تجربیات من طی ۱۰ سال گذشته (البته کمی بیشتر از ده سال) در پروژه های مختلفی صرف شده است و با توجه به دانش و تجربه گذشته، سعی می کنم شما را به بهترین شکل راهنمایی کنم و دانشم را با شما به اشتراک میگذارم تا شما راه رفته ی من و دیگران را دوباره طی نکنید و هر چه سریع تر به موفقیت مد نظرتان برسید. ما می توانیم در مشاوره بازاریابی و مشاوره فروش، تعیین استراتژی های بازاریابی، مدیریت ارتباط با مشتری و تولید سرنخ های فروش نتایج خوبی با هم بدست آوریم.
با توجه به تجربیات من این پروسه با آموزش صحیح کارکنان شما موثر تر واقع می شود و بیشتر تجربه کاری من در حوزه آنلاین می باشد. البته در دنیای امروز دیگر ما چیزی به نام بازاریابی غیر دیجیتال نداریم و بازاریابی غیر دیجیتال دیگر کاربردی ندارد. دیگر آقای کاتلر هم کتاب خود را با تجربه بازاریابی”انگری برد” و “شبکه های اجتماعی ناسا” شروع می کند

مشاوره بازاریابی در شهرکرد




مشاوره بازاریابی و فروش در شهرکرد
فاصله مکانی من تا شما کمی دور به نظر می رسد و شاید مراجعه به یک مشاور در شهرکرد بهتر باشد ولی تکنولوژی همه مشکلات را حل کرده است. برای مشاوره بازاریابی در شهرکرد و یا هر جای دیگری از دنیا کافی است ابتدا فرم اطلاعات اولیه را پر نمایید. سپس من اطلاعات اولیه را بررسی می کنم و می توانید از طریق واتساپ یا اسکایپ، مشاوره بازاریابی را در خود شهرکرد دریافت نمایید. در صورتی که همچنان به مشاوره حضوری نیاز داشتید، می توانیم جلسات را در تهران و یا شهرکرد هماهنگ نماییم.
شهرکرد، شهری زیبا که به بام ایران شهرت داشته و اقلیم نیمه مرطوب معتدل با تابستانهای معتدل و زمستانهای بسیار سرد است و صنعت و اقتصاد آن سنتی بوده که امروزه با توجه به صنعتی تر شدن جامعه صنایع بزرگتر و کارخانه ها در آن تاسیس شده است که کارخانه سیمان آن و فولاد زاگرس از شاخصه های این شهر است. مردمان این شهر مرتفع و زیبا، مهربان و کاری می باشند و از نظر شغلی بسیار جای پیشرفت دارند.
چه مواردی را در یک مشاوره بازاریابی می توان جستجو کرد:
- مشاوره و کسب آگاهی در مورد بازارهای نوظهور
- عارضه یابی واحد دیجیتال مارکتینگ و کمبود ها
- مشاوره کلیدی در تهیه استراتژی ها و راهبرد های رقابت در بازارهای با رقابت بالا
- مشاوره در انتخاب نام برند
- مشاوره فروش و فروش حرفه ای
- مشاوره بازاریابی و برندینگ ( فردی و سازمانی )
- مشاوره در طراحی چارت سازمانی فروش به همراه پیاده سازی فرآیند های فروش موثر و اتوماسیون آن
- آموزش تیم فروش و بازاریابی با متد جدید و فرآیند محور
- مشاوره در انتخاب و جذب همکاران جدید و توسعه تیم بازاریابی و فروش

یک احتمال دیگر هم وجود دارد و شاید شما نمی دانید چه می خواهید، احتمالا با یک گفتگوی دوستانه و کمی اطلاعات بیشتر در خصوص کار شما بتوانم کمک نمایم.
سید علی علیزاده مشاور بازاریابی و فروش