webbranding

چند راه سریع برای تقویت یک برند در فضای مجازی

برند سازی اینترنتی

برند شما نشان دهنده و در بر گیرنده تمامی فعالیت‌های تجاری شما است. نامی که برای شرکت خود انتخاب کرده‌اید، شعار تبلیغاتی، رنگ‌هایی که در لوگوی برند و طراحی‌های خود بکار برده‌اید و محتوایی که منتشر می‌کنید، جنبه‌های بصری و پیام برند شما را انتقال می‌دهند. ساخت یک برند بی نقص بسیار زمان‌بر است ولی با این‌حال باید یک سری اقدامات را به منظور تقویت برندی که دارید را انجام دهید، کارهایی که در نهایت باعث می‌شوند شما بتوانید در عرصه تجارت خود به نیکی شناخته شده و در نهایت به موفقیت دست یابید.
برای رسیدن به یک برند موفق لازم است تمام اقدامات شما برای شناخته شدن، یکپارچه باشد. بنابراین درنظر داشته باشید که هر اقدامی چه بوسیله روش‌های کلاسیک بازاریابی و چه در فضای مجازی انجام می‌دهید باید مطابق هم باشند. در ادامه نگاهی دقیق به پنج روشی می‌اندازیم که از آن‌ها در بازه‌های زمانی کوتاه برای تقویت برند خود در وب می‌توانید استفاده کنید.

قرار دادن جنبه‌های بصری برند در جایگاه‌های صحیح.

جنبه‌های بصری برند شما، ابزارهایی محکم برای پشتیبانی از چیزی که شما به دنبال دست یابی به آن هستید، به شمار می‌روند. مشتریان، برند شما را بواسطه نشانه‌های شما می‌شناسند، طرح و رنگ‌هایی که استفاده می‌کنید باید تداعی کننده شما باشند. به همین منظور باید از خود بپرسید که :

  1. آیا طراحی‌‌ها از طرح و رنگ لوگوی من الهام گرفته است؟
  2. لوگو در مکانی که باید باشد، قرار گرفته؟ در ایمیل یا پروفایل رسانه‌های اجتماعی شما به چشم می‌آید؟
  3. ظاهر حساب کاربری توییتر و فیسبوک شما نشان دهنده طرح و رنگ لوگوی شما است؟

اگر جواب این‌ها منفی ست، به دنبال اصلاح این موارد باشید، به عنوان مثال پس زمینه رنگ لینکدین و دیگر شبکه های اجتماعی خود را عوض کنید.

با طرفداران، دنبال کنندگان‌تان در شبکه‌های اجتماعی و دوستان خود در تعامل باشید.

برندی موفق است که افراد خواهان برقرای ارتباط و تعامل با آن باشند. شما می‌توانید با پاسخ گویی به سوالات، نظرات و پیشنهادات مشتریان خود با آن‌ها در ارتباط باشید. زمانی را صرف پاسخگویی به آخرین سوالاتی که در صفحات رسانه اجتماعی پرسیده شده است کنید. نتیجه تمام این موارد این است که تصویر شما در ذهن افراد به عنوان یک فرد پاسخ گو و خوب شکل می‌گیرد. من از hootsuite استفاده می کنم. یکی از چپیزهایی که من هر روز با آن درگیرم. آیا می دانید هر جایی اسمی از تیم ما بیاید من هم حضور دارم ؟!

یک لیست دنبال کنندگان و جستجو های دقیق بسازید. ما در وب برندینگ بدون این نرم افزار هیچ کاری نمی توانیم بکنیم.

از یک ابزار اجتماعی برای بررسی اشاراتی که به برند شما می شود استفاده کنید.

ابزاری نظیر hootsuite به شما اجازه می‌دهند هر زمان که به برند شما در رسانه‌های اجتماعی می‌شود را بررسی کنید و فعالیت هدف داری در شبکه‌های اجتماعی داشته باشید. گفتگوها را دنبال و زمانی که چیزی برای گفتن دارید وارد بحث ها شوید.

