webbranding

سئو قالب چیست؟

سئو قالب همان چیزی است که 90 درصد وب سایت های به اصطلاح متخصص بهینه سازی سایت برای شما به نام سئو انجام می دهند. سئو قالب، یک اصطلاح بسیار رایج است اما با کمترین مقدار درک مفهومی. حتما ( یا هم شاید ) شما در مورد سئو قالب بسیار بسیار شنیده اید و تنها توضیحی هم که در رابطه با آن مطالعه نمده اید valid code است. اما من به عنوان یک متخصص سئو و طراح وب سایت در این مقاله سئو قالب را به شما توضیح خواهم داد. با ما همراه باشید! مطلبی که ممکن است یک میلیون تومان ارزش مالی داشته باشد.

در ابتدای باید بگویم که این مبحث را شاید تا جایی تخصصی ( کدنویسی ) بیان کنم، پس پیشنهاد میکنم حتما حوصله کد و اصطلاحات را داشته باشید. پیشنهاد می کنم همین الان یک قهوه بیاورید و با ما همراه باشید.

اگر قهوه دارید شروع کنیم. سئو قالب فقط مربوط به کدنویسی نیست، یعنی معمولا 99 درصد سایت ها از لحاظ کدنویسی html قالب مشکل خاصی ندارند و بر همین مبنا سئو قالب می توان گفت اصلا کدنویسی صحیح نیست. با قالب هایی که هر روز بر اثر رقابت بین کدنویس ها و طراحان قالب زیر رو می شوند دنیای قالب های وب سایت ها و طراحان وب سایت عوض شده است.

اما یک دلیل از تمام دلیل ها:

ببنید وقتی میگویم مبحث کد نویسی HTML، در کد نویسی HTML اشتباه بزرگی نمی تواند رخ بدهد، و همانند PHP نیست که مثلا خطای FATAL و غیره ای اجرا شود. بزگترین اشتباه در کدنویسی HTML می تواند نبود SPACE بین کد ها باشد :
مثلا

<DIVCLASS=”MHEYDARI”>SEO</DIV>

کد فوق می تواند یک اشتباه در HTML باشد که سایت W3C آن را به رنگ قرمز نشان می دهد. ولی آیا شما گوگل را نمی شناسید؟

گوگل با آن همه الگوریتم های موجود و روبوت های پیشرفته که ساختار وب سایت ها را چک می آیا نمی تواند تگ DIV و یک کلاس را تشخیص دهد حتی اگر فاصله ای بین آنها نباشد؟؟؟

مطمئن باشید که مدتهاست گوگل دارای چنین قدرتی است که  این کد را پردازش کند. یک طراح سایت ممکن است در حین طراحی یک و یا دوبار و دیگر حداکثر سه بار این خطا را تکرار کند که اصلا هیچ گونه ایرادی ندارد و به سئو سایت شما آسیب نخواهد رساند  و نیز اگر که سئو به این چیز ها بود، رتبه بندی 10 سایت با بهترین سایت های html چگونه رخ می داد؟ ده نفر که کدهای سالم دارند چه فرقی با هم می کنند؟

پس با این شرایط نتیجه می گیریم که کدنویسی html حتی با بودن چند کد خطا، آبروی سایت شما را پیش crawler گوگل نخواهد برد.

و اما یک سئو کار که هزینه سئو قالب را دریافت می نمائید، چه وظیفه ای دارد؟

یک سئو کار در ابتدا باید، وسعت سایت ( تعداد مقالات ، تعداد منوها و…) را بداند و بر اساس آن یک وب سایت کاربرپسند با راهنمایی خود برای ادامه مسیر به کاربران ایجاد نماید و باید راه حل هایی را برای مسائل زیر پیدا کند :
کاربر باید بتواند در هر صفحه ای به صفحات دیگر جهش کند:

بله این ها وظایف یک سئو کار قالب است.

و البته سئو کار باید به الگوریتم page layout گوگل نیز توجه لازم را داشته باشد. قبلا این الگوریتم را شرح داده بودم اما اگر به صورت مختصر بخواهم بگویم این است که اگر صفحه سایت را از بالاترین نقطه پیمایش کنیم، هر چه سریعتر باید به اصل مطلب برسیم ( یعنی به محتوایی که کاربر به دنبال آن است ) نه همانند سایت های دانلود که 5 بلاک اول وسط سایت تبلیغات است.

و اما نکات بیشتری در باب این نوع سئو:

در آخرین مصاحبه هایی که مت کاتز و دیگر متخصصان گوگل مواردی را ارائه نموده اند، بیان شده است که گوگل می تواند سایت های Responsive را تشخیص دهد و با الگوریتم ها و می نی بروزر گوگل می تواند آنها را رندر نماید و همچنین بیان شده است که گوگل به این سایت ها مذائقه نکرده و یک امتیازی برای آنها کنار می گذارد. تمام سایت ها می توانند Responsive باشند چون پروسه سختی نیست، اگر css یک قالب سه روز زمان ببرد، responsive کردن آن تنها یک روز زمان خواهد برد. این گزینه برای سئو کاران اختیاری است ولی اگر با مدیر سایت هماهنگ کنند وقالب را Responsive نمایند می تواند بسیار مثمر ثمر باشد. گوگل دیگر جاوا اسکریپت ها را می شناسد و سئو کار یا طراح قالب شما باید از پیچیده کردن انها بپرهزیند و تقلبی در کدهای جاوا اسکریپت ننمایند.
سعی شود حتی الامکان، تصاویری که در css قالب با دستور background : url() داده می شود، به صورت sprite باشد، یعنی تمام آیکون ها و … در یک تصویر باشند و برای فراخوانی آنها Position آنها را تغییر داد.
در آخر هم می توانم بگویم که در کدهای css هم بهینه سازی وجود دارد. به عنوان مثال کدنویس می خواهد به چهارطرف یک div ،4 سایز margin متفاوت بدهد، برای این کار ممکن است کد زیر را وارد نمائید :

margin-left:4px
margin-right:5px
margin-top:6px
margin-bottom:7px

اما می تواند این کد ها را به طریقه بهینه تری وارد نمائید :

margin : 6px 5px 7px 4px

در ضمن سعی شود که صفحه اصلی سایت به صورت داینامیک باشد بدین معنا که اگر مقاله در سایت درج شد به عنوان آخرین مقالات در صفحه اصلی نمایش داده شود.

و… خیلی کارهای دیگر که باید انجام شود. به عبارتی دیگر وجود چند خطا invalid در کدهای html سایت، نه کسی را در این بین کشته است نه رتبه های گوگل با این آیتم ها جا به جا می شوند.
این کاری بود که قبل از این با 400 هزار تومان برای شما انجام می دادند، اگر لازم است تماس بگیرید تا شماره حساب وب برندینگ را دریافت کنید و 400 هزار تومان ما را بدهید !!!؟؟؟
راستی قهوه تان سرد شده است …

داغ ترین مقالات
دیدگاهها

6 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گــذاری