسان است.
استفاده کردن از رسانه های اجتماعی فواید زیادی به همراه دارد. دو نکته زیر از بارزترین فواید شبکه های اجتماعی هستند.
1.    سیگنال های اجتماعی رتبه شما در موتورهای جست و جو را افزایش می دهد.  از هزاران عاملی که در رتبه سایت شما در جست و جو تأثیر گذارند،  سیگنال های اجتماعی یکی از مهم ترین عامل ها محسوب شده و با گذشت زمان نیز به مهم ترین عامل تبدیل شده اند. با گذشت زمان وب هر چه بیشتر به مکانی اجتماعی تبدیل می شود. برای مثال گوگل + یکی از عوامل اصلی  جست و جو است که که نتایج  جست و جوی شخصی را نیز نشان می دهد. تحقیقات دیگر نیز تأیید کرده اند که   هر چه بیشتر در مورد سایت تویت شود،   رنک آن بالاتر می رود. به زبان ساده هر چه سایت بیشتر اجتماعی باشد رتبه آن در موتورهای جست و جو بالاتر می رود.

2.    اشتراک گذاری در رسانه های اجتماعی حضور شما در بین مخاطبین را متمایز تر می کند. هر فردی که سایت شما را به اشتراک می گذارد شبکه دوستان و ارتباطات خاص خود را دارد. با توجه به قوانین علوم اجتماعی این افراد از نظر سن،  وضعیت اقتصادی اجتماعی، ‌ وضعیت آموزشی،   و سایر خصوصیات دموگرافیک با هم اشتراک دارند. به عبارت دیگر  دوستان و ارتباطات آنها نیز از مخاطبین شما محسوب می شوند.  هر چه بیشتر شما به اشتراک گذاشته شوید،   مخاطبین هدف شما بیشتر وسعت پیدا خواهد کرد.
اشتراک گذاشته شدن هر چه بیشتر در شبکه های اجتماعی باعث بهبود سئو و کسب مشتری بیشتر می شود. برای افزایش تعاملات و قدرت اجتماعی شما باید از عوامل اساسی در فعالیت های خود بهره برید:
•    در تمام شبکه های اجتماعی اصلی حضور داشته باشید. مطمئن شوید که در تمامی شبکه های اجتماعی معروف اکانت فعال دارید. برای مثال شما باید در گوگل +،  تویتر،   فیس بوک، ‌ لینکداین،  پین ترست، ‌ یوتیوب، ‌ و ویمئو عضو باشید.
•    مشخص کنید مخاطبین خاص شما چه شبکه های اجتماعی را ترجیح داده و از کدام آنها بیشتر استفاده می کنند.   تمام شبکه های اجتماعی ارزش یکسانی برای تمام افراد ندارند.  گوگل +، ‌ تویتر، ‌  و فیس بوک سه شبکه اجتماعی هستند که بیشترین کاربر را دارند.  تقریبا هرکسی که از اینترنت استفاده می کند در این سایت ها عضو شده است.  اگر خدمات عکاسی ارائه می کنید،   احتمالا بهتر است در سایت تامبلر فعالیتتان را گسترش دهید.  اگر شما تجارت محلی هستید که به دنبال ترافیک و بهینه سازی محلی است، ‌، ‌ باید به سایت هایی توجه داشته باشید که  افراد را به حضور پیدا کردن در محل  و حضور فیزیکی تشویق می کنند و اگر مخاطبین شما در فیس بوک هستند آنجا بیشتر حضور پیدا کنید.

•    در آخر – و شاید مهم ترین –   همیشه کلیدهایی در صفحه لندینگ قرار دهید که به بازدیدکنندگان اجازه می دهد سایت شما را به صورت اجتماعی اشتراک بگذارند.

به اشتراک گذاشتن معمولا خودبخود انجام نمی شود و شما باید برای آن کاری انجام دهید.  این کار تنها زمانی رخ می دهد که شما به افراد ارزش ارائه کرده و به آنها کمک کنید.  برای این کار باید به نکات زیر توجه کنید:

× تعداد کلیدهای اشتراک گذاری خود را محدود کنید.  سایت های اجتماعی زیادی وجود دارند که می توانید کلیدهای اشتراک گذاری آنها را در سایت خود قرار دهید. نیازی به استفاده از تمام سایت ها نیست. بهتر است شبکه های اجتماعی را انتخاب کنید که مخاطبین شما بیشتر در آن فعالیت درند.
× کلیدها را به صورت هدفمند قرار دهید.  محل قرار دادن کلیدهای اشتراک گذاری عاملی مهم برای کلیک خوردن آنهاست.  بعضی از سایت ها همیشه کلیدهای اشتراک را در کنار صفحه قرار می دهند.  بعضی دیگر ترجیح می دهند لینک ها را در پایین صفحه قرار داده تا کاربر بتواند  بعد از خواندن محتوا و درک ارزشمندی آن بر روی کلید کلیک کند.
×  اشتراک گذاشتن را از الزامات عضو شدن و مشتری شدن تعیین نکنید.   در اکثر سایت ها دستورالعمل عضویتی وجود دارد که کاملا از اشتراک گذاشتن فاصله دارد. سعی نکنید افراد را مجبور به تبلیغ کردن شما بکنید.  بگذارید کلیدهای اشتراک خودشان افراد را جلب کند.  اگر افراد خودشان بخواهند سایت شما را به اشتراک بگذارند،   این کار را داوطلبانه انجام می دهد. به جای آن شما باید بر فضا، ‌ طراحی، ‌ کپی و عناصر تصویری اصلی تمرکز کنید تا آمار کسب مشتری شما افزایش پیدا کند تا میزان اشتراک گذاشتن شما.

همین امروز شروع کنید و فکری برای صفحات خود بکنید تا مثل وب برندینگ پتانسیل های عظیم را از دست ندهید.

داغ ترین مقالات
دیدگاهها

یک پاسخ

  1. سلام
    خیلی ممنون که اطلاعات و تجربیات بسیار مفیدی رو بی منت و چشم داشت در اختیار علاقه مندان به یادگیری قرار میدید

    در ضمن متن یه مشکلی داره از یه جایی دوباره تکرار شده
    موفق باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گــذاری