قصد داریم به زودی یک راهنمای بسیار جامع در مورد برند سازی در شبکه های اجتماعی منتشرکنیم.

استفاده استراتژیک از محتوا برای برندسازی.

هر روز، ما حجم عظیمی از اطلاعات را صرف اخبار تجاری، پست‌های ” چطور می‌شود که ….” در رابطه با موضوعاتی که دوست داریم، و پست‌هایی که محض تفریح و خنده ایجاد می‌شوند، می‌کنیم. زمانی که نمی‌توانیم این پست‌ها را به اشتراک بگذاریم، دو فرصت طلایی را برای ارائه قدرتمند اطلاعات از دست می‌دهیم. زمانی که شما محتوا یا پست‌های رقبا یا همکاران خود را به اشتراک می‌گذارید، آن‌ها شاهد حمایت شما هستند و احتمال اینکه آن‌ها نیز چنین کار مشابهی انجام دهند بالا می‌رود. همچنین، هر زمان که یک خواننده بواسطه شما متوجه محتوایی عالی می‌شود، این امر به ارزش برند شما می‌افزاید. اشتراک گذاری چیزی از شما کم نمی کند. یکی از مهمترین فاکتور هایی که شما با این آیتم بدست می آورید وفاداری است.( در مورد وفاداری به برند بیشتر بدانید.)

به دنبال معرفی برند خود باشید.

چنین کاری را می‌توان به شیوه‌های متعددی انجام داد به عنوان مثال زمان نوشتن پست مهمان بیوگرافی کوتاهی نیز از خود به جا بگذارید. شما باید روی پیام برند خود کار کنید چون می‌تواند باعث شود فرصت‌های زیادی در اختیار شما قرار گیرد و کمک کند مشتریان برند شما را مورد توجه قرار دهند و نسبت به آن شناخت مثبتی به دست آورند.
برندسازی جزء مهم موفقیت در فعالیت تجاری شما به شمار می‌رود. از کوچکترین فرصتی حداکثر استفاده را برای اصلاح نحوه پیام رسانی برند خود و جنبه‌های بصری آن، افزایش درگیری و تعامل با مخاطبین و پیدا کردن محتوای عالی و همچنین بررسی دقیق شرایط بازار ببرید تا بعد از مدت زمانی، بسته به وقتی که گذاشته اید، شاهد رشد موثر و سریع برند خود باشید!

داغ ترین مقالات
دیدگاهها

7 پاسخ

  1. با سلام دوست عزیز
    ممنون از مطالب و راهنمایی های بسیار مفید و آموزنده شما
    من یک شرکت واردات و صادرات ثبت و تاسیس کردم اما می ترسم شروع کنم یا به عبارتی نمی دانم از کجا شروع کنم ممنون میشم راهنمایی کنید
    با تشکر

    1. سلام جناب اربابی عزیز
      ممنون از محبت شما و تبریک بابت شروع تجارت جدید
      همیشه انجام هر کاری ریسک خودش رو داره ولی باید سعی کنید در جا و زمان مناسب (طبق برنامه‌ای که برای رسیدن به اهداف دارید) ریسک کنید.
      در مرحله اول شما باید بدانید در کجا قرار دارید؟ و در مرحله دوم باید بدانید می‌خواهید به کجا برسید؟ ( چه هدفی دارید؟)
      و درآخر تلاش کنید بهترین راه را برای رسیدن جایی که می‌خواهید پیدا کنید (برنامه ریزی گام به گام برای رسیدن به اهداف)
      آرزوی پیروزی و بهروزی برایتان دارم

  2. سلام.من مدیر یه استارت آپ جدیدم که چهار تیر ساعت 4 افتتاح میشه اما چون ایده سایت تقریبا با همه سایتای دیگه فرق داره جایی نمیگم کار سایت چیه…چجوری مردم رو کنجکاو کنم که سایتمونو تو شبکه های اجتماعی دنبال کنند؟؟مثلا فیسبوک و اینستاگرام که در حال حاضر فعالیت در مورد اخبار قبل افتتاح میده؟؟؟؟مرسی

