webbranding

کلاه برداریی به نام سئو

کلاه برداریی به نام سئو

امروز دیگر تقریبا می توان گفت که هر کسی حداقل اطلاعاتی در باره سئو یا همان بهینه سازی وب سایت ها برای موتور های جستجو دارد. اگر می خواهید وب سایت خود را برای موتور های جستجو بهینه کنید گزینه های بسیار زیادی برای شما در بین اشخاص و یا شرکت های کوچک و بزرگ وجود دارد. ولی همینجا من به عنوان کسی که حداقل 7 سال است در این آشفته بازار در حال کار و مطالعه بوده است به شما می گویم که بیشتر از 7 نفر یا گروه را برای این بهینه سازی وب سایت شما  نمی توانم مثال بزنم  که من خودم  پروژه سئویی را به ایشان بسپارم.

انتخاب های زیادی پیش روی شماست و هدف از این مقاله هیچ شخص و یا گروه خاصی نیست. ( البته چوب رو که دستت بگیری گربه دزده فرار می کنه ! )
وقتی سئو یا بهینه سازی وب سایت را در گوگل جستجو کنیم با گروه های کوچک و بزرگ و اشخاص مختلفی مواجه خواهید شد که با ادعا های بسیار زیادی از نمونه کار های بسیار زیاد و سابقه کار های دراز مدت و یا نفر اول یک کلمه در گوگل بودن را مثال می زنند. بعضی از ایشان ادعا هایی مبنی بر همکاری با بزرگترین برند های ایران را دارند و بعضی نیز دفاتر خود را در خارج از کشور مثال خواهند زد، بعضی نیز از برنامه های بسیار بزرگ خود و همکاری با شرکت های خارجی و شرکت در کنفرانس ها و کسب مدارج علمی خود دم خواهند زد.
ما اینجا خلاصه وار برای شما تکنیک های شناخت و گفتگوی افراد کم توان و یا کلاش در این حوضه را توضیح خواهیم داد و در مقالات بعدی شیوه های درست را برای شما و نیز دوستانی که در حال کار در این مورد می باشند بیان خواهیم نمود :

نوع اول : ما سایت شما را سئو می کنیم !

وقتی با بسیاری از این افراد و شرکت ها تماس می گیرید و در مورد سئو سئوال می کنید چنین جوابی را می شنوید که:
–    الو سلام. ببخشید من یک وب سایت دارم که می خواهم برای موتور های جستجو بهینه سازی کنم.
–    ما سایت شما را با هزینه 400 الی 700 هزار تومان سئو می کنیم.
–    خوب یعنی چه ، شما چه کار هایی انجام می دهید ؟
–    یعنی مطابق استاندارد های W3C تگ های HTML را بهینه سازی نموده و کلمات کلیدی و دیگر متا تگ های شما را تنظیم می کنیم ، بهتر است سایت شما ورد پرس باشد بهتر است ما قالب آن را سئو می کنیم !!!؟؟؟
–    بعد چه اتفاقی می افتد ؟
–    خوب ورودی گوگل شما زیاد می شود !

ببخشید اینطور می گویم ولی بعضی وقت ها روی سر آدمیزاد هویج سبز می شود.

چنین گفت و شنودی فقط از عهده چند دسته افراد بر می آید. یا ایشان کلاش هستند و یا سواد کافی در این مورد ندارند و یا اینکه از بی سوادی شما استفاده می کنند. این کار ها را طراح وب سایت شما احتمالا بهتر از ایشان انجام می دهد ولی این سئو نیست و نیز تنظیم متا تگ ها را نیز شما می توانید با خواندن یک مقاله 3 الی 5 صفحه ای یاد بگیرید که من فکر می کنم هرچقدر هم وقت شما ارزش داشته باشد ساعتی 700 هزار تومان نیست و اگر قرار است برای ورد پرس شما یک پلاگین نصب شود خوب این کار را هم که هر کسی می تواند انجام دهد.
کسی نیست به این آقایان بگوید دوست عزیز خوب ورودی گوگل زیاد می شود یعنی چه ؟ از چه کلمات کلیدی به کدام صفحه می رسند؟ آیا برنامه ای دارید ؟

نوع دوم : طراحی سایت با سئو

این یکی از مرسوم ترین پاسخ هاست. ما وب سایت شما را طوری طراحی می کنیم که به کمک ماژول بهینه سازی و سئو به رتبه های بالای گوگل برسید. ما کلمات کلیدی و مطالب مورد نیاز شما را به صورت اتوماتیک و یا دستی توسط این ماژول به موتور جستجو می دهیم و گوگل هم شما را در رتبه های بالا قرار می دهد.

