webbranding

الگوریتم جدید گوگل

گوگل جاوا اسکریپت می خواند

چند وقتی به علت شروع چند استارت آپ با هم بسیار کمرنگ بودیم ولیکن با پیوست امین عزیز به تیم و تمام شده تقریبی پروژه گریفین بازار بالاخره فرصت کردیم با یک اطلاع رسانی به نسبت جدید در خدمت شما باشیم، آن هم از جنس سئو !
گوگل آپدیت شد!

آپدیت گوگل وب مستر :

مسدود سازی جاوا اسکریپت و CSS می تواند بر روی ایندکس شدن محتوای سایت ها تاثیر گذار باشد !

گوگل راهنمای وب مستر خود را آپدیت کرده است. برابر با این به روز رسانی، وب مسترانی که دسترسی ربوت گوگل به فایل های جاوا اسکریپت و CSS را مسدود می سازند به احتمال زیاد ایندکس شدن محتوای سایت خود را با این کار تحت تاثیر قرار می دهند. طبق اظهار نظری که در بلاگ رسمی وب مستر شده است، این غول بزرگ تکنولوژی سیستم ایندکس کردن خود را آپدیت کرده است تا عملکرد آن بیشتر شبیه یک مرورگر مدرن باشد، مرورگری که در آن کدهای جاوا اسکریپت و CSS فعال است. خدا به کلاه سیاه ها رحم کنه . خدا نگهدار کلوکینگ!
گوگل صریحا به وب مستر ها توصیه کرده است که به ربات گوگل اجازه دهند که به فایل های تصویری، جاوا اسکریپت و CSS  که وب سایت آن ها استفاده می کند دسترسی داشته باشد ( البته یکی نیست بگه . . . . . .  ) ، مدیر این تیم می گوید :
” این امر باعث می شود که رندر و ایندکس شدن سایت شما  حالت بهینه تری به خود بگیرد. اجازه ندادن به روبوت های گوگل برای دسترسی به فایل های جاوا اسکریپت و CSS در فایل robots.txt سایت شما می تواند به طور مستقیم بر روی الگوریتم های رندر  ما و ایندکس کردن محتوای سایت شما اثر سوء بگذارد شود و منجر به کسب رتبه های پایین تر در نتایج جستجو شود. “

توصیه گوگل پس از آپدیت

این  سیستم به روز رسانی شده منجر به یکسری تغییرات در عملکرد وب مستران می شود، به طوری که گوگل هشدار داده است که کاربران نباید دیگر سیستم ایندکس شدن محتوای سایت خود را در قالب یک ” مرورگر متنی ” مشاهده کنند. اظهار نظر هایی که گوگل به دنبال اعلام این آپدیت کرده است به صورت زیر است :

  • ممکن است موتور رندر گوگل از تمامی تکنولوژی ها پشتیبانی نکند. پس بهتر است هنوز با احتیاط به این موضوع نگاه کنید.
  • طراحی وب سایت شما باید طبق اصول progressive enhancement ( استراتژی ای در طراحی وب سایت که بر دسترسی تاکید دارد و به هرکس اجازه می دهد تا به محتوای پایه و عملکرد یک صفحه وب با استفاده از هرگونه اینترنت و مرورگری دسترسی داشته باشد درحالیکه برای افرادی که پهنا باند بیشتر و مرورگرهای پیشرفته تری دارند نسخه ای از وب ارائه دهد که پیشرفته تر باشد) باشد تا موتور اسکن گوگل بتواند محتوای مفید و محتوایی که مورد تایید و پشتیبانی قرار می گیرد را اسکن کند.
    •    سرعت لود صفحه همچنان برای کاربران و عملکرد ایندکس فاکتور مهمی است.
    •    از این امر که سرور سایت شما برای ارائه فایل های جاوا اسکریپت و CSS به ربوت گوگل فعال شده است، مطمئن باشد.

Fetch and Render

گوگل به علاوه، ابزار Fetch خود را به شکل ابزاری به اسم ابزار تشخیصی گوگل آپدیت کرده که برای این طراحی شده است تا به وب مستران اجازه دهد تا شبیه سازی کنند چطور گوگل در یک وب سایت می گردد.
نحوه کار آن به چه صورت است؟ طبق گفته بخش پشتیبانی گوگل، عملکرد این ابزار به شیوه های زیر است :

“زمانی که ابزار Fetch گوگل در وضعیت fetch قرار دارد، ربات گوگل URL یی را که شما درخواست کرده اید را مورد بازبینی قرار می دهد. اگر ربات گوگل بتواند با موفقیت این کار را انجام دهد، شما می توانید پاسخی که وب سایت شما به سوی این ربات می فرستد را مرور کنید. این روند نسبتا سریع است و شما بواسطه آن می توانید مسائل امنیتی سایت خود یا هرگونه فعالیت ارتباطی را تشخیص دهید.
در وضعیت fetch and render   ربات گوگل عمل خزش را انجام می دهد و صفحه وب سایت شما را به شیوه ای که مرورگر شما به مخاطب شما نشان می دهد، به شما نشان می دهد. ابتدا، ربات گوگل تمامی منابعی که توسط URL شما به آن اشاره شده است نظیر فایل های تصویری، CSS و جاوا اسکریپت و یا هرکد دیگری که در حال اجرا در آدرس مذکور است را دریافت می کند تا یک طرح بصری از صفحه شما در قالب یک عکس برای شما رندر کند. شما می توانید از تصویر رندر شده برای بررسی تفاوت بین اینکه چطور ربات گوگل وب سایت شما را می بیند، و چطور مرورگر شما آن را رندر میکند استفاده کنید.
گوگل در ماه می 2014 پستی انتشار کرد که طبق آن به وب مستران اطلاع داد که این تغییرات در حال اجراسازی هستند. در این پست، نمونه هایی از مسائلی که وب مستران ممکن است با آن آشنا شوند ارائه شده بود و راه های جلوگیری از بروز آن ها نیز اعلام شده بود. این نمونه ها شامل موارد زیر می شوند :
•    اگر وب سایت شما جاوا اسکریپت یا CSS را غیرفعال می کند، سیستم ایندکس کردن گوگل قادر به خواندن صفحه وب سایت شما نظیر یک کاربر معمولی نخواهد بود.
•    ممکن است این آپدیت روی وب سایت( شما اگر سرور سایت ایراد دارد و نتواند حجم درخواست های ربات برای خزیدن را تحمل کند،) تاثیر منفی داشته باشد.
•    صفحات وب سایت شما ممکن است اگر کدهای جاواسکریپت آن ها بسیار پیچیده باشد به خوبی رندر نشوند.
•    در بعضی نمونه ها، وجود جاوا اسکریپت ممکن است باعث حذف محتوای یک صفحه و نه اضافه کردن آن شود که این امر جلوی ایندکس شدن صحیح آن صفحه را خواهد گرفت.

اگر به این موضوعات علاقمندید مقالات سئوی حرفه ای ما را ببینید.

حتما می فرمایید حالا چه کار کنیم؟ والله به نظر من فقط دسترسی به فایل های قالب های وب سایت را برای حضرت آقا بازکنید بفرمایند داخل. گوگل در حال ساختن یک چیزی شبیه به یک مرورگر برای بررسی وب سایت است که بسیار قدرتمند خواهد بود. اگر پروژه تا 2 سال دیگر خوب جلو برود به نظر من باید با کلاه سیاه های مبتدی خداحافظی کنیم. نسل ها در حال عوض شدن هستند.

داغ ترین مقالات
دیدگاهها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گــذاری