    1. سلام آرمین خان عزیز
      پیشاپیش آرزو می‌کنم در تجارت جدید موفق باشین
      شما می خواین مردمو قلقلک بدین که بیان سر ساعت 4 روز 4 تیر بیان وب سایتتون رو ببینن یا تو شبکه های اجتماعی یه چیز مبهم رو دنبال کنن؟ اونم چیزی که اصلا نمی دونن چیه؟ فکر می کنین برای اینکه متقاعد کنین مردم رو چه قدر هزینه باید بکنین؟ این که ایده تون رو جایی نمی گین کار بسیار درستی می کنین، اما تا ابد اونو که نمی خواین برای خودتون نگه دارین؟! پس باید یه کمی اطلاعات بدین تا مخاطب خودتونو پیدا کنین اما طبق برنامه استراتژیک بازاریابی. مطمئنا اگه سودی در کار باشه فردای روز افتتاح رقیبا (سود جویان) به بازار شما حمله می کنن، پس اول از همه باید برنامه جامع و کامل داشته باشین تا بعد از رو نمایی بتونین برای همیشه خودتونو بالا نگه دارین. برنامه ریزی ها بر اساس اهداف بدست میان. پس قبل از همه چیز باید یه برنامه بازاریابی کلی داشته باشین و بعد بر اساس اون تصمیم بگیرین که با چه پیامی میشه مخاطبین رو هدف قرار بدین و با چه استراتژی اطلاعات رو پخش کنین
      سعی کردم خلاصه بگما

  3. تعامل با مخاطبان در شبکه‌های اجتماعی یکی از بهترین راه‌ها برای پیشبرد کسب و کار است.

  4. سلام من میخواستم به عنوان یک برنامه نویس که حدود 8 سال هست که خواستم خودم رو بیارم بالا و بتونم از این سمت استفاده بهینه کنم واقعا خیلی سختی کشیدم دایما تکنولوژی یک ماه نمیشد ماکروسافت نسخه ها و حرفهای جدیدی داشت من خیلی کار کردم و تمرین کردم تا تونستم بصورت صعودی توی شرکتهای نرم افزاری کارشناس نرم افزار و توسعه دهنده دات نت باشم ولی این هدف من نیست یعنی اینکه شبها بیداربمونم چشامو بذارم فقط سر اینکه بگم برنامه نویسم اونم فقط به خودم چون واقعا در ایران نمیشه حرفی برای رقابت با اونا زد مگه اینکه ایرانی باشی که اونطرف باشی.حالا بگذریم من بی برنامه ریزی و طبق یک سفارش دکتری شروع به ساخت نرم افزار دندانپزشکی کردم و تا حدود6 سال تلاشم قطع و وصل میشد یعنی امیدوار میشدم از جیب خرج میکردم دوباره وسط کار میموند تا اینکه مشتری دوم و سوم و چهارمی هم اومد اما در کل نمیدونم توی این بازار چیکار کنم که درآمد خوب و بالایی داشته باشم راهکاری دارید برای من؟؟ مخصوصا اینکه کارمند دیگران نباشم اینم میدونم پروژه گرفتن از جاهای دولتی سخته و 3تا پ معروف رومیخواد و خودم هم مخصوصا که متاهل هستم نمیتونم بشینم خونه یک ایده ای رو بسازم و بعدا هم معلوم نباشه چی میشه؟؟؟؟ایده و راهنمایی دارید برام؟

    1. پیشنهاد می کنم برای خودتان یک گروه تشکیل بدهید. شما خیلی تنها هستید. به نظرم ایده را پیش سرمایه گذار ببرید و با تیم معرفی کنید و قویتر جلو بروید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گــذاری