webbranding

معیار بازگشت بازدیدکننده (یا بازدیدکننده هایی که دوباره به وب سایت ما باز می گردند)

معیار بازگشت بازدیدکننده تعیین می کند که افرادی کهچندین بار به سایت شما بر می گردد چه رفتاری دارند. این معیار به بازاریاب های دیجیتال امکان می دهد که متوجه شوند در جذب و برگرداندن مخاطبینشان چقدر موفق بوده اند. این معیار برای نشان دادن ارزش تلاش های بازاریابی محتوا بسیار مهم است.
معیار بازشگت بازدید کننده، بازدیدها را بر اساس تعداد دفعاتی که بازدیدکنندگان به سایت برمی گردند، به این صورت دسته بندی می کند:

  • 2 تا 3 بازدید
  • 4 تا 9 بازدید
  • و بیشتر از 10 بازدید.

همچنین این معیار اطلاعاتی را درباره متوسط نرخ مرور (تعداد صفحات در هر سشن) و متوسط زمان سپری شده در در سایت توسط بازدیدهای مکرر فراهم می کند.

در اندازه گیری بازگشت بازدید کننده باید جدولی مقایسه ای شبیه جدول بالا داشت. دوره های مقایسه شده که به صورت ستون های %MoM (ماه به ماه) نشان داده می شوند، به بازاریاب امکان مشاهده روند تغییر نتایج طی زمان را می دهد. معیار بازگشت بازدیدکننده را می توان برای مهندسی معکوس الگوهای ترافیک استفاده کرد تا مشخص شود که استراتژی های تولید محتوا چه تاثیری بر رفتار مخاطبین می گذارند.

چالش های معیارِ بازگشت بازدیدکننده

مشکل معیارِ بازگشت بازدیدکننده این است که اگر دستگاه مورد استفاده بازدیدکننده اجازه ذخیره کوکی ها را ندهد یا بازدیدکننده کوکی ها را حذف کرده یا از یک دستگاه یا مرورگر متفاوت استفاده کند، وی به عنوان بازدیدکننده‌ی بازگشتی در نظر گرفته نمی شود!

نکات مهم در رابطه با معیار بازگشت بازدیدکننده

  • بازدیدکننده های غیر دائم (که دو یا سه بار از سایت بازدید می کنند)، ضرورتاً غیروفادار محسوب نمی شوند – بخاطر داشته باشید که باید این داده ها را بر اساس ماهیت کسب و کارتان تفسیر کنی. (مثلا محصولات پرمصرف یا سریع مصرف با کالا های لاکچری متفاوت هستند.)
  •  نمی توان شاخص بازگشت بازدید کننده در این ماه به نسبت ماه دیگر را تنها و مهم ترین شاخص برای تعیین میزان وفاداری مشتریان دانست. این شاخص یک شاخص میانی و نسبی است.
  • حتما به میانگین بازدید در هر صفحه دقت کنید. این شاخص مشخص می کند که آیا محتوای صفحات با آنچه بازدیدکنندگان به دنبالش هستند تطبیق دارد یا خیر.
باید این معیار را با معیارهای مرتبط ترکیب کنید تا دیدگاهی جامع و کامل از عملکرد فعالیت های بازاریابی دیجیتال تان به دست آورید. سعی کنید این معیار را در کنار معیارهایی مثل میزان آگاهی از برند، اولین بازدیدِ بازدید کننده و نرخ تبدیلِ ردیابی و نظارت کنید.
داغ ترین مقالات
دیدگاهها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گــذاری