صاحبان صد ها تجارت به سایت های اشتراک عکس مانند Pinterest مراجعه کرده اند تا بتوانند محصولات خود را ارتقا داده یا ایده هایشان را به اشتراک بگذارند. هفته گذشته Pinterest چند ابزار دیگر برای به اشتراک گذاشتن محتویات بیشتر را در سایت خود معرفی کرد.
با اینکه این سایت بسیار معروف است تبدیل پیروان این سایت به مشتریان واقعی همیشه کار آسانی نیست. عکس هایی که در سایت گذاشته می شوند همیشه باعث نمی شود فرد بخواهد از شما خرید کند. حتی اگر بخواهند محصولات شما را نیز خریداری کنند مسیر مشخصی برای پیدا کردن شما وجود ندارد.
ما در اینجا سه سایت اشتراک عکس را معرفی می کنیم که فاصله بین شما و مشتریان را نزدیک تر می کند. این سایت ها از همان روش Pinterest استفاده می کنند اما فروشگاهی آنلاین را نیز شامل می شوند که مشتریان به راحتی می توانند محصولات شما را خریداری کنند. این وب سایت ها برای سئو نیز بسیار مفید هستند و با اینکه راه حل خوبی برای فروش محصولات ایرانی نیستند ولی به نظر من از نکات مهمی هستند که کفته ترازوی رتبه وب سایت ها در گوگل را به نفع شما تغییر می دهد.
1. The fancy. در این سایت هر نوع عکسی که بخواهید می توانید پیدا کنید. این سایت برای عکس های جالب و گجت های نوآورانه طراحی شده است. بر خلاف Pinterest این سایت فروشگاه خرید با قوانین بسیار مشخصی دارد. وقتی کاربران چیزی می بینند که از آن خوششان می آید می توانند آن را به لیست خرید اینترنتی اضافه کنند. وقتی پول نیز پرداخت می شود بعد از تأیید انتقال پول کالا سریعا ارسال خواهد شد.
هر کسی می تواند برای خودش فضایی داشته باشد تا بتواند برند خاص خود را در این سایت بفروش برساند. اگرچه محصولات زیادی در این سایت وجود دارند، کالاهای لوکس و خاص، گجت ها و اسباب بازی بیشتر در این سایت بفروش می رسند.
2. Nuji. این سایت انگلیسی بسیار خاص است زیرا امتیازاتی را برای به اشتراک گذاشتن عکس های کالا برای خورده فروشی در نظر می گیرد. این امتیازات به معنای تخفیف گرفتن در زمان خرید در بیش از 50 مغازه نوجی است.
اجناس بوتیک از تمام دنیا در این سایت بفروش می رسد. در این سایت لوازم منزل بفروش می رسند البته عکس های مناسبی در این سایت دیده نمی شوند. افراد می توانند صفحه های فروش خود را طراحی کنند اما وقتی کسی محصولی را در صفحه شما آپدیت می کند سایت خودبخود از صفحه ای دیگر برای محصول جدید ساخته و شما می توانید اعلام کنید که محصول برای شماست و در صورت نیاز آن را تغییر دهید.
3. Olioboard این سایت دکوارسیون داخلی از کاربران می خواهد تا با وارد کردن عکس های لوازم منزل در صفحات طراحی یک اتاق سه بعدی بسازند. مواردی که در صفحه قرار داده می شوند با توضیحات کامل تگ می شوند. در کنار توضیحات کلید ShopIt وجود دارد که می توانید محصول دلخواه را با آن سفارش دهید.
کاربران همین طور می توانند عکس های خود را نیز آپلود کرده و اطلاعات مربوطه را تگ کنند. صفحات سه بعدی کامل شده را می توان برای مسابقات ماهانه این سایت پست کرده و به اشتراک گذاشت تاهمگی نظر خود را بیان کنند.
اگر در تجارت دکوراسیون منزل هستند دو روش برای وارد شدن به این سایت وجود دارد. می توانید لیستی از محصولات خود را با استفاده از فروشگاه اینترنتی و با هزینه ثابت 250 دلار در ماه آپلود کنید. اگر از برنامه های کمکی مانند Commission Junction استفاده می کنید هزینه ثابت 250 دلار به 8 درصد از کالای فروشی تغییر پیدا می کند. همین طور می تواند با اسپانسرینگ مسابقات متفاوت در این سایت آگاهی از برند خود را ارتقا دهید.
این شبکه های اجتماعی هیچ معادلی در ایران ندارند و با روش های منحثر به فردی به ارائه خدمات به بازدید کنندگان می پردازند. کاش کسی از من و شما یکی از این ایده های نو و بکر را برداشت می کرد و یک معادل ایرانی برای همه تهیه می کرد.
جدیدا به این نتیجه رسیدم هیچ جای دنیا مثل ایران مناسب برای کسب درآمد از اینترنت نیست ! اینجا می شود پول پارو کرد.