خوب دقیقا مو های من در این گفت و شنود ها سیخ می شود .

من گمان می کنم که کل شعورم زیر سئوال رفته است. دوست گرامی سئو یک رقابت پایان ناپذیر است. با چند تنظیم سئو و چند ماژول اتوماتیک در هیچ کلمه رقابتی ای به نتیجه نمی رسید. اگر با این ها میشد به جایی رسید که 1000 نفر همین الان از شما زودتر این ماژول ها بر روی وب سایت های خود نصب کرده اند. پس ما چطور رقابت کنیم؟ مزیت شما به نسبت ایشان چیست که بالا تر قرار بگیرید؟ گوگل شما و وب سایت شما را دوست دارد یا تلفن می زنند به گوگل می گویند وب سایت الف آمده ایشان را اول کنید.
گول این کلاهبردار ها را نخورید.

نوع سوم : چقدر می خواهید هزینه کنید؟

–    الو شرکت بزرگ ” الف ” ؟
–    بله بفرمایید.
–    من می خواهم وب سایت  “ب ” را بهینه سازی کنم.
–    خیلی عالی این وب سایت شما خیلی مشکل دارد. در چه کلمه ای می خواهید به نتیجه برسید؟
–    کلمه ” ج ”
–    چقدر می توانید ماهیانه هزینه کنید؟
–    من نمی دانم چقدر می شود.
–    ما نمی توانیم بگوییم.
–    سئو 2 بخش دارد سئو داخلی و خارجی. داخلی آن هزینه ای ندارد ولی سئو خارجی بیشتر خرید لینک است و هرچه بیشتر بخریم بیشتر و سریعتر رشد می کنیم. شما باید بگویید ماهیانه چقدر می توانید هزینه کنید تا ما به نسبت آن برنامه ریزی کنیم.
این روش خوبی برای پیدا کردن توان مالی شماست. یک سئو کار حرفه ای اینطور عمل نمی کند. و کلا بهتر است این آقایان بعد از الگوریتم پنگوئن روش کارشان را عوض کنند. مانیز در این باره چیزی نمی گوییم. اگر می خواهید در مورد الگوریتم پنگوئن بیشتر بدانید از اینجا ببینید.
اینکه کسی هزینه ماهیانه ای بابت سئو بگیرد غلط نیست ولی اینکه از شما بپرسد اینجا جای سئوال دارد. ایشان برای بهینه سازی این وب سایت و ارتقا رتبه آن در گوگل باید خود تصمیم بگیرند و هزینه را برآورد نموده و اعلام نمایند.

نوع چهارم : چه کلمه کلیدی مد نظر شماست ؟

 

کلاهبردارانی به نام سئو کار
کلاهبردارانی به نام سئو کار

یکی دیگر از انواع گفت و شنود هایی که شما می شنوید اینچنین است :
–    الو سلام آقا من می خواهم رتبه وب سایتم را در گوگل ارتقا دهم.
–    در چه کلمه ای می خواهید در گوگل بالا بیایید ؟
–    مگه فرقی هم می کند ؟
–    بله ، کلماتی سخت تر و بعضی آسانتر هستند و هزینه ها تفاوت دارند.
–    کلمه ” الف ”
–    من تا 30 دقیقه دیگر با شما تماس می گیرم.
–    ….. حدود 2.000.000 الی 4.000.000 تومان.
اینجا بوی سئو کلاه سیاه می آید. این تکنیک اعلام هزینه از قدیم در امریکا تکنیک اعلام هزینه سئو کار های سیاه بوده است. تمرکز این سئو کار ها بر روی لینک بوده و با الگوریتم های گول زننده گوگل به ازدیاد لینک ها بر روی کلمه ای خاص می پردازند. مشکل بزرگ این سئو کار ها حذف وب سایت مشتری و یا جریمه های خیلی سنگین از طرف گوگل است.
به طور معمول جریمه چنین فعالیتی حذف در همان کلمه و افت کلی وب سایت به میزان بسیار زیاد در نتایج موتور جستجو می باشد.
این دسته از به اصطلاح سئو کار نما ها ممکن است نتیجه ای بدست بیاورند ولی هر لحظه در لبه شمشیر پنالتی گوگل به سر می برند. به یک نکته مهم دقت کنید.

الگوریتم های پاندا و پنگوئن گوگل
الگوریتم های پاندا و پنگوئن گوگل

” سرور های الگوریتم پنگوئن در بازه های زمانی نا مشخص فعال می شوند و هیچ معلوم نیست که آیا وب سایت هایی که این افراد در حال لینک بیلدینگ بر روی آن هستند ، یک روز دوام می آورند و یا 6 ماه “

ولی عاقبت گرفتار پنگوئن خواهند گردید. این دسته را نمی توان به اشخاص محدود کرد و یا شرکت های بسیار بزرگی که از نام بردن ایشان معذوریم. آنها به نام یک پروژه حرفه ای با خرید چند لین 20 یا 30 هزار تومانی از وب سایت هایی مانند نارنجی و گویا آیتی و امثال ایشان ( که البته خود آنها گناهی ندارند ) رتبه هایی را بدست می آورند و بعد از مدتی وب سایت مشتریان ایشان از گوگل حذف می شوند.( البته انشالله ) ولی همیشه چون در حال کار بر روی وب سایت های جدید هستند پروژه های قابل ارائه و نمونه کار های بسیار زیادی دارند ولی بپرسید چند سال است که این رتبه ها را برای مشتریان گرفته اند !
البته عرض می کنم که استفاده از این تکنیک گفت و گو بسیاری از جمله خود من را به سمت قیمت دادن یک پروژه سئو بر روی کلمه کلیدی سوق داده است. چون اکثر مشتریان از قبل با افراد اینچنینی برخورد کرده اند و باوری نا درست در ایشان ایجاد شده است که چاره ای جز این نداریم.

کلاهبردار سئو
کلاهبردار سئو

ناگفته نماند که انتخاب یک پیمانکار سئو امر بسیار سختی است و احتمال انتخاب درست شما از دید من به عنوان کسی است که مدت بسیار زیادی است که در این حوزه کار و مطالعه می کند تنها 20 درصد است.
اگر شما برندی بزرگ هستید پیشنهاد می کنم به شدت دقت کنید .
این که سئو درست چگونه است و یا یک گروه یا شخص حرفه ای چگونه عمل می کند بسیار ساده است و تنها نیاز به آشنایی هرچند اندک شما با این مقوله دارد. پیشنهاد می کنم که کتاب سئو ما که به زودی به صورت رایگان منتشر می شود دانلود نموده و یا اینکه نگاهی به شرکت های سئو ی خارجی بیندازید.
اینکه چه شرکتی خدمات خوبی ارائه می دهد و چه شرکتی ضعیف تر است در صلاحیت ما نیست. ما مرجع ممیزی هیچ گروه یا شخصی نیستیم و خود همیشه در حال کسب تجربه می باشیم و فقط سعی در شفاف سازی و ارائه رسالت وب برندینگ می باشیم.

” وب برندینگ پایگاهی علمی تخصصی در بازاریابی اینترنتی و برندینگ و سئو می باشد که هدف آن رشد و ارتقا درجه علمی مدیران بازاریابی و بازاریابی اینترنتی و نیز مدیران وب سایت های ایرانی می باشد. با وجود سیل اطلاعات درست و غلط در اینترنت و وجود گروه های مختلف کاری ، تمام سعی ما بنا نهادن بهترین پایه در صنعت بازاریابی اینترنتی و برند در ایران و اطلاع رسانی دقیق و منظم در این حوضه است. امید است تلاش هرچند اندک ما  برای شما سرور گرامی مفید واقع گردد. “

ما هر لحظه حاضر به اصلاح اشتباهات و کاستی های این مقاله هستیم ، نظرات خود را برای ما از طریق فرم کامنت ارسال کنید تا ما ایم مقاله را اصلاح نماییم.

داغ ترین مقالات
دیدگاهها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گــذاری