webbranding

انواع تکنیک های بازاریابی اینترنتی به زبان ساده

web marketing

امروزه جهان توسط اینترنت احاطه شده است، مردم سراسر جهان همواره اتصال به دنیای اینترنت را جزئی از زندگی روزمره می دانند، گفتنی است اینترنت دارای دسته بندی های مختلفی از بازاریابی می باشد، به این نوع بازاریابی معمولا بازاریابی وب یا بازاریابی آنلاین اطلاق می کنند.

بازاریابی اینترنتی به موضوعات مختلفی تقسیم  می گرد که به این شرح می باشند:

بازاریابی موتورهای جستجو (Search Engine Marketing) :

هدف این نوع بازاریابی  ترویج وب سایت ها و افزایش ترافیک سایت می باشد که این کار از طریق تبلیغات غیر مجانی نظیر تبلیغات در گوگل، سئو و دیگر موارد صورت می گیرد.

بازاریابی بلاگی (Blog marketing) :

بازاریابی بلاگی از طریق وبلاگ ها صورت می گیرد، بسیاری از وب سایت ها و شرکت ها از این نوع بازاریابی بسیار استفاده می کنند، به عنوان مثال با ایجاد یک وبلاگ در سایت خود، مطالب خود را به صورت روزانه یا هفتگی در آن بروز می کنند، بسیاری از شرکت ها در این بلاگ ها میز گرد گفتگویی را ایجاد می کنند و محصولات و خدمات خود را در آن توضیح می دهند.

بازاریابی ایمیل (Email Marketing) :

این نوع بازاریابی نوعی از بازاریابی مستقیم می باشد، که برای برقراری ارتباط پیامی مورد استفاده قرار میگیرد و در آن پیغام های تجاری به دیگران ارسال می گردد، این نوع ایمیل ها با اهداف خاصی ارسال می گردند:

  • تقویت ارتباط با مشتریان و ایجاد وفاداری به آنها
  • دستیابی به مشتریان جدید و متقاعد کردن مشتریان فعلی برای خرید محصولات

بازاریابی ویروسی (Viral Marketing) :

بازاریابی ویروسی یکی دیگر از روش های بازاریابی آنلاین می باشد، برای ایجاد آگاهی به یک تجارت یا حتی برند، استفاده از بازاریابی ویروسی می تواند باعث افزایش آگاهی مشتریان نسبت به محصولات شما گردد، به عبارتی دیگر بازاریابی ویروسی، به چیزی گفته می شود که در بین مردم به صورت دهان به دهان پیچیده شود، این بازاریابی می تواند در کلیپ های ویدئویی، کتاب های الکترونیک، تولید نرم افزار، طراحی اینفورافیک و…. باشد. قدرت این نوع بازاریابی را هیچ وقت دسته کم نگیرید.

بازاریابی در شبکه های اجتماعی (Social Media Marketing) :

بازاریابی شبکه های اجتماعی به عبارتی همکاری رسانه ها برای بازاریابی می باشد، این نوع بازاریابی می تواند با استفاده از روابط عمومی بالا در شبکه های اجتماعی بسیار موثر باشد، با استفاده از شبکه های اجتماعی همچون فیس بوک، توئیتر، یوتیوب و دیگر موارد می توانید یک بازاریابی قوی از نوع شبکه های اجتماعی ایجاد نمائید.

بازاریابی محتوا (Article Marketing) :

این نوع بازاریابی با استفاده انتشار محتوای خوب، با کیفیت و مرتبط با حوزه ی کاری شما صورت می گیرد، درج محتوای خوب و باب میل کاربران می تواند مشتریان جدیدی را برای شما فراهم آورد و همنین مشتریان فعلی شما را وفادار کند . در مورد این نوع بازاریابی بیل گیتس در سال 1996 گفته است : Content Is King (محتوا پادشاه است) شما با استفاده از این بازاریابی, علاوه بر جذب مشتریان جدید، می توانید گوگل را به خود علاقه مند کنید.

بازاریابی مشارکتی یا سهام داری (Affiliate Marketing) :

این نوع بازاریابی از طریق مشارکت در فروش صورت می گیرد، به عنوان مثال اگر شخصی، محصول مرد نظر شرکت شما را به فروش برساند، شما باید درصدی از سود این محصول را به آن شخص می دهد، این کار را بازاریابی مشارکتی می گویند.
شما با استفاده از انواع بازاریابی اینتنرتی می توانید با هزینه بسیار کم، مخاطبان گسترده ای را جمع آوری کنید.

تبلیغات بصری اینترنتی :

همانطور که از نامش پیداست یک روش بسیار اثر گذار و قدیمی بازاریابی اینترنتی می باشد.

معایب بازاریابی اینترنتی:

بازاریابی اینترنتی نیاز به مشتریانی دارد که از فن آوری های جدید استفاده می کنند ، اتصال به اینترت پر سرعت که ممکن است اکثر کاربران به آن دسترسی نداشته باشند یکی از مهمترین محدودیت های این نوع بازاریابی می باشد.

 

داغ ترین مقالات
دیدگاهها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گــذاری