در دنیای اینترنت ، هر کسی می خواهد حرفی برای گفتن داشته باشد ، بهترین راه برای این کار استفاده از وبلاگ ها می باشد ، بسیاری بر این باروند که وبلاگ نویسی کار ساده ای است ، ولی واقعا اینگونه نیست و در اصل بسیار دشوار است .
در هنگام ایجاد وبلاگ ، باید وبلاگی را ایجاد نمائید که با وبلاگ های دیگر متفاوت باشد ، حرفی جدید داشته باشید ، قالب و محتوای منحصر به فردی باید داشته باشید.
زمانی که مخاطبان وارد وبلاگ شما می شود ، همواره به سراغ مطالب بروز و جذاب می گردند ، بنابراین شما هم باید بروز باشید ، مهمترین هدف یک وبلاگ باید جذب مخاطبان باشد ، شما در این مقاله یاد خواهید گرفت که چگونه کاربران خود را جذب نمائید .
آیا وبلاگ شما دارای محتوای با کیفیت پائین است؟
سعی کنید محتوایی که در سایت خود منتشر می کنید دارای نگارش درست و بدون غلط املائی باشد ، در این صورت مطمئن هستید که کاربران هدف محتوای شما را احساس می کنند و هچنین شما را به عنوان مرجعی قابل اعتماد قبول خواهند داشت ، اما اگر شما در ارائه محتوای با کیفیت تجاربه خاصی ندارید نکته های زیر را رعایت فرمائید:
- در نوشتن و تحقیق و بررسی مهارت پیدا کنید : سعی کنید در نحوه نگارش متون تمرین کنید ، هر کاری با تمرینآسان می شود ، سعی کنید کتاب های ادبی را مطالعه نمائید تا بیشتر با طریقه دستور زبان نوشتاری آشنا شوید ، همچنین بحث دیگر در مورد محتوای با کیفیت ، محتوای می باشد که دارای بار علمی است ، سعی کنید محتوایی که در سایت خود درج می کنید ، قابل اعتماد باشند.
- از دیگران تجربه بگیرید : بسیاری از افراد با دیدن بعضی از وبلاگ ها ، قصد پیدا می کنند که خودشان هم یک وبلاگ راه اندازی نمایند ، این کار ، کاری اشتباهی نیست! ، بلکه کار خوبیست! ، شما می توانید با مشاهده دیگر وبلاگ ها برای خود تجربه کسب کنید و همچنین برای شروع وبلاگ نویسی ، سعی کنید بهترین سیستم وبلاگ نویسی را انتخاب نمائید مثلا وردپرس
نویسنده استخدام کنید : اگر شما زمان کافی برای درج محتوا یا ویرایش محتوای سایت خود ندارید می توانید نویسندگانی مجرب برای اینکار استخدام نمائید ، در اینصورت نویسنده استخدام شما می تواند به طور منظم سایت شما را بروزرسانی کند ، اما راهی دیگر به غیر از استخدام نویسنده نیز می باشد و آن هم استفاده از پست مهمان می باشد ، سعی کنید امکان پست مهمان را به سایت خود اضافه نمائید اینکار باعث جذابیت در بین کاربران می شود.
شاید شما از تبلیغات زیادی استفاده می کنید ؟
زمانی که یک کاربر وارد سایت شما می شود ، آنها از شما محتوای بروز و جذاب می خواهند و دوست ندارند به جای محتوای خوب ، تبلیغات زیادی را ببینند ، در اینصورت آنها از سایت شما فرار خواهند کرد! ، این به این معنا نیست که اصلا در وبلاگ خود تبلیغ نکنید ، اتفاقا تبلیغ کار خوبیست ولی اینطور نباشد که تمام سایت خود را به تبلیغات اختصاص دهید ، از تبلیغات به صورت هوشمندانه و منطقی استفاده نمائید.
رعایت این موارد می تواند ترافیک سایت شما را افزایش دهد ، تنها هدف گوگل ، براورده کردن نیازهای کاربران است ، اگر کاربران به سایت شما جذب شوند ، تنها حرفی که گوگل به آنها می زند این است : فرمانبردارم سرور!
2 پاسخ
می خواستم بپرسم برای شروع به کار یک سایت فروشگاهی در حوزه کالا های مصرفی ( ممثلاً موبایل) آیا توصیه می کنین که اول یک سایت محتوایی بالا بیاد که اصلاً ماژول فروش نداشته باشه، و با شناخت نیاز های مشتری درباره اون کالا، بهش محتوا ارائه بده. مثلاً اخبار برند ها ، آموزش کار با بخش های خاص موبایل یا … . و بعد از چند وقت که دیده شد و به یک مرجعیت محتوایی در اون وادی تبدیل شد، ماژول فروشش رو اضافه بکنه و مخاطبین بتونن خرید هم بکنند یا اینکه در اصول برندیگ، توصیه می کنین هر دو رو با هم بالا بیاره؟
حامد جان به نظر من هر دو را با هم بالا بیاورید. نتایج بسیار بهتر خواهند